SKIP TO CONTENT

1 augustus 2022

3 minuten leestijd

Wil je al onze artikels ontvangen? Inschrijven
PEUGEOT, zijn niet enkel wagens !
Voeg extra stijl toe aan je dagelijks leven met de PEUGEOT Lifestyle-producten. Miniaturen, accessoires, kleding, sportartikelen, lederwaren: in veel objecten vind je eenvoudig wat bij jou past. Onthul de leeuw in jezelf!
BEN JE GEPASSIONEERD DOOR MINIATUURWAGENS?
Oude, eigentijdse, conceptcars en sportwagens: de collectie miniatuurwagens is zeer compleet. Of het nu gaat om een ​​recente wagen - PEUGEOT ontwikkelt een kleinere versie voor elk van zijn nieuwe modellen - of een iconisch model zoals de 402 DARLMAT, er is voor ieder wat wils! Dus autofilist (autoverzamelaar) of gewoonweg hobbyist, deze kleinschalige kopie's vinden een plekje in je etalage of worden een origineel decoratief object.
WIL JE HET LOGO VAN HET MERK OP JOUW KLEDING HEBBEN?
PEUGEOT biedt je zijn unieke prêt-à-portercollecties. Je vindt alle elegantie en techniciteit van het merk in outfits die gemakkelijk dagelijks te dragen zijn.

Sportliefhebbers ontdekken met de PEUGEOT SPORT-collectie hoogwaardige producten die voldoen aan de eisen van de wedstrijd.

 

PEUGEOT LEGEND-items, ontworpen om de geschiedenis van het merk te traceren sinds de oprichting in 1810, dit zal alle nostalgische en vintage liefhebbers aanspreken.

Ten slotte wordt de PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn weergegeven in een sobere en sportieve stijl om zich in alle seizoenen elegant te kleden met stukken gekenmerkt met de 3 klauwen, in Kryptonite-kleur en PEUGEOT SPORT-letters.

 

Met een trendy design, zullen deze collecties je toelaten om de club van de leeuwen van vandaag aan te sluiten!

ACCESSOIRES IN DE KLEUREN VAN PEUGEOT, JE HOUDT ervan!
Elegantie en verfijning staan ​​op de agenda in het zeer brede gamma PEUGEOT Lifestyle-accessoires. Kleine lederwaren, bagage, paraplu's, sleutelhangers: er zijn tal van voorwerpen beschikbaar om je dagelijks te vergezellen. Als je een fan bent van horloges, zal de beroemde ARMAND of de chronograaf bekleedt je pols met verfijning, terwijl je prestaties en efficiëntie krijgt.
De verhuizing van het merk naar het hogere segment inspireerde ontwerpers om een ​​nieuw logo te creëren, een wapenschild versierd met een leeuwenkop in profiel op een zwarte achtergrond, elegant en verfijnd. Je vindt het op veel Lifestyle-accessoires en andere stukken in de collectie.

Opgemerkelijk is d    at de materiaalkeuze voor bepaalde kleding en accessoires beantwoordt aan de wens om duurzame ontwikkeling en welzijn te bevorderen. Het gerecyclede leer van de portemonnees en clutches hergebruikt bestaande materialen en sommige katoensoorten zijn biologisch.

 

Alle PEUGEOT Lifestyle-producten vind je terug in onze boetiek online.

Ontdek al onze artikels