SKIP TO CONTENT
ONDERHOUD PLUG-IN HYBRIDEWAGENS

ONDERHOUD VAN PLUG-IN HYBRIDEWAGENS

Het onderhoud van PEUGEOT plug-in hybridewagens

TECHNOLOGISCHE EXPERTISE

Je kocht een PEUGEOT plug-in hybridewagen. Je kunt rekenen op de technologische expertise van PEUGEOT en dus kun je je wagen gerust achterlaten voor onderhoud bij een verkooppunt uit het PEUGEOT-netwerk. Ons netwerk is het enige netwerk dat een perfecte opvolging van de dienst naverkoop voor je plug-in hybridewagen nastreeft.

Het PEUGEOT-netwerk beschikt over het juiste gereedschap vereist voor het onderhoud en onze experts van de dienst naverkoop kregen een speciale opleiding om met de bijzonderheden van deze hoogstaande technologieën om te gaan.  Met het onderhoudscontract en de servicevoorwaarden van PEUGEOT op zak, rijd je dus met een gerust gemoed.
 

 

EEN SPECIAAL ONDERHOUDSCONTRACT

Het onderhoud van je plug-in hybridewagen voorziet de zorgen voor zowel de verbrandingsmotor als de elektromotor. Daarom zijn er dus, naast het specifieke onderhoud van de hybridetechnologie, regelmatige onderhoudsbeurten nodig voor de verbrandingsmotor.

Desondanks bieden we een onderhoudscontract voor je PEUGEOT plug-in hybridewagen aan tegen dezelfde prijs als dat van een wagen met een verbrandingsmotor!  Inbegrepen zijn bijstand bij pech onderweg, panne (vervanging of herstelling van defecte onderdelen), regelmatige onderhoudsbeurten en het vervangen van stukken die het meest onderhevig zijn aan veelvuldig gebruik (zoals onder meer remschijven, ruitenwissers).

Je geniet dus van de volgende voordelen:

 

 • regelmatig ingeplande onderhoudsbeurten voor je PEUGEOT plug-in hybridewagen, zodat het je minder kost dan wanneer je af en toe voor een onderhoudsbeurt bij bijvoorbeeld een defect zou komen.
 • een vast bedrag voor onderhoud gedurende de duurtijd van je contract, wat er ook gebeurt,
 • de herverkoopwaarde van je wagen stijgt.
 

SERVICEVOORWAARDEN

Om met een gerust gemoed te rijden:

 • WAARBORG: een fabrieksgarantie van 8 jaren of 160.000 km
 • ONDERHOUD DOOR EXPERTEN: onderhoud van je hybridewagen in het hele PEUGEOT-netwerk

 

Voor een opvolging zonder zorgen:

 • ONDERHOUDSCONTRACT met speciale diensten voor plug-in hybridewagens
 • WERELDWIJDE LAADOPLOSSINGEN: begeleiding bij het kiezen van de laadoplossing (welke oplossing kiezen, administratieve opvolging en installatie)
 • MOBILITEITSOPLOSSINGEN, beschikbaar op elk moment wanneer je wagen een onderhoudsbeurt krijgt
 • OFFERTE ONDERHOUD EN BOEKEN VAN AFSPRAAK ONLINE

 

Dit bieden we je ook nog aan:

 • REGELMATIGE SOFTWARE-UPDATES: elke keer je naar de garage komt, krijgt je wagen een software-update, zodat je op de hoogte blijft van de laatste verbeteringen
 • WASBEURT: na elke onderhoudsbeurt in de garage krijg je je wagen schoongemaakt weer terug.