SKIP TO CONTENT
Onze Diensten

Onze Diensten

Een aanbod van diensten op maat van uw behoeften


We ondersteunen je in elke levensfase van je voertuig met onze financierings- en verzekeringsoplossingen en onze naverkoop diensten.

 

 

Onze Peugeot diensten


Peugeot diensten ondersteunen u in elke fase van de levensduur van uw voertuig

 

 

Financiering
Financier uw Peugeot met een uitgebreid aanbod financieringsopties van Stellantis Financial Services. 

Of je nu leaset, huurt of koopt, vind de juiste oplossing voor jouw behoeften. 

Verzekering

Om hen te beschermen tegen de risico's van het leven, biedt Stellantis Finance & Services klanten van de netwerken van het merk Stellantis Group een optionele verzekering om hen gemoedsrust te geven. Kom meer te weten over onze uitgebreide aanbiedingen en dekking op maat van uw Peugeot.
Servicecontracten

Meld je aan voor gemoedsrust. Een reeks servicecontracten en verlengde garanties die passen bij uw rijstijl.
Oplaadoplossingen

Eenvoudig, transparant, intelligent: dankzij de laadoplossingen van Free2move eSolutions is het nog nooit zo eenvoudig geweest om uw voertuig thuis of onderweg op te laden.
Connected Services
 
Met een ruim aanbod aan Connected Services biedt Peugeot u een zorgeloze en nog plezieriger rijervaring.
Accessoires

Peugeot biedt u een compleet assortiment originele accessoires, gemaakt door de ingenieurs die uw auto hebben ontworpen. Profiteer van het beste van de Peugeot-technologie en -innovatie.
Uw wagen onderhouden

Onderhoud van topklasse gemakkelijk gemaakt: Ervaar uitmuntendheid in onze werkplaatsen dankzij de expertise van onze gekwalificeerde adviseurs en technici, speciaal opgeleid om voor u en uw voertuig te zorgen...
Mobiliteitsoplossingen

Kom tegemoet aan uw mobiliteitsbehoeften met onze innovatieve aanbiedingen en een ruim aanbod van beschikbare auto's. Vind uw mobiliteitsoplossing voor een minuut of een jaar.