SKIP TO CONTENT
PEUGEOT i-Cockpit®: DE SENSATIEBEZORGER

ONTDEK DE PEUGEOT i-Cockpit® INNOVATIEVE ERVARING

PEUGEOT I-COCKPIT®

Innovatief design van de bestuurderscockpit

Met een Peugeot rijden is altijd al een opwindende ervaring geweest. Op het vlak van chassis en wegstabiliteit staat de knowhow van het merk op punt. Het rijplezier achter het stuur wordt geoptimaliseerd, wat de bestuurder weet te appreciëren. In zijn zoektocht om nog meer rijplezier aan te bieden, startte PEUGEOT enkele jaren terug een onderzoek naar manieren om de bestuurderspositie nog meer te verbeteren, zodat er nog meer rijplezier kon worden bereikt.

Dit onderzoek resulteerde in een innovatief concept voor het interieurontwerp: de PEUGEOT i-Cockpit®.

DIE BESTAAT UIT ESSENTIËLE COMPONENTEN:

COMPACTE STUUR
Een compacte stuur die het besturen eenvoudiger maakt en het rijplezier vele malen verbeterd.  Zo wordt rijden kinderspel. Een vanzelfsprekendheid. Omdat de armen minder gespreid worden, wordt het aantal bewegingen tijdens manoeuvres verminderd, waardoor de bestuurder sneller en vlotter kan sturen en hij er meer ontspannen bijzit.
 
HEAD-UP DISPLAY
Een Head-Up display met informatie in het gezichtsveld van de bestuurder zorgt ervoor dat de bestuurder zijn ogen op de baan kan houden en zich kan concentreren op zijn traject. Deze ergonomische positie die mogelijk gemaakt wordt door het kleine formaat van het stuur, verhoogt het rijcomfort voor de bestuurder, waardoor hij minder snel moe is.
 
BREED TOUCHSCREEN

Een breed touchscreen dat intuïtief al de comfortknoppen samenbrengt (zoals onder meer radio, air conditioning) en ervoor zorgt dat je op een natuurlijke manier de uitrusting van je wagen kunt bedienen.
 

EEN NIET TE ONTKENNEN COMMERCIEEL SUCCES

Sinds 2012 hebben miljoenen klanten voordeel kunnen halen uit de emblematische PEUGEOT i-Cockpit® die in de bestverkochte modellen van het merk terug te vinden is.

Alle klantentevredenheidsonderzoeken die in Europa en China werden uitgevoerd, bevestigen het: met een PEUGEOT i-Cockpit® rijden is een opwindende en bevredigende ervaring. Dit is waarom dit concept als baanbrekend ontwerp door Le Lion naar voor wordt geschoven en waarmee het zich op de automarkt onderscheidt.
 

Een PEUGEOT i-Cockpit® DE HIGHTECH VAN DE NIEUWE GENERATIE

Uitgerust met de nieuwe Peugeot i-Cockpit®, beschikken de SUV 3008 en 5008 over een 100% digitaal universum, dat bestaat uit een 8''Verkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar, naargelang de versie   capacitief touchscreen, een digitale Head-Up display dat je kunt configureren en personaliseren naar believen, en een compact stuur voorzien van geïntegreerde controleknoppen en een elektrische bedieningsknop voor de automatische versnellingsbak.
Dit absolute high-tech dashboard, met zijn 12.3" Head-Up display instrumentenbord dat je naar hartelust kunt configureren en personaliserenBij voorkeur te bedienen wanneer het voertuig volledig stilstaat , toont je alle belangrijke informatie nodig voor jouw rit binnen gezichtsbereik.
De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® gaat op alle vlakken verder. Dit Peugeot-interieur dat zowel hedendaags is, als de toekomst vertegenwoordigt, straalt nog meer kwaliteit uit, is nog meer technologisch in zijn ontwerp, is nog meer geconnecteerd, is nog meer intuïtief en bespeelt bovendien het hele register van emoties en personalisering.