SKIP TO CONTENT
MYPEUGEOT App

MYPEUGEOT

Téléchargez l'application MYPEUGEOT

L’application mobile MYPEUGEOT, disponible gratuitement sur iOS et Android, vous permet de rester connecté à votre véhicule en toute circonstance.

MYPEUGEOT  vous permet de :

  • Maitriser vos consommations en temps réél
  • Gérer votre entretien comme bon vous semble
  • Disposer de toute la documentation nécessaire sur votre véhicule
  • Gérer la charge de votre batterie et le pré-conditionnement de l'habitacle à distanceVéhicules électriques uniquement
  • Et bien d'autres fonctionnalités encore....

MyPeugeot-APPLICATIE

Dankzij deze gratis app blijf je steeds verbonden met jouw wagen en ben je altijd op de hoogte. Een eenvoudige onlineregistratie volstaat om je persoonlijke omgeving te creëren.

ALLES WAT JE NODIG HEBT OP EEN PLEK

Rijbereik en rijstatistieken worden meteen getoond. Vind jouw wagen makkelijk terug dankzij automatische registratie van de parkeerlocatie.

Hulp nodig? Contacteer ons gewoon door online een afspraak te maken of PEUGEOT Assistance te bellen. Met de functie Roadside Assistance kan je zelfs de komst van de pechverhelper in real time volgen.


HOU JE VERBRUIK ONDER CONTROLE

Via hetzelfde scherm krijg je toegang tot alle rijstatistieken. Bekijk alle gegevens over brandstof- en/of elektriciteitsverbruik, gebruikskost, totale rijtijd van jouw ritten, enz.

Gebruik je je wagen ook voor beroepsdoeleinden? Dan kan je makkelijk een onderscheid maken tussen privéritten en professionele verplaatsingen.

PLAN ONDERHOUDSBEURTEN NAAR BELIEVEN

Met één klik krijg je een overzicht van het onderhoudsboekje. Anticipeer op geplande onderhoudsbeurten. Plan je volgende afspraken en toekomstige interventies.


JOUW PEUGEOT HEEFT GEEN GEHEIMEN MEER VOOR JOU

Beheer alle diensten van jouw wagen via een enkele interface. Beheer alle diensten van jouw wagen via een enkele interface.

Je weet niet wat dat symbool op jouw dashboard betekent? Hulp nodig met je touchscreen? Of wil je het multimediasysteem van jouw PEUGEOT updaten? Je vindt onmiddellijk alle informatie in jouw MyPeugeot-app.

Je hebt toegang tot alle documentatie van jouw wagen via de leuke Scan My Peugeot-app, beschikbaar voor iOS en Android.


MEER AUTONOMIE DAN OOIT TERVOREN

MyPeugeot heeft diensten voor elektrische en plug-in hybridewagens.

Met de e-Remote Control-dienst beheer je het opladen van de batterij en blijf je op de hoogte van de laadstatus, of kan je de temperatuur van de passagiersruimte regelen.

Heb je meer rijbereik nodig? Geniet dan van de voordelen van de Mobility Pass via de MyPeugeot-app om een wagen met verbrandingsmotor te huren aan voordeeltarief.