SKIP TO CONTENT
PEUGEOT De nieuwigheden

THE MAGAZINE

Wil je al onze artikels ontvangen? Schrijf je in.
Uitgelicht
September 2022

ONTDEK HET COMFORT VAN ELEKTRISCH RIJDEN VAN KNOKKE NAAR DURBUY

 

Het comfort aan boord van de Peugeot e-2008 is even onverwacht als aangenaam. De comfortabele en 100% elektrische SUV heeft een ruime koffer, is ultra-connected en is uitgerust met de innovatieve PEUGEOT 3D i-Cockpit®. Achter het stuur geniet je van een stille, soepele en schokvrije rit. Dankzij het snellaadsysteem en een rijbereik tot 345 km, brengt de Peugeot e-2008 je zonder problemen overal naartoe. 

Nog niet overtuigd? Bekijk de testvideo van het traject Knokke-Durbuy!

ZOMERQUIZ: WELKE PEUGEOT BEN JIJ ?
Doe de quiz "Welke Peugeot ben jij?" en ontdek welke wagen uit het Peugeot-gamma het beste bij jou past. 
MEER WETEN
IN HET OOG VAN EEN AUTOFOTOGRAAF: DESKUNDIG ADVIES
Ontmoet William Crozes, autofotograaf, om zijn professionele ervaring en advies aan amateurfotografen te delen. 
MEER WETEN
DE NIEUWE PEUGEOT 408 IN EEN ADEMBENEMENDE SHOWCASE IN HET LOUVRE-LENS
Een wagen geïnstalleerd in een transparante, draaibare bol in een museum: dat is het hoogst originele apparaat dat Peugeot heeft gekozen om de nieuwe Peugeot 408 te presenteren. De berline werd tentoongesteld in het Louvre-Lens in La Sphère, ter gelegenheid van de lancering ervan. 
Bekijk de video
STORIES OF EXCELLENCE : ANTOINE DUPONT
Antoine Dupont, twee keer verkozen tot "beste speler van het zeslandentoernooi" en ambassadeur van Peugeot, vertelt over zijn uitzonderlijke carrière als rugbyspeler op topniveau. Hij deelt zijn waarden en legt uit hoe deze overeenkomen met die van Peugeot. 
Augustus 2022
DE PEUGEOT 9x8 MAAKT ZIJN DEBUUT OP HET LEGENDARISCHE CIRCUIT VAN MONZA
Team PEUGEOT TotalEnergies nam deel aan zijn eerste race in het FIA World Endurance Championship in juli in Italië, tijdens de 6 Uren van Monza. Het verhaal van de eerste wedstrijd van de Hypercar PEUGEOT 9X8. 
MEER WETEN
EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN VAN DE CREATIE VAN EEN PEUGEOT-ADVERTENTIE MET ÉLODIE BUGAT
Een verhaal, een muziek, een slogan: de totstandkoming van een succesvolle reclamecampagne kan niet geïmproviseerd worden. Elodie Bugat, Brand Content Manager bij PEUGEOT, geeft ons enkele sleutels tot de geheimen van het creëren van een campagne. 
MEER WETEN
PEUGEOT 508 : HET ONTSTAAN VAN EEN ONTWERP
Ontdek het verhaal van het ontwerp van de PEUGEOT 508. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke presentatie aan het publiek: een fascinerend proces, tot leven gebracht door fotograaf Michel Setboun. 
MEER WETEN
PEUGEOT is niet enkel wagens !
Voeg extra stijl toe aan je dagelijks leven met PEUGEOT Lifestyle-producten. Miniaturen, accessoires, kleding, lederwaren... Onthul de leeuw in jezelf!
Juli 2022
HET ONTSTAAN VAN EEN KLEUR BIJ PEUGEOT
Discreet, flamboyant of klassiek, kleur speelt een belangrijke rol bij de beslissing om een ​​wagen te kopen. Ontmoeting met Marion Zandomeneghi (ontwerper kleuren en materialen bij Peugeot) en Etienne Jannin (productmanager kleuren en materialen). 
MEER WETEN
HET IS ZOMER: BLIJF RUSTIG MET PEUGEOT!
Op 2 wielen, 3 wielen of 4 wielen: het dagboek van een stadbewoner in de zomer, tussen de zon en vrijheid. 
MEER WETEN
PEUGEOT 9X8: "DESIGN, ICONISCH, EFFICIËNT, EMOTIONEEL”
PEUGEOT sloeg hard toe met het ontwerp van de nieuwe 9X8 Hypercar, waarin alle esthetische codes van het merk zijn verwerkt. De verfijnde en gestroomlijnde PEUGEOT 9X8 wekt emotie en belichaamt snelheid. Gesprek met Matthias HOSSANN PEUGEOT Design Director. 
MEER WETEN
JE BUITENGEWONE VERHALEN MET PEUGEOT
Fabrice beleefde een buitengewoon avontuur met zijn PEUGEOT 307, door een miljoen kilometer af te leggen. Het wekte veel emotie op door degenen te bedanken die hebben bijgedragen aan de fabricage van de wagen. En jij ? Heb je een bijzonder verhaal met je PEUGEOT te vertellen? #PeugeotFan
Juni 2022
NIEUWE PEUGEOT 408: ONVERWACHT IN ALLE OPZICHTEN
De nieuwe PEUGEOT 408, die op 22 juni werd onthuld, onderscheidt zich door zijn nieuwe fastback-silhouet in het PEUGEOT-gamma. Ontdek 3 belangrijke fasen in zijn ontwikkeling. 
BEKIJK DE VIDEO
PEUGEOT en uithoudingsvermogen: een eeuw records en overwinningen
In afwachting van de terugkeer van PEUGEOT naar Le Mans in 2023, wijdt het 24H Museum tot 20 september de tentoonstelling "ALLURE LE MANS" aan het leeuwenmerk. De kans om de fabelachtige geschiedenis van PEUGEOT te volgen. 
MEER WETEN
MYPEUGEOT, DE APP DIE JE ELEKTRISCHE MOBILITEIT VEREENVOUDIGD
Om alle kenmerken van MYPEUGEOT uit te leggen, hebben we ons de typische dag van een elektrisch rijdend gezin voorgesteld. Welkom bij de Miller's! 
MEER WETEN
DE VROUWEN ACHTER DE NIEUWE PEUGEOT 308
De nieuwe PEUGEOT 308 werd uitgeroepen tot "Women's World Car of the Year" 2022 en werd ontworpen door een overwegend vrouwelijk team. Ontmoeting met Linda Jackson (CEO), Véra Charpentier (Product Manager) en Marjorie Lhuillier (Klantoverzicht).
Mei 2022
GA OP ROADTRIP NAAR DE "TIERRA DEL FUEGO" IN ARGENTINIË
3 landen, 34 dagen, 17.000 km. Wat is er mooier dan een technologisch en menselijk avontuur door Latijns-Amerika om de uitmuntendheid van PEUGEOT te demonstreren. 
Meer weten
ECO-DRIVING: TIPS OM ENERGIE TE BESPAREN
De energieprijzen stijgen, ontdek al onze adviezen en best practices die je tijdens het rijden kan toepassen om tot 15% energie te besparen! 
Meer weten
DAAR IS HIJ ! DE PEUGEOT 9X8 HYPERCAR ZAL OP 10 JULI IN ITALI ZIJN INTRODUCTIE DOEN OP HET CIRCUIT!
Het aftellen kan beginnen. Na 10.000 km testen werd op 20 mei de race van de PEUGEOT 9X8 onthuld op het circuit van Portimao in Portugal. Een terugblik op de totstandkoming van deze buitengewone Hypercar vanuit elk gezichtspunt. 
MEER WETEN
De hightech geheimen van het nieuwe embleem van de Peugeot 308
De nieuwe PEUGEOT 308 is de eerste wagen van het merk die zijn nieuwe embleem, onthuld in 2021. Een wapenschild dat expressief design en geavanceerde technologieën combineert. Ontdek de fabricagegeheimen!