SKIP TO CONTENT
CONCEPTWAGENS
 
 
ONZE VISIE
DE TOEKOMST ZIET ER MOOIER UIT
 
MET ALLURE

PEUGEOT zet stevig in op elektrische innovatie en baanbrekende technologie die de weg vrijmaakt voor de volgende generatie.
 
 
ONZE VISIE
DE TOEKOMST ZIET ER MOOIER UIT MET ALLURE
PEUGEOT zet stevig in op elektrische innovatie en baanbrekende technologie die de weg vrijmaakt voor de volgende generatie.
PEUGEOT INCEPTION CONCEPT
Wij zijn ervan overtuigd dat de toekomst beter oogt met allure. En die overtuiging komt tot leven in elk aspect van het PEUGEOT INCEPTION CONCEPT: een radicaal nieuwe designtaal, een tot de verbeelding sprekend lounge-achtig interieur en een op bewegingen gebaseerd besturingssysteem met Hypersquare als centraal element. Deze conceptwagen herdenkt reismogelijkheden met scherpere lijnen, instinctief rijplezier en formidabele elektrische kracht. 
PEUGEOT E-LEGEND
Elk onderdeel van de E-Legend ademt innovatie. Deze conceptwagen is zoveel meer dan een compacte coupé: hij rijdt de toekomst tegemoet met verve, dynamiek en immersieve technologie.
PEUGEOT INSTINCT CONCEPT
Beeld je een wagen in dat zo naadloos geïntegreerd is in je digitale leven dat het als je tweede huid aanvoelt. De verbeterde rijervaring van het PEUGEOT INSTINCT CONCEPT werkt in harmonie met jou en je behoeften.
PEUGEOT BOXER 4X4 CONCEPT
Peugeot engageert zich om nieuwe terreinen te verkennen, zowel technologisch als geografisch. Deze ruige revolutionair combineert het beste van beide werelden en blaast de categorie "recreatiewagen" nieuw leven in.
 
 
GEDREVEN 
DOOR INNOVATIE

GEDREVEN DOOR INNOVATIE
 
PEUGEOT legt geavanceerde technologie met passie in de palm van je hand. PEUGEOT i-Cockpit® belichaamt deze gedrevenheid en vormt de kern van elke PEUGEOT, zodat je elke dag van een immersieve en gebruiksvriendelijke besturing kan genieten.