SKIP TO CONTENT
INNOVATIES EN TECHNOLOGIEÊN

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN

innovaties en technologieën van Peugeot

#UnboringTheFuture

De toekomst van de automobielsector wordt nu geschreven. De wagens van de toekomst komen eraan en beloven veel mobiliteit, maar weinig rijplezier. De technologie neemt het stuur over van de bestuurder. Bij Peugeot daarentegen wordt de toekomst interessant en opwindend. Bij ons zal technologie als enige doel hebben om jouw rijbeleving en rijplezier te verhogen. Ben je klaar om onze visie op de automobielsector te ontdekken? Je vindt deze doelstellingen in ons PEUGEOT e-LEGEND CONCEPT en uitgevoerd in het nieuwe PLUG-IN HYBRIDE-model met brandstofmotor. #UnboringTheFuture.
PLUG-IN HYBRIDETECHNOLOGIE
Oplaadbare hybridetechnologie combineert twee soorten motors: elektrische en thermische.  Plug-in hybridewagens verminderen de CO2-uitstoot dankzij de 100% elektrische modus en bieden tijdens je ritten tot wel vier rijstanden, samen met een snelle en eenvoudige manier van opladen.  
LEES MEER 
ELEKTRISCHE TECHNOLOGIE
De elektrische motoren van Peugeot laten toe te rijden met een zero CO2-uitstoot, maar met toch een maximum aan vermogen  tot wel 100 kW/110 pk. Dankzij het bereik van hun hoogvoltage Lithium-ion batterij (400 V) kunnen onze elektrische wagens een rijbereik van wel 340 km (WLTP) realiseren.  
LEES MEER
PEUGEOT I-COCKPIT®
De PEUGEOT i-Cockpit®: voor een vernieuwde, diepe rijbeleving. Met zijn compact stuur, zijn Head-Up display en zijn uitgestrekte touchscreen stuur je vanuit een ergonomische rijpositie, die je intuïtief de volledige controle geeft, waardoor je een diepe rijbeleving ervaart.  
LEES MEER
RIJERVARING
Aan boord van je Peugeot maak je intuïtief gebruik van alle technologieën voor een ultiem rijplezier. De grip en standvastigheid van je wagen wordt verbeterd, je veiligheid wordt bewaakt, starten en manoeuvreren op een helling wordt vergemakkelijkt, parkingmanoeuvers worden vereenvoudigd... De vele innovaties van Peugeot verzekeren een hernieuwde on-board rijbelevenis.  
LEES MEER
CONNECTIVITEIT
Ontdek de functies en toepassingen door Peugeot ontworpen en op een perfecte manier geïntegreerd in jouw rijbelevenis. Voor meer rijplezier en veiligheid aan boord.  Of het nu om vrijetijd, informatie of veiligheid gaat, al deze geconnecteerde diensten zijn aan je behoeften aangepast, zodat je ritten gepersonaliseerd zijn.  
LEES MEER
EFFICIËNTIE
De wagens van Peugeot zijn uitgerust met HYBRIDE-, HYBRID 4-, PureTech- of BlueHDi-motoren, die garant staan voor hoge prestaties en lage uitstoot. Ontdek ook de EAT8Efficient Automatic Transmission 8  en e-EAT8Electric Efficient Automatic Transmission 8  automatische versnellingsbakken, ontworpen om je brandstofverbruik te optimaliseren en je rijbeleving te verhogen.  
LEES MEER