SKIP TO CONTENT
Peugeot merkvisie: onze 3 waarden en doelstellingen
 
 
DE KRACHT VAN 
 UITSTRALING

Sommige talen zijn zo universeel, dat woorden overbodig zijn.

Op zulke momenten neemt instinct het over... en dat is de kracht van allure.

 

 

 
 
DE KRACHT VAN 
UITSTRALING
Sommige talen zijn zo universeel, dat woorden overbodig zijn. Op zulke momenten neemt instinct het over... en dat is de kracht van allure.
 
 
GEËLEKTRIFICEERD 
 MET ALLURE

Bij PEUGEOT blazen we iets speciaals in alles wat we doen. En dat iets is: allure. Allure brengt ons van uitzonderlijk naar buitengewoon, en van een uitstekend rijbereik naar een 100% elektrisch rijbereik.
Onze visie op de toekomst is technologisch gericht, maar de mens staat altijd centraal.
Zo proberen wij van de wereld een betere en aantrekkelijkere plek te maken.
 
 
GEËLEKTRIFICEERD 
MET ALLURE
Bij PEUGEOT blazen we iets speciaals in alles wat we doen. En dat iets is: allure. Allure brengt ons van uitzonderlijk naar buitengewoon, en van een uitstekend rijbereik naar een 100% elektrisch rijbereik. Onze visie op de toekomst is technologisch gericht, maar de mens staat altijd centraal. Zo proberen wij van de wereld een betere en aantrekkelijkere plek te maken.

LINDA JACKSON,

CEO.

"Het eerste ingrediënt voor onze PEUGEOT-visie is elektriciteit"
    "Het eerste ingrediënt
voor onze PEUGEOT-visie
is elektriciteit"

LINDA JACKSON,

CEO.

 
 
ONZE
 3 WAARDEN 

Reizen gaat niet alleen over waar je heen gaat. Het draait ook om wat je meeneemt.
Peugeot neemt drie waarden mee... altijd en overal.
 
 
ONZE
3 WAARDEN 
Reizen gaat niet alleen over waar je heen gaat. Het draait ook om wat je meeneemt. Peugeot neemt drie waarden mee... altijd en overal.

EEN WERELD VOL ALLURE

De katachtige kwaliteiten van het Peugeot-design vloeien voort uit de scherpe, sensuele en dynamische lijnen. Deze esthetiek roept de aantrekkingskracht en mystiek van allure op.

 

“Dynamische lijnen en een atletische katachtige bouw zetten de richting uit voor de volgende generatie e-native wagens”

Matthias Hossann, DESIGN DIRECTOR

EEN WERELD VOL EMOTIE

Beeld je een wagen in die perfect is afgestemd op je lichaam. Gebaargestuurde bediening betekent een verschuiving in de denkwijze van Peugeot, met een behendigere UX dan ooit.  

 

“Emotie is het instinctieve rijplezier dat elke PEUGEOT je bezorgt” 

Jérôme Micheron, PRODUCT DIRECTOR

EEN WERELD VOL EXCELLENTIE

Ideeën kunnen niet worden uitgevoerd zonder technische perfectie. Daarom ligt topkwaliteit aan de basis van alles wat we maken. Gemoedsrust? Natuurlijk.

 

“We bieden je nieuwe technologie, nieuwe designs & nieuwe ervaringen terwijl we trouw blijven aan de waarden die ons merk al twee eeuwen lang inspireren."

Linda Jackson, CEO.

 
 
HET VOORTOUW 
 NEMEN
 
HET VOORTOUW 
NEMEN

PEUGEOT PASSIE SINDS 1810

Van de iconische PEUGEOT-pepermolen tot onze nieuwe PEUGEOT 408: onze producten zijn altijd doordrenkt met allure. De wens om design aantrekkelijk te maken is al meer dan twee eeuwen de drijfveer van ons merk.
INTUÏTIEVE RETAILERVARING WAAROP JE KAN VERTROUWEN

Of het nu in de showroom is of in onze online webshop, PEUGEOT staat altijd klaar om je te inspireren. Een vertrouwde naam met een gamma dat die extra inspanning voor je levert.

 

 
 
DUURZAAMHEID VOOR DE HUIDIGE 
 & VOLGENDE GENERATIE 
 
 
DUURZAAMHEID VOOR DE HUIDIGE 
& VOLGENDE GENERATIE
PEUGEOT streeft naar CO2-neutraliteit tegen 2038, maar optimaliseert voortdurend elk design-onderdeel van de wagens om de planeet beter te beschermen. Ons Europees gamma zal 100% elektrisch zijn tegen eind 2023 en tegen 2025 lanceren we 5 nieuwe elektrische modellen. 
 
 
DE TOEKOMST 
 IS ELEKTRISCH
 
 
DE TOEKOMST 
IS ELEKTRISCH

PEUGEOT CONCEPTWAGENS

Wij geloven dat ieders toekomst mooier oogt met allure. PEUGEOT INCEPTION CONCEPT is de nieuwe conceptwagen van Peugeot die deze overtuiging belichaamt.
INNOVATIE EN TECHNOLOGIE
Grenzen verleggen en innovatie stimuleren zit in onze natuur. Zo voegen we allure toe aan de rijervaringen van elke bestuurder.