SKIP TO CONTENT

FORFAIT TECHNISCHE KEURING

Voorcontrole voorafgaand aan technische keuring voor bedrijfsvoertuigen

Laat je vooraf waarschuwen voor onaangename verrassingen door een PEUGEOT voorcontrole te laten uitvoeren. Met een eenvoudig telefoontje boek je een afspraak. We doen een 124-puntscontrole, volgens dezelfde regels als de technische keuring. Bijzondere aandacht wordt besteed aan de 69 punten die kunnen leiden tot een herkeuring. Indien gewenst geven wij je een vrijblijvende offerte voor werkzaamheden die nodig zijn om te garanderen dat je voertuig de technische keuring doorstaat.

 

 

VOORCONTROLE TECHNISCHE KEURING

PEUGEOT Service helpt je met de technische keuring te doorstaan :

  • Een gedetailleerd verslag na het keuren van de wagen.
  • Een gratis en gedetailleerde offerte voor reparaties die nodig zijn voor het doorstaan van de technische keuring.
 
 
PEUGEOT SERVICES 
PEUGEOT ORIGINELE SERVICES

Originele kwaliteit, duurzaamheid gegarandeerd

 

Voor de onderhoudswerkzaamheden worden onderdelen gebruikt die 100% identiek zijn aan diegene die worden gebruikt bij nieuwe wagens. Ze zijn precies ontworpen voor je wagen en garanderen maximale veiligheid. Door originele onderdelen van hoge kwaliteit te gebruiken, blijft je wagen jarenlang in topconditie. Geniet zonder zorgen van een optimaal rijgenot.

 
ONTDEK ALLES OVER ORIGINELE ONDERDELEN 
PEUGEOT EUROREPAR
Een combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie
 

All-in pakketten inclusief werkuren en Eurorepar-onderdelen, met een exclusief assortiment universeel toepasbare onderdelen van verschillende merken, specifiek aangepast aan wagens ouder dan drie jaar. En omdat ze tot 25% goedkoper zijn dan originele onderdelen, kun je op kosten besparen.

 
MEER WETEN OVER EUROREPAR