SKIP TO CONTENT
SKIP TO CONTENT

PEUGEOT FlexCare

 

NEEM EEN ABONNEMENT VOOR MEER GEMOEDSRUST

Een pakket uitgebreide garantie- en serviceplannen die passen bij jouw manier van werken.

 

 

 
BESCHERMING
Bescherm jezelf tegen onvoorziene omstandigheden.
 
VOORSPELBAARHEID
Beheer het budget van je wagenpark, spreid de kosten via maandelijkse betalingen.
 
FLEXIBILITEIT
Stem je FlexCare-plan af op je bedrijf.
 
EXPERTISE
Profiteer van de Peugeot-onderdelen en de unieke expertise van ons netwerk.

 

 

 

 

VERLENGDE GARANTIE, EEN DUIDELIJKERE WEG VOORUIT
"Voor mijn bedrijf gaat het erom beschermd te zijn tegen onvoorziene omstandigheden"

● EXTENDED CARE PREMIUM

Uitgebreide garantie (i) Extra dekking voor je wagen na afloop van de fabrieksgarantie die alle fabricagefouten dekt als gevolg van defecten aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen, voor de duur en de gekozen kilometerstand van je Peugeot FlexCare-plan - Aankoop mogelijk binnen de eerste 24 maanden na de registratie van je wagen.   (Tractiebatterij (i)  Je hebt 8 jaar of tot 160.000 km garantie op je tractiebatterij, binnen de fabrieksgarantie van je Peugeot. )

+ Peugeot pechverhelping (i) Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.   (incl. lege batterij​ (i) Energietekort - als jouw batterij onvoldoende is opgeladen, kunnen wij die ter plaatse opladen waar dat is toegestaan en/of jouw wagen wegslepen naar een laadstation van uw keuze binnen een afstand van 80 km, of naar het dichtstbijzijnde binnen dat bereik. In jouw Peugeot FlexCare-plan zijn 3 takelbeurten per jaar inbegrepen zonder extra kosten.  )

● EXTENDED CARE PREMIUM

Uitgebreide garantie (i)  Extra dekking voor je wagen na afloop van de fabrieksgarantie die alle fabricagefouten dekt als gevolg van defecten aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen, voor de duur en de gekozen kilometerstand van je Peugeot FlexCare-plan - Aankoop mogelijk binnen de eerste 24 maanden na de registratie van je wagen.   + Peugeot Pechverhelping (i) Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.  
SERVICEPLANNEN ZONDER VERRASSINGEN
"Voor mij gaat het erom mijn onderhoudskosten te spreiden met vaste maandelijkse betalingen."

● SERVICE CARE PLUS

Peugeot pechverhelping (i) Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.   (inclusief lege batterij (i) Energietekort - als je batterij onvoldoende is opgeladen, kunnen wij die ter plaatse opladen waar dat is toegestaan en/of je wagen wegslepen naar een laadstation naar keuze binnen een afstand van 80 km, of naar het dichtstbijzijnde binnen dat bereik. In je Peugeot FlexCare-plan zijn 3 takelbeurten per jaar inbegrepen zonder extra kosten.​  ) + Onderhoudsprogramma  + Gezondheidsstatus batterij (i) Indicatieve informatie over de degradatie van de batterij. Het is een momentopname tijdens de onderhoudsbeurt/batterijdiagnose, vergeleken met de waarde toen de wagen voor het eerst werd afgeleverd.   

● SERVICE CARE PLUS

Peugeot pechverhelping (i) Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.   + Onderhoudsprogramma 
HET VOLLEDIGE AANBOD PACKAGES
"Voor mij gaat het om de all-in-one zorgeloze service."

● COMPLETE CARE PLUS

Uitgebreide garantie (i) Extra dekking voor je wagen na afloop van de fabrieksgarantie die alle fabricagefouten dekt als gevolg van defecten aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen, voor de duur en de gekozen kilometerstand van je Peugeot FlexCare-plan - Aankoop mogelijk binnen de eerste 24 maanden na de registratie van je wagen.   (Tractiebatterij (i) Je hebt 8 jaar of tot 160.000 km garantie op je tractiebatterij, binnen de fabrieksgarantie van je Peugeot.  ) + Peugeot pechverhelping (i) Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.   (inclusief lege batterij (i) Energietekort - als je batterij onvoldoende is opgeladen, kunnen wij die ter plaatse opladen waar dat is toegestaan en/of je wagen wegslepen naar een laadstation naar keuze binnen een afstand van 80 km, of naar het dichtstbijzijnde binnen dat bereik. In je Peugeot FlexCare-plan zijn 3 takelbeurten per jaar inbegrepen zonder extra kosten.​  ) + Onderhoudsprogramma + Slijtageonderdelen (i) Vervaging van aan slijtage onderhevige onderdelen (remblokken, schokdempers, zekeringen, ruitenwisserbladen…) onder normale gebruiksomstandigheden van de wagen.   + Gezondheidsstatus batterij (i) Indicatieve informatie over de degradatie van de batterij. Het is een momentopname tijdens de onderhoudsbeurt/batterijdiagnose, vergeleken met de waarde toen de wagen voor het eerst werd afgeleverd.   

● COMPLETE CARE PLUS

Uitgebreide garantie (i) Extra dekking voor je wagen na afloop van de fabrieksgarantie die alle fabricagefouten dekt als gevolg van defecten aan mechanische, elektrische en elektronische onderdelen, voor de duur en de gekozen kilometerstand van je Peugeot FlexCare-plan - Aankoop mogelijk binnen de eerste 24 maanden na de registratie van je wagen.   + Peugeot pechverhelping (i) Pechverhelping of wegslepen 24/7, zonder kilometerbeperking, in meer dan 49 landen. In geval van mechanische, elektrische of elektronische panne of een lekke band.   + Onderhoudsprogramma + Slijtageonderdelen (i) Vervanging van aan slijtage onderhevige onderdelen (remblokken, schokdempers, zekeringen, ruitenwisserbladen....) onder normale gebruiksomstandigheden van de wagen.   
PAS JE PLAN AAN MET AANVULLENDE DEKKINGEN
"Voor mij gaat het om een service op maat die voldoet aan mijn behoeften."

Banden (i) In deze service worden je banden hersteld in geval van een lekke band of wordt de hele set of enkel zomer-, allseason- of winterband(en) vervangen - inclusief demonteren, monteren, uitbalanceren en vervangen van waarden in geval van storingen. 

Vervangwagen voor gepland onderhoud (i) Je krijgt 1 dag een vervangwagen bij elke gepland onderhoud.  

Strikt onderhoudsschema (i) Extra service vereist voor klanten met zwaar voertuiggebruik.​  

 

Banden (i) In deze service worden je banden hersteld in geval van een lekke band of wordt de hele set of enkel zomer-, allseason- of winterband(en) vervangen - inclusief demonteren, monteren, uitbalanceren en vervangen van waarden in geval van storingen.  

Vervangwagen voor gepland onderhoud (i) Je krijgt 1 dag een vervangwagen bij elke gepland onderhoud.  

Strikt onderhoudsschema (i) Extra service vereist voor klanten met zwaar voertuiggebruik.​   

 

 

WAT IS INBEGREPEN
JE KUNT ELK VAN DEZE PLANNEN AANPASSEN MET AANVULLENDE DEKKINGEN

 

 

 

 

EXTENDED CARE PREMIUM
SERVICE CARE PLUS
COMPLETE CARE PLUS
Uitgebreide garantie
o
o
Onderhoudsprogramma
o
o
Peugeot Assistance
o
o
o
Lege batterij
o
o
o
Gezondheidsstatus batterij
o
o
Slijtageonderdelen
o
EXTENDED CARE PREMIUM
SERVICE CARE PLUS
COMPLETE CARE PLUS
Uitgebreide garantie
o
o
Onderhoudsprogramma
o
o
Peugeot Assistance
o
o
o
Slijtageonderdelen
o

Waarom kies ik het best een Peugeot Flexcare verlengde garantie en/of serviceplan - servicecontract - voor mijn wagen?

 

Een serviceplan - of onderhoudsplan - helpt je niet alleen de onderhoudskosten van je Peugeot te spreiden, maar biedt ook waardevolle aanvullende diensten om het leven met je wagen gemakkelijker te maken. De beste oplossing is je serviceplan aan te schaffen wanneer je je wagen aankoopt, zodat je je wagen vanaf het begin kunt beschermen. Als je geen serviceplan hebt aangeschaft toen je je wagen aankocht, kan je je nog steeds abonneren op een serviceplan vóór de eerste reguliere onderhoudsbeurt (11 maanden na de begindatum van de garantie).

Met een verlengde garantie kan je daarnaast de fabrieksgarantie verlengen tot na de standaard looptijd, zodat je tot drie jaar langer kunt profiteren van dezelfde wagenbescherming als bij de oorspronkelijke fabrieksgarantie. Je kunt een verlengd garantiecontract afsluiten voordat de oorspronkelijke fabrieksgarantie verloopt.  (De handelsgarantie laat de wettelijke rechten van de consument op grond van het recht inzake de verkoop van consumptiegoederen onverlet. Deze rechten worden door de handelsgarantie niet aangetast).