SKIP TO CONTENT
Peugeot Assistance
PEUGEOT ASSISTANCE

 

Reis veilig en geniet van volledige gemoedsrust dankzij onze allesomvattende wegbijstand, afgestemd op jouw behoeften. Waar je ook bent, op Peugeot Assistance kun je rekenen - 24 op 24, 7 op 7 in heel Europa*.


*Peugeot Wegbijstand is geldig voor de duur van de contractuele garantie (2 jaar) of langer dankzij onze Peugeot Flexcare-aanbiedingen.

ALTIJD EEN MECHANIEKER IN DE BUURT

 

Platte band? Batterij leeg? Ongeval? Maak je geen zorgen! Een van onze hoogopgeleide monteurs staat altijd voor je klaar, waar je ook bent. En als de herstelling in een werkplaats moet gebeuren, zorgen we ervoor dat je wagen naar een door jou gekozen erkende hersteller van Peugeot wordt gesleept binnen een straal van 30 km.

ALTIJD EEN WAGEN TER BESCHIKKING

 

Als je wagen in een werkplaats in België of Luxemburg moet blijven om hem te herstellen, bieden we je een mobiliteitsoplossing aan (volgens de algemene voorwaarden). 

Als het probleem zich buiten België of Luxemburg voordoet terwijl je op reis bent bijvoorbeeld, bieden we je de oplossingen “Terug naar huis” of “Voortzetting van de reis” aan (volgens de algemene voorwaarden).

2 jaar gratis Peugeot Wegbijstand!

 

 

Nieuwe wagen gekocht? Geniet gedurende 2 jaar van een dekking door Peugeot Wegbijstand vanaf de ingangsdatum van de fabrieksgarantie. 

Elektrische of plug-in hybride wagen gekocht? Dan worden batterij-gerelateerde schadegevallen 8 jaar of 160.000 km gedekt door Peugeot Assistance*.

 

*Afhankelijk van het eerste bereikte criterium

REIZEN ZONDER ZORGEN

CONTACTEER ONS


 

Verlenging van Peugeot Assistance

 

Kies voor nog meer gemoedsrust met Peugeot FlexCare, een praktisch alles-in-één-pakket. We bieden individuele pakketten met Peugeot Assistance, verlengde garantie en dekking voor onze diensten. Meld je nu aan en maak je geen zorgen over onverwachte kosten.

Bekijk onze Peugeot FlexCare-pakketten en kies je dekkingsniveau met volledige flexibiliteit!

BIJSTAND BIJ JE WAGEN

Profiteer bij een ongeval, pech of incident van de automatische noodoproep met geolocatie voor snelle en efficiënte hulp langs de weg.

Bij een aanrijding doet je wagen automatisch een noodoproep zonder dat je iets hoeft te ondernemen. Bij pech of een ongeval kun je contact opnemen met PEUGEOT Connect Assistance via de "Leeuw" -knop op het dashboard.

MYPEUGEOT APP

Dankzij de MyPeugeot-applicatie kan je op elk moment contact opnemen met PEUGEOT Assistance.
Volg het traject van de takelwagen tot de plaats van jouw keuze.