SKIP TO CONTENT
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

 

 

PROFITEER VAN DE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Onze teams blijven zich inzetten en blijven de nieuwe maatregelen strikt naleven om de gezondheid en veiligheid van iedereen te garanderen. 
Detail van de aanbieding

De zomervakantie nadert dan is het vaak drukker in onze werkplaatsen. Wacht daarom niet langer om je afspraak vast te leggen in een van onze Peugeot-werkplaatsen.

Voor je onderhoud, check-up of andere dienst op je wagen, het is de beste manier om zeker te zijn dat je met een gerust gemoed op vakantie kan vertrekken.

 

Win tijd en maak nu je afspraak online in enkele klikken, kies je werkplaats en leg je tijdstip vast. Een afspraak maken voor je Peugeot was nog nooit zo snel en makkelijk !

Detail van de aanbieding

10 % KORTING OP JE ACCESSOIRES

Maak je Peugeot helemaal klaar voor je volgende uitstapjes: profiteer van een voordeel tot -10% op onze selectie zomeraccessoires en vertrek met een gerust gemoed op vakantie!

 

Met Peugeot reis je altijd in het teken van sereniteit en comfort. Dakstangen, dakkoffers, mattensets en koffermatten.

Legale vermeldingen
Aanbieding voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/06/2022 tot 31/08/2022 in het deelnemende Belgische Peugeot-net op een selectie accessoires (dakstangen, dakkoffers, mattensets en koffermatten) zolang de voorraad strekt. Niet-contractuele afbeeldingen. Bijkomende informatie bij je dienst naverkoop.
Detail van de aanbieding

Na enkele maanden pauze is de airco van je Peugeot ongetwijfeld toe aan een kleine schoonmaakbeurt.

 

Geniet nu van een forfait tegen € 59 voor de lenteschoonmaak van je airco.

 

Zo ben je deze zomer zeker van voldoende afkoeling achter het stuur.

Legale vermeldingen
Prijs incl. BTW en inclusief diagnose van je airco (staat van aandrijfriem compressor, leidingen, aansturing elektromagneet van de compressor, temperatuur van centrale ontluchters, werking van de roosters, staat van pollenfilter, controle van het vloeistofpeil en reiniging van het ventilatiecircuit). Aanbieding voorbehouden aan particulieren, geldig van 01/06/2022 tot 31/08/2022 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-netwerk. Meer informatie bij de dienst naverkoop.
Detail van de aanbieding
Je Peugeot verdient de beste zorgen, dat weet je.
 
Met een jaarlijks onderhoud verbeter én verleng je je rijervaring.
 
Doe daarom mee met onze wedstrijd en maak kans op de volledig terugbetaling van je volgend onderhoud.
 
Het enige wat je moet doen, is een afspraak maken voor het onderhoud van je Peugeot.
Legale vermeldingen
Wedstrijd onderworpen aan voorwaarden en voorbehouden aan klanten van Peugeot België-Luxemburg. Zie voorwaarden hieronder.
Detail van de aanbieding

Je banden zijn een rechtstreekse link tussen je wagen en de weg. Hoe beter je banden aangepast zijn aan het seizoen, hoe veiliger je rijdt.

 

De nieuwe generatie banden van Eurorepar Reliance beantwoorden perfect aan deze verwachtingen en zorgen voor betere prestaties:

 • Betere grip op een nat wegdek (Europees bandenlabel B)
 • Kortere remafstand
 • Nieuw gamma voor SUV en LCV’s (Lichte bedrijfsvoertuigen)
 • Meer rijcomfort door lager geluidsniveau
 • Beschikbaar in 55 afmetingen van 13’’ tot 19’’

 

Tot 31 mei krijg je bij Peugeot een tankkaart t.w.v. €25 bij aankoop van 2 Eurorepar Reliance zomerbanden. Koop je 4 nieuwe zomerbanden?

Dan krijg je 3 tankkaarten cadeau voor een totaal van €75. Profiteer ervan!

Legale vermeldingen

Heb je tijdens de actieperiode 2 of 4 Eurorepar Reliance zomerbanden gekocht?

Dan kan je hieronder direct je tankkaart(en) aanvragen. Vergeet ook je factuur niet bij te voegen.

Vraag je tankkaart aan >

 

*Aanbod voorbehouden voor particulieren en professionnels (zonder servicecontract inclusief optie zomer- en/of winterbanden) en geldig van 01/04/2022 tot 30/06/2022 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-netwerk. Bij aankoop van 2 nieuwe Eurorepar Reliance zomerbanden krijg je van Peugeot een tankkaart van TotalEnergies t.w.v. €25 inclusief btw. Bij aankoop van 4 nieuwe Eurorepar Reliance zomerbanden krijg je van Peugeot 3 tankkaarten van TotalEnergies, telkens t.w.v. €25 inclusief btw. Aanbod geldig tot einde voorraad van de tankkaarten. Afspraak op http://nl.mypeugeot.be/banden tot 10/07/2022. Vul je gegevens in – voornaam, naam, e-mailadres, adres – en voeg je factuur toe. Meer info op http://nl.mypeugeot.be/banden.

Detail van de aanbieding
Rijomstandigheden veranderen het hele jaar door. En dus zorg je maar beter dat je Peugeot daaraan is aangepast.
 
Maak je rit veiliger met onze check-up: laat je wagen controleren op 20 essentiële punten voor slechts € 49.
Voor zorgeloos rijplezier!
 
1. Batterij
2. Waterslang
3. Thermostaat
4. Ruitensproeiers
5. Ruiten en spiegels
6. Radiateur
7. Aandrijfriem
8. Koelvloeistof (voldoende en beschermd tot -30°C)
9. Expansievat
10. Nummerplaten en brandblussers
11. Spanringen
12. Uitlaat
13. Schokdempers voor- en achteraan
14. Banden voor- en achteraan, reservewiel
15. Remmen voor- en achteraan, handrem
16. Koppeling
17. Ruitenwissers
18. Lichten
19. Ruitensproeiervloeistof
20. Oliepeil
Legale vermeldingen
Prijs incl. BTW. Aanbod voorbehouden aan particulieren en professionelen, zonder onderhoudscontract. Geldig van 01/01/2021 tot 31/12/2022 in het deelnemende Belgische en Luxemburgse Peugeot-netwerk. Meer informatie bij de dienst naverkoop.
Detail van de aanbieding

Het Veiligheids- en ontsmettingsforfait omvat:

 • Een veiligheidscontrole van je wagen (20 controlepunten)
 • De manuele ontsmetting van je wagen met strikte naleving van de gezondheidsmaatregelen.

 

In optie : de vervanging van de pollenfilter.

Onze teams zijn opgeleid om de versterkte gezondheidsvoorschriften na te leven om zowel jou als henzelf te beschermen. Ze passen strikte werkmethodes toe die goedgekeurd zijn door gezondheidsprofessionals.

 

De ontsmetting van je wagen omvat meerdere stappen om je een optimale prestatie te garanderen:

 • De technici trekken individuele bescherming aan
 • Voorbereiding van de wagen
 • Reiniging en ontsmet van het interieur van je wagen in 17 stappen met alle deuren open.
 • Reiniging en ontsmet van het exterieur van je wagen
 • De technici verwijderen hun individuele bescherming
Legale vermeldingen
Vanaf €88 inclusief btw. Aanbieding geldig van 01/01/2022 tot 31/12/2022 in de deelnemende Peugeot-verkooppunten. Bijkomende informatie bij de dienst naverkoop.

 

 

* ALGEMENE VOORWAARDEN "ONDERHOUDSWEDSTRIJD"
Wedstrijd onderworpen aan voorwaarden en voorbehouden aan klanten van Peugeot België-Luxemburg

Artikel 1: Identiteit van de Organisator
De naamloze vennootschap Peugeot België-Luxemburg, met zetel te Bourgetlaan 20, 1130 Brussel (hierna genoemd "de Organisator"), organiseert een wedstrijd van 1 januari 2021 tot en met 30 juni 2022 om 23u00, en meer in het bijzonder een spel met aankoopverplichting onder de benaming " TERUGBETALING VAN DE ONDERHOUD ” (hierna genoemd de "Wedstrijd").

Artikel 2: Deelnemingsvoorwaarden
De deelnemingsvoorwaarden zijn de volgende:
De Wedstrijd richt zich tot alle fysieke personen die in België of het Groothertogdom Luxemburg wonen op het ogenblik van de wedstrijd, met uitzondering van:
o             de personeelsleden van de Organisator en van de Naamloze Vennootschap Your Agency
o             Rechtstreekse familieleden van de voorgenoemde personen (ouders, nakomelingen, aangetrouwden, broers en zussen).
Elke persoon mag slechts één maal per wedstrijd deelnemen.
De deelname aan de wedstrijd is voorbehouden aan personen van 18 jaar en meer.
De deelnemer of deelneemster moet klant zijn van de Organisator.

Artikel 3: Deelnemingsmodaliteiten
Voor elk onderhoud uitgevoerd in een erkend Peugeot-verkooppunt ontvangt de klant een voucher. Deze voucher bevat een unieke code waarmee de klant kan deelnemen aan de wedstrijd
Deelnemen aan de wedstrijd kan enkel via internet op het adres: www.myPeugeot.be (hierna de "site" genoemd), met uitsluiting van elk ander middel (met name elke deelname via post is uitgesloten).

Om deel te nemen moet de deelnemer zich registreren door het deelnemingsformulier correct en volledig in te vullen. De deelnemers moeten garanderen dat de ingevulde gegevens juist zijn. De deelnemer alleen is verantwoordelijk voor de gegevens die hij aan de Organisator meedeelt. De organisator heeft het recht de correctheid van de gegevens na te gaan.

Elke deelnemer gaat ermee akkoord dat zijn gegevens, die hij aan de Organisator zal hebben doorgegeven in het kader van zijn deelname aan de Wedstrijd, kunnen worden gebruikt door de laatstgenoemde, voor het goede verloop van deze Wedstrijd (zoals het publiceren van de lijst met voornaam en naam van alle winnaars), behalve indien de deelnemer heeft aanvaard dat de MyPeugeot Facebook-app toegang heeft tot zijn Facebookgegevens. In dat geval zullen de persoonlijke gegevens hiervoor bijgehouden worden.

Alle kosten voor de deelname aan de Wedstrijd (telefoon, brandstof, Internet, computer ...) zijn volledig ten laste van de deelnemers. In geen geval kunnen de deelnemers van de Organisator de kosten eisen voor hun deelname aan de wedstrijd.

De digitale formulieren ontvangen na verloop van de einddatum worden niet in rekening genomen, waarbij de datum van de elektronische ontvangst geldt als bewijs.

Artikel 4: Procedure tot toewijzing van de winnaars
De winnaars van de Wedstrijd zijn zij die de eerste vragen correct hebben beantwoord en wier antwoord op de schiftingsvraag het juiste antwoord het meest benadert. Elk antwoord dat niet overeenstemt met de vorm die is bepaald in de deelnemingsvoorwaarden, zal niet in rekening worden genomen.

In geval van ex aequo behoudt de Organisator zich het recht om de winnaars te contacteren teneinde over te gaan tot een selectie met behulp van een trekking. Elke winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gebracht door een e-mail die, naar het bij de inschrijving door hem opgegeven contactadres, zal worden verzonden.

Door deel te nemen aan de wedstrijd aanvaardt de deelnemer dat zijn naam en voornaam gepubliceerd worden indien hij wint, en dat de winnaarslijst zal gepubliceerd worden op de website.

Artikel 5: Prijzen
Algemene bepalingen
De prijzen kunnen geen aanleiding geven tot betwisting, noch tot het omwisselen in geld, noch tot het ruilen of vervangen ervan, onder andere in geval van verlies of diefstal.
De eventuele foto's of grafische voorstellingen van de prijzen of communicatie hieromtrent zijn niet contractueel.
De Organisator biedt geen enkele garantie betreffende de prijs. De Organisator kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen of schade die rechtstreeks of onrechtstreeks met de gewonnen prijs zijn verbonden. De prijs kan niet verdeeld worden en moet aanvaard worden zoals hij is toegekend.

Prijzen aangeboden aan de winnaar
Tijdens de wedstrijdperiode wordt er op het eind van elke maand 1 winnaar uitgekozen.  Tijdens de periode van de wedstrijd wordt het laatste onderhoud, uitgevoerd tussen 2 mei en 31 december bij een Erkend Peugeot Hersteller, terugbetaald tot een maximum van 500€ incl. btw.  De terugbetaling gebeurt door uw verkooppunt.

Artikel 6: Verantwoordelijkheid
De Organisator kan, in geval van overmacht of bij gebeurtenissen die buiten zijn wil liggen en die de organisatie en het beheer van de Wedstrijd in het gedrang brengen, in geen geval verantwoordelijk worden gesteld voor het verkorten, uitstellen, aanpassen of stopzetten van de Wedstrijd. In een dergelijk geval verbindt de Organisator zich ertoe tot het inlichten van de deelnemers op alle aangepaste manieren en dit binnen het beste tijdsbestek. In het kader van het voorhanden reglement, wordt elke onvoorziene, gebeurtenis als een geval van overmacht beschouwd.

De Organisator kan ook op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele virussen, ongewenste bezoeken of andere technische of technologische problemen, indirect of direct verbonden met de site.

De Organisator kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor elke moeilijkheid die de deelnemer ervaart of elke schade die hij onder andere oploopt door slechte internetverbindingen, door het slecht functioneren van het internet of van de gebruikte software ten gevolge van virussen, programmeringsfouten, technische gebreken en afwijkingen, van elk technisch, materieel of software gerelateerd defect van welke aard dan ook, in hoofde van de organisator, de deelnemer of de internet- of telecommunicatieprovider. Dezelfde afwijzing van aansprakelijkheid geldt voor elke druk-, tik-, of taalfout. De organisator kan ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor het geval de tijdens de inschrijving doorgegeven gegevens van de deelnemer niet correct zijn, waardoor de organisator de deelnemer in kwestie niet zou kunnen bereiken.

De organisator zal een beslissing vellen over ieder geval dat niet expliciet in dit reglement is vermeld. Tegen deze beslissing is geen enkel beroep mogelijk.

Artikel 7: Persoonlijke gegevens
De persoonsgegevens worden verzameld voor het goede verloop van het vergelijkend onderzoek en zijn bestemd voor Peugeot Belux NV, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Bourgetlaan 20, 1130 Brussel, België, BTW nummer BE0403 461 107 (Hierna "Peugeot"). Anders zal Peugeot niet in staat zijn om de gevraagde diensten te leveren zoals beschreven in bovenvermelde doeleinden.

In overeenstemming met de toepasselijke Verordening inzake Gegevensbescherming (waarmee de Algemene Verordening Gegevensbescherming - AVG – wordt aangeduid en de toepasselijke lokale wetgeving inzake gegevensbescherming die de AVG aanvult) heeft u het recht op informatie en toegang, recht op rectificatie, recht op gegevenswissing, recht op beperking van de verwerking, recht op het verkrijgen van een kopie van uw persoonsgegevens voor uw eigen doeleinden of om deze aan een aanbieder naar keuze te verstrekken (‘recht op overdraagbaarheid van gegevens’), het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer deze worden verwerkt voor directe marketingdoeleinden en het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.

U kan uw toestemming ook op elk moment intrekken indien de verwerking gebaseerd is op uw toestemming.

U kan deze rechten uitoefenen op eenvoudig verzoek aan:
Peugeot Belux NV
Bourgetlaan 20
1130 Brussel
België

of via internet op het volgende adres: https://peugeot-be-nl.custhelp.com/
of via de telefoon op het volgende nummer: + 32 (0) 78 15 16 15

Voor meer informatie over hoe Uw persoonsgegevens verwerkt worden door Peugeot, kan u het Privacybeleid van Peugeot raadplegen. http://www.peugeot.be/nl/privacy-policy.html

Artikel 8: Respecteren van de regels
Het feit deel te nemen aan deze Wedstrijd houdt simpelweg de volledige aanvaarding van het voorhanden reglement in.  Dit geldt als contract tussen de Organisator en de deelnemers.

Daar komt nog bij dat de deelname aan de Wedstrijd een loyale houding inhoudt, waarbij de regels en de rechten van de andere deelnemers absoluut moeten worden gerespecteerd.

De deelnemers worden geacht geen enkel deelnemingsprocédé uit te zoeken die niet strikt conform zou zijn met de Wedstrijdprincipes en het voorhanden reglement.

Als de Organisator het niet respecteren van de deelnemingsvoorwaarden of elke andere vorm van bedrog, fraude of misbruik vaststelt, dan kan hij de deelnemer in kwestie onmiddellijk uitsluiten, of, indien dit het geval is, de ontvangen prijzen terugvorderen.

De deelnemers gaan ermee akkoord om de doorgespeelde gegevens tijdens de deelname te laten controleren. Elke valse verklaring van de deelnemer aangaande identiteit of adres heeft diskwalificatie van de deelnemer in kwestie tot gevolg. De Organisator behoudt zich het recht voor om wie fraude probeert te plegen in het kader van zijn deelname aan de Wedstrijd juridisch te vervolgen. De deelname aan de Wedstrijd houdt het aanvaarden van het voorhanden reglement en de resultaten van de Wedstrijd in. Bij onvoorziene problemen aangaande het reglement, blijft enkel de Organisator bevoegd.

Artikel 9: Toegang tot het reglement
Het reglement is verkrijgbaar op de site www.mypeugeot.be , en dit tot het einde van de wedstrijdperiode op 31 december 2020 23u00.

Artikel 10: Geschillen
Elke klacht aangaande de voorhanden wedstrijd moet schriftelijk en per aangetekend schrijven worden gericht aan de organisator, en dit ten laatste dertig dagen na het einde van de Wedstrijd. De Belgische wet is van toepassing op het voorhanden reglement.
Elk geschil voortvloeiend uit de voorhanden Wedstrijd en dat niet middels een minnelijke schikking kan worden geregeld, zal worden voorgelegd aan de bevoegde Brusselse rechtbanken.