SKIP TO CONTENT
NIEUWE 508 SW PSE

 
 
NIEUWE PEUGEOT
508 SW PSE PLUG-IN HYBRID
DE WEG IS ZIJN TERRITORIUM  


De PEUGEOT SPORT ENGINEERED combineert allure met efficiënte topprestaties
met een lage CO2-uitstoot. Ervaar nieuwe rijsensaties in deze plug-in hybrid stationwagen.
 
 
NIEUWE PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID
GEBOREN OM MET ALLURE TE RIJDEN
De PEUGEOT SPORT ENGINEERED combineert allure
met efficiënte topprestaties met een lage CO2-uitstoot. Ervaar nieuwe
Ervaar nieuwe rijsensaties in deze plug-in hybrid stationwagen.

LINDA JACKSON,

CEO PEUGEOT

"Performance by PEUGEOT belooft een verantwoordelijker - maar niet minder opwindend - tijdperk van mobiliteit."
    "Performance by PEUGEOT belooft een verantwoordelijker
- maar niet minder opwindend -
tijdperk van mobiliteit."

LINDA JACKSON,

CEO PEUGEOT

 • Vanaf:  € 69.142 INCL. BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs incl. btw min basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 04/09/2023 tot 30/09/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot.  
 • 100% elektrisch rijbereik: Tot 52 km (i) In afwachting van goedkeuring - WLTP-bereik van de PEUGEOT SW 508 PSE PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 52 km in gemengd rijden (gecombineerde cyclus in WLTP) en 54 km in stadsverkeer (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 26 januari 2023. Deze waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Belangrijk: het werkelijke bereik kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van het voertuig (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz. 
 • Oplaadtijd: 1u40 (i) Vanaf een laadstation van het type Wallbox (32A) met de optionele enkelfasige (7,4 kW) boordlader.  
 • Gecombineerd verbruik: 1,8 L/100 km (i) In afwachting van goedkeuring - Gecombineerde CO2-uitstoot 40 (g/km), Gecombineerd verbruik 1,8 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , het gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), het type banden, de staat van de weg, de externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Gecombineerde CO2-uitstoot: 40g/km (i) In afwachting van goedkeuring - Gecombineerde CO2-uitstoot 40 (g/km), Gecombineerd verbruik 1,8 (l/100 km). De homologatiewaarden zijn bepaald volgens de WLTP-mengcyclus op basis waarvan nieuwe wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt vanaf 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht , het gebruik van bepaalde uitrusting (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), het type banden, de staat van de weg, de externe klimaatomstandigheden, enz.  
 • Vermogen: PLUG-IN HYBRID4 360 e-EAT8

PEUGEOT 508 SW PSE VOOR PROFESSIONALS

 

Ben je een professional? En heb je geen seconde tijd voor jezelf? Profiteer dan van al onze speciale diensten! Configureer en bestel je Peugeot 508 SW PSE of boek rechtstreeks vanuit je kantoor een afspraak voor het onderhoud van je wagen. 

Want als professionals onder elkaar, begrijpen we elkaar snel en vooral heel goed.

BESTEL JE PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID

Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online via onze website of bij je favoriete dealer.
BESTEL JE PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID
Koop een nieuwe Peugeot die bij je past, online via onze website of bij je favoriete dealer.

JE GEPERSONALISEERDE 508 SW PSE

Afwerking, kleuren, velgen... configureer je Peugeot 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID op maat en profiteer van uitzonderlijke condities.

 
 
EEN RADICALERE ALLURE

Geïnspireerd door een klassieke shooting brake, is het aerodynamische silhouet van de nieuwe 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID lang,
slank en elegant. Aan de voorzijde wordt een radicaal nieuwe grille met zwarte Perla Nera-extensies geflankeerd door het
nieuwste PEUGEOT Matrix LED-koplampenmotief met 3 klauwen en de nieuwe PEUGEOT-badge, pronkend in het midden.
 
 
EEN RADICALERE ALLURE

Geïnspireerd door een klassieke shooting brake, is het aerodynamische silhouet van de nieuwe 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID lang, 

slank en elegant.Aan de voorzijde wordt een radicaal nieuwe grille met zwarte Perla Nera-extensies geflankeerd door het

nieuwste PEUGEOT Matrix LED-koplampenmotief met 3 klauwen en de nieuwe PEUGEOT-badge,pronkend in het midden.

 
BEVESTIG JE STIJL

Laat je verleiden door de verfijnde en elegante nieuwe kleur Okenite White, een van de 3 beschikbare premium kleuren.
 
BEVESTIG JE STIJL
Laat je verleiden door de verfijnde en elegante nieuwe kleur Okenite White, een van de 3 beschikbare premium kleuren.

 
EMOTIES VAN EEN NIEUW NIVEAU

De nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID,
met zijn technologie van de nieuwste generatie, staat garant voor rijsensaties zonder grenzen.
EMOTIES VAN EEN NIEUW NIVEAU
De nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID, met zijn technologie van de nieuwste generatie, staat garant voor rijsensaties zonder grenzen.
FEBOUWD MET
PEUGEOT SPORT
DE PASSIE VAN
RIJDEN
RIJHULP
ZITCOMFORT
OP MAAR
FEBOUWD MET
PEUGEOT SPORT
DE PASSIE VAN
RIJDEN
RIJHULP
ZITCOMFORT
OP MAAR

GEBOUWD MET PEUGEOT SPORT

Hij brengt je reactievermogen, rijplezier, comfort en alle expertise van PEUGEOT SPORT op het gebied van hybride technologie. Voor het design van de nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID is alles in werking gesteld, inclusief de nieuwste generatie technologie voor rijhulp.

DE PASSIE VAN RIJDEN

Ervaar de sensatie achter het stuur met de PEUGEOT i-COCKPIT®.

 

Met een compact stuurwiel, head-up scherm, nieuwe automatische versnellingsbak en aanpasbare bedieningselementen binnen handbereik, kan je je helemaal blijven concentreren op je rit.

RIJHULP

TDe nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID biedt je een compleet rijhulpsysteem: 

 

 • semi-autonoom rijden met het Drive Assist Plus Pack
 • Adaptieve schokdemper met 3 rijmodi (i) Comfort, Normaal en Sport  .
 • Parkeerhulp met 360°-camera
 • Dodehoekbewaking
 • ight Vision voor het inschatten van gevaren

ZITCOMFORT OP MAAT

Laat je verleiden door de eenvoudige lijnen en de nobele materialen, en neem plaats in de comfortabele zetels met omhulsels, verwarmding en multipuntmassage gecertificeerde AGR(i) Aktion Gesunder Rücken (Duitse Vereniging voor Ruggezondheid)  -zetels.

 

De zetelbekleding bestaat uit een unieke combinatie van Alcantara® en Mistral Nappaleder, fijn afgewerkt met dubbele Kryptonite- en Tramontana Grey-stiksels.

NIETS DAN EXCELLENTIE

Materialen, motorisatie, connectiviteit... de nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID
plaatst alle innovaties van PEUGEOT op de voorgrond.
NIETS DAN EXCELLENTIE

Materialen, motorisatie, connectiviteit...

de nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID plaatst alle innovaties van PEUGEOT op de voorgrond.

HERUITGEVONDEN PRESTATIES

Geniet van verbeterde prestaties met de nieuwe 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID, die in totaal 360 pk en een maximumkoppel van 520 Nm levert:

 • van 0 naar 100 km/u in 5,2 seconden
 • van 80 naar 120 km/u in 3 seconden
 • van 0 naar 1000 meter vanuit stilstand in 24,5 seconden
 • maximale snelheid beperkt tot 250 km/u

10" HD TOUCHSCREEN

De nieuwe 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID is voorzien van het nieuwste PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainmentsysteem.

Geniet van het centrale 10'' HD touchscreen met multi-window functie, met widgets en snelkoppelingen.

Laad je smartphone op onder de middenconsole terwijl je in alle rust reist met de aangesloten 3D-navigatie- en spraakherkenningssystemen.

Nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE design exterieur

Zijn minutieuze design zorgt voor een compromisloze esthetiek met evenwichtige verhoudingen, delicate afwerkingen en nauwkeurige details voor dat onmiskenbare vleugje perfectie.

52KM ELEKTRISCH RIJBEREIK

Gun jezelf de efficiëntie van een krachtige motor en de veelzijdigheid van de oplaadbare plug-in hybrid: tot 52 km WLTP-bereik bij gemengd rijden(i) In afwachting van goedkeuring - WLTP-bereik van de PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 52 km in gemengd rijden (gecombineerde cyclus in WLTP) en 54 km in stadsverkeer (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 26 januari 2023. Deze waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Belangrijk: het effectieve rijbereik kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz.   en tot 54 km in de stad(i) In afwachting van goedkeuring - WLTP-bereik van de PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID in elektrische modus, afhankelijk van de afwerking en het uitrustingsniveau: 52 km in gemengd rijden (gecombineerde cyclus in WLTP) en 54 km in stadsverkeer (stadscyclus in WLTP). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke wagens worden goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 26 januari 2023. Deze waarden dienen uitsluitend ter vergelijking. Belangrijk: het effectieve rijbereik kan sterk variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van de wagen (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de wegomstandigheden, de weersomstandigheden, enz.  .

 
 
JOUW AFWERKING, ONZE BESTE AANBIEDING

Kies je PSE-afwerking en profiteer van de topaanbiedingen van Peugeot, van bij je thuis of bij je dealer.
 
 
JOUW AFWERKING, ONZE BESTE AANBIEDING
Kies je PSE-afwerking en profiteer van de topaanbiedingen van Peugeot, van bij je thuis of bij je dealer.

508 SW PSE PLUG-IN HYBRID

Geniet van de sportiviteit en sensatie van hoge prestaties met een lage uitstoot.

 

 

Vanaf :  69.142  INCL.BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs Incl. btw min basiskorting Incl.btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 04/09/2023 tot 30/09/2023, in het deelnemende Belgische network van Peugeot. 

Of

Vanaf :  919  / maand INCL.BTW (i) Aanbod Private Lease op basis van 60 maanden en 50.000 km met een eerste verhoogde huur (optioneel) van 20.419,81 €, geldig van 04-09-2023 tot en met 30-09-2023 voor een New 508 SW PSE 1.6 Plug-in Hybrid 360 AWD e-EAT8. Catalogusprijs : 70.915,00 €. Private Lease is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren, aangeboden door Stellantis Financial Services Belux N.V. (verhuurder), Bourgetlaan 20, 1130 Brussel, België, RPR: Brussel, KBO nr. 0417.159.386, tel. +32 (0)2/3707711, inschrijvingsnummer FSMA 019653 A, onder voorbehoud van goedkeuring van het dossier. Inbegrepen diensten zijn de volgende: huur van het voertuig, Belasting op Inverkeerstelling en Jaarlijkse Verkeersbelasting, totale garantie, 'Complete care plus' (onderhoud, werkuren en slijtagestukken), bijstand, vervangwagen, verzekering BA, rechtsbijstand en schadedekking. De offerte Private Lease is niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. Alle prijzen zijn BTW in. Aanbod onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen.  

Met de volgende voorzieningen: 

 

 • Peugeot Matrix ledtechnologie
 • Full LED achterlichten met nieuw signatuur en scrollende knipperlichten
 • PSE-voorgrille met Perla Nera Black-uitbreidingen
 • Adaptieve ophangingsregeling

 

Verkrijgbaar in Plug-In Hybrid versie

Alle voordelen van je verkooppunt vanuit je woonkamer: stap-voor-stapbegeleiding, levering overal in België en 14 dagen bedenktijd.
 
 
WAAROM JE WAGEN ONLINE KOPEN?
 
 
WAAROM JE WAGEN ONLINE KOPEN?
 
PROFITEER VAN ONZE BESTE AANBIEDINGEN
 
BEGELEIDING OP
ELK MOMENT
 
LEVERING OVERAL
IN BELGIÊ
 
14 DAGEN
BEDENKTIJD

AFMETINGEN

AFMETINGEN

EXTERIEURAFMETINGEN VOOR PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID

Een eersteklas stationwagen, over de gehele lijn.

 

 • Lengte: 4.790 mm
 • Breedte: 1.860 mm
 • Hoogte: 1.420 mm

INTERIEURAFMETINGEN VOOR DE PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID

Aan boord van de nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID vind je alle comfort en ruimte van een stationwagen.

 

Voorkant (rij 1) 

 • Breedte bij ellebogen: 1.455 mm
 • Vrije hoogte: 881 mm  

 

Achterkant (rij 2) 

 • Breedte bij ellebogen: 1.413 mm
 • Beenruimte: 250 mm

Nieuwe PEUGEOT 508 SW PSE kofferruimte

De koffer van de nieuwe 508 SW PSE PLUG-IN HYBRID beschikt over een ruim laadvermogen en is zeer praktisch.

 

530L verandert in 1780L met de achterbank neergeklapt.

 
GA EEN STAP VERDER

PEUGEOT Hybrid heeft binnenkort geen geheimen meer voor je. 

 

 
GA EEN STAP VERDER

PEUGEOT Hybrid heeft binnenkort geen geheimen meer voor je. 

 
JE PLUG-IN HYBRID
OPLADEN

 
Hoe je PEUGEOT Plug-In Hybrid wagen opladen: privé- en publieke laadpalen
 
 
 
ONTDEK DE VOORDELEN
VAN ELEKTRISCH RIJDEN
 
Electric by PEUGEOT biedt tal van voordelen: snelladen, geoptimaliseerd rijbereik in functie van je verplaatsingen, geconnecteerde technologieën, enz.
 
KOOP JE 
PEUGEOT ONLINE
 
Ontdek de PEUGEOT's online store en geniet van exclusieve aanbiedingen op onze Plug-In Hybrid-wagens.