SKIP TO CONTENT
Onderhoud

ONDERHOUD

 
Ervaar uitmuntende service en onderhoud dankzij de expertise van onze gekwalificeerde serviceadviseurs en technici, die speciaal zijn opgeleid om het beste voor u en uw Peugeot te zorgen.   
Peugeot Service

 

 

Peugeot Service biedt u een echte onderhoudservaring. Met erkende reparateurs in heel België biedt het Peugeot-netwerk u een breed scala aan diensten om uw dagelijks leven te vergemakkelijken. Onderhoud, pakketten op maat van uw behoeften en uw budget, specifieke diensten en vereenvoudigde procedures, zodat u in alle veiligheid van de weg kunt genieten.

 

Onderhoud bij Peugeot

 

 

Profiteer van de expertise van Peugeot-reparateurs.

 

Dankzij MyPeugeot word je gewaarschuwd wanneer het tijd is voor de servicebeurt van de constructeur of het onderhoud van je auto en kun je deze informatie raadplegen in je onderhoudsboekje.  

 

De teams van het netwerk bieden je een all-in onderhoudsplan.

 

Boek in een paar klikken een afspraak en vraag online een offerte aan om de kosten te schatten. U kunt ook uw technische keuring laten uitvoeren of profiteren van de pakketten die het hele jaar door worden aangeboden. Ga met een gerust hart de weg op met Peugeot Service!

 

 

 

Onze diensten

 

 

Onze naverkoop aanbiedingen  
 
Ontdek onze exclusieve Peugeot-aanbiedingen

 

 

Forfaits voor al uw behoeften

Om het best mogelijke onderhoud voor je auto te garanderen, biedt Peugeot Service all-inclusive onderdelen- en arbeidspakketten. Van eenvoudig onderhoud tot olie verversen, technische keuringen, ruitenwissers en voorruiten, het merk past zich aan jouw behoeften aan.

 
Online afspraken  
 

Selecteer in een paar klikken de dichtstbijzijnde garage en kies het exacte tijdstip van uw bezoek.

Peugeot Service doet er alles aan om uw auto te controleren, te onderhouden of te repareren.

Update van GPS-kaarten

Uw navigatiesysteem heeft actuele kaartgegevens nodig om optimaal te kunnen functioneren. Daarom biedt Peugeot aan om het kaartmateriaal regelmatig bij te werken.
 
Gelijksvormigheidsattest
 
Stellantis, het moederbedrijf van Peugeot, biedt één site waar u de documenten (of duplicaten) kunt verkrijgen die u nodig hebt om uw voertuig te registreren of opnieuw te registreren.

 

 

Terugreopacties
 
Les campagnes de rapp+P47si votre véhicule est concerné. Ces interventions sont réalisées gratuitement.
Wisselstukken

Het Citroën-netwerk niedt u een ruiùe keuze aan wisselstukken voor uw wagen. Met MOPAR, de originele onderlen van Citroën, multimerkonderlen, tweedehandsoindelen of materiaalreparaties passen de experts zich aan uw wensen aan en proberen ze de beste oplossing te vinden om uw budget onder controle te houden.
Banden

De banden die het Peugeot-netwerk aanbiedt, gaan grote uitdagingen aan! Voor uw veiligheid vindt u in onze garages een compleet assortiment banden: Zomer-, winter- en vierseizoenenbanden en een keuze uit verschillende fabrikanten, afhankelijk van de leeftijd van uw auto en uw budget.