SKIP TO CONTENT
Accessoires

Accessoires

 
Personaliseer je auto met het aanbod originele accessoires.
Onze Diensten

 

 

Peugeot biedt een breed assortiment originele accessoires die speciaal zijn ontworpen om uw auto aan uw wensen aan te passen. Onze originele accessoires worden vervaardigd door dezelfde ingenieurs die uw auto hebben ontworpen. U profiteert dus van de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

 

Kiezen voor originele Peugeot accessoires betekent kiezen voor :

- Kwaliteit en veiligheid: onze accessoires zijn ontworpen volgens de strengste technische normen en zijn getest in reële omstandigheden.

- Stijl: accessoires die perfect passen bij het design van uw auto.

- Perfecte pasvorm en gebruiksgemak

 

Personaliseer uw auto met originele Peugeot accessoires.

 

 

Onze hoofdaccessoires

 

 

Voorzieningen Bagageruimte
 
U wilt optimaal gebruik maken van uw bagageruimte en alles op orde houden? In ons assortiment accessoires voor de bagageruimte vindt u alles wat u zoekt. Van op maat gemaakte harde kofferbekleding, bagagenetten en scheidingsstangen tot het slimme, modulaire Peugeot FlexOrganizer®-systeem.
Transportoplossingen
 
Als u uw Peugeot voor vakanties of sportactiviteiten gebruikt, kunt u van tijd tot tijd wel wat extra ruimte gebruiken om alles wat u nodig hebt mee te nemen. Daar hebben wij aan gedacht! Hier vindt u een groot assortiment transport- en draagsystemen voor fietsen, ski's en andere sportuitrusting, en bagagenetten, opbergbakken en accessoires om uw bagageruimte op orde te houden. Originele Peugeot-accessoires zijn speciaal voor uw Peugeot ontworpen, zodat een perfecte pasvorm en optimaal gebruiksgemak gewaarborgd zijn. We werken bovendien samen met toonaangevende leveranciers om ons aanbod van accessoires voor vrije tijd en transport compleet te maken.
Elektrische accessoires

Wij maken het opladen van uw elektrische of plug-in hybride Peugeot zo gemakkelijk mogelijk. Thuis en onderweg. Met ons aanbod van hoogwaardige laadkabels, adapters en wallboxen bieden wij u flexibele laadmogelijkheden, waar u ook bent.
Bescherming exterieur

U wilt uw Peugeot beschermen tegen stof en vuil als u hem een tijdje niet gebruikt? Onze stevige autohoezen klaren die klus met gemak en passen perfect omdat ze op maat gemaakt zijn voor uw Peugeot. Voor nog meer bescherming bieden we stevige, transparante beschermingsfolie die de lak van dorpels en bumpers beschermt tegen krasjes, en folie om de voorruit te beschermen.