SKIP TO CONTENT
Onze kredietoplossingen

ONZE KREDIETOPLOSSINGEN

Klassieke wagenfinanciering voor particulieren

"LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD."

ONTDEK AUTOFINANCIERING DOOR STELLANTIS FINANCIAL SERVICES DIE JE KLASSIEKE LENINGEN AANBIEDT OM JE PEUGEOT TEGEN DE BESTE VOORWAARDEN AAN TE SCHAFFEN.

ONTDEK BALLONKREDIET VAN STELLANTIS FINANCIAL SERVICES DIE JE KREDIETEN AANBIEDT OM JE PEUGEOT TEGEN DE BESTE VOORWAARDEN TE KOPEN.

DE VOORDELEN VAN EEN KLASSIEK KREDIET “AUTOFIN”

Een kredietformule waarmee je zich vrij voelt 

De formule AUTOFIN is interessant om je nieuwe Peugeot te financieren. Je kunt rekenen op flexibiliteit en de mogelijkheid om je nieuwe wagen af te betalen op jouw ritme!
 
Je hebt de keuze om al dan niet een voorschot te betalen. De betaling gebeurt aan de hand van vaste maandelijkse afbetalingen over een duurtijd van maximaal 72 maanden (volgens de wettelijke bepalingen die gelden voor particulieren).

DE VOORDELEN VAN STRETCHFIN & STRETCHFIN PLUS

Verander van peugeot naar wens 

De financieringsformule Stretching Plus biedt een originele en slimme manier om je nieuwe Peugeot te kopen.

Na betaling van kleine maandelijkse aflossingen kunt je ofwel je Peugeot behouden of vervangen door een nieuwe.

Voorbeeld: je kiest jouw Peugeot. Je betaalt een voorschot van minstens 15%. Vervolgens betaalt je gedurende 3 of 4 jaar lang kleine maandelijkse aflossingen. Zo wordt de Peugeot van je dromen meteen toegankelijk.

Op het einde van het contract kan je kiezen tussen het volgende:
je behoudt jouw Peugeot en betaalt het overeengekomen bedrag van de laatste aflossing, of je koopt een nieuwe Peugeot. In dat geval neemt je verkooppunt je oude Peugeot over en wordt de laatste aflossing betaald (gegarandeerde overnamewaarde). Voor een beperkte investering ben je eigenaar van een nieuwe, 100% gewaarborgde Peugeot!

Met Stretching Plus betaalt je alleen voor het gebruik van je wagen. Je kan zich dus sneller een nieuwe wagen permitteren met een "all-in" budget en zonder zorgen.

Ben je al klant?

ONZE PACK-AANBIEDINGEN

Met de packs van Stellantis Financial Services kan je na afloop van je financiering je wagen vernieuwen met behoud van je investering. Geniet van je vrijheid en koop je Peugeot met een financiering op maat van je budget en het gebruik van je wagen.