SKIP TO CONTENT
Les services connectés
GECONNECTEERDE DIENSTEN

Voor alle nieuwe wagens, uitgerust met een telematica box, besteld vanaf 1 april 2023, zijn de diensten Peugeot Connect SOS & Assistance en Telemaintenance* inbegrepen in het Connect ONE pakket (prijs reeds inbegrepen in die van het wagen). De diensten "e-Remote Control & Connected Navigation" zullen worden opgenomen in het Connect PLUS, waarvoor een specifiek abonnement vereist is. Connect PLUS is zonder extra kosten beschikbaar voor een proefperiode van 6 maanden vanaf de startdatum van de garantie. Na de proefperiode is Connect PLUS beschikbaar tegen betaling.

 

*voor onderhoud op afstand is een specifieke activering van de klant vereist

 

 

GECONNECTEERDE DIENSTEN | TELESERVICES, NAVIGATIE, MYPEUGEOT

VEILIGHEID

PEUGEOTs geconnecteerde diensten zijn ontworpen voor jouw veiligheid onderweg, ongeacht of je de technologie aan boord of een smartphone, tablet of computer gebruikt.

 

 

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE

Bij panne of een ongeval kan je rekenen op PEUGEOT Connect SOS! PEUGEOT is de Europese leider inzake noodoproepen. Geogelokaliseerde oproep, snelle bijstand.

 

Connect SOS en Assistance Services voor radionavigatiesystemen die gebruik makend van een persoonlijke SIM-kaart:

 

Voor wagens gebouwd vóór 2016, met radionavigatiesystemen die gebruik makend van een door de klant geïnstalleerde persoonlijke SIM-kaart op de speciale radioslot, zullen Connected SOS en Assistance Services niet langer functioneren. De technische veroudering van het platform leidt tot extra veiligheidsrisico's en kwetsbaarheden bij gegevensinbreuk, waardoor wij genoodzaakt zijn deze diensten met ingang van 1 januari 2024 buiten gebruik te stellen.

 

Abonnementsovereenkomsten worden hierdoor niet beïnvloed.

 

Raadpleeg de FAQ-sectie op de Peugeot website voor meer info.

TELESERVICES

Dankzij Teleservices analyseert jouw wagen zijn technische gegevens en stuurt ze indien nodig door naar jouw PEUGEOT-callcenter. Het callcenterteam kan jou dan contacteren om een afspraak vast te leggen.

GECONNECTEERDE 3D-NAVIGATIE

Stap binnen in een nieuwe dimensie met het 3D-navigatiesysteem met stemherkenning en realtime geconnecteerde diensten.

GEVARENZONES

Voor nog meer veiligheid en gemoedsrust aan boord biedt PEUGEOT de Gevarenzones-optie aan.

MOBILITY PASS

Huur de wagen die voldoet aan jouw noden en geniet van gegarandeerde mobiliteit aan speciale voorwaarden.

KAARTUPDATE

Jouw navigatiesysteem heeft de meest recente kaartgegevens nodig om optimaal te functioneren. Daarom biedt PEUGEOT regelmatig updates van zijn kaarten aan.

E-REMOTE VANOP AFSTAND

Met de MyPeugeot-app kan je de laadstatus en de preconditioning van je wagen volgen.

MIRROR SCREEN

Neem je favoriete apps overal mee naartoe, ook tijdens het autorijden.

BLUETOOTH®

Met Bluetooth®-technologie kan je jouw telefoon in alle veiligheid gebruiken. Vanop het scherm in je wagen kan je zelf bellen, oproepen ontvangen of luisteren naar muziek die op je telefoon is opgeslagen.

MYPEUGEOT-APP

Dankzij deze gratis app blijf je steeds verbonden met jouw wagen en ben je altijd op de hoogte. Een eenvoudige onlineregistratie volstaat om je persoonlijke omgeving te creëren.

ONTDEK DE PEUGEOT e-BOUTIQUE

Bekijk al jouw geconnecteerde diensten en beheer jouw abonnementen online in de PEUGEOT e-Boutique.