SKIP TO CONTENT
LADEN

EEN PLUG-IN HYBRIDEWAGEN OPLADEN

LAADPUNTEN VOOR PLUG-IN HYBRIDEWAGENS 

De plug-in hybridewagens van PEUGEOT werden enerzijds ontworpen om makkelijk te kunnen laden, maar anderzijds functioneren ze ook intuïtief.  Eens de stekker in het stopcontact zit, geeft een gekleurde lichtcode op het display de vooruitgang bij het laden aan.  De laadklep bevindt zich links achteraan bij het spatbord. Daar bevindt zich ook de speciale ruimte onder de koffer om je laadkabel in op te bergen. De laadtijd van de wagen hangt af van
het vermogen van het stopcontact of de laadpaal.

Om je hybridewagen volledig elektrisch op te laden, kunnen de plug-in hybridewagens van PEUGEOT over verschillende laadoplossingen beschikken.

THUIS OPLADEN

Je plug-in hybridewagen laden is makkelijk. Of je nu thuis of op je werk bent, en al dan niet over een specifieke installatie beschikt, de laadoplossingen van Peugeot zijn er op maat voor jou. Optimaliseer de laadtijd van je plug-in hybridewagen door te kiezen voor de laadoplossing die het best bij je past.

 

STOPCONTACT THUIS

Deze laadoplossing ligt binnen ieders handbereik. Om je plug-in hybridewagen op te laden hoef je enkel de stekker in het stopcontact te steken.

7u
Voor het volledig laden van de PEUGEOT 508 HYBRID & 508 SW HYBRID

VERSTEVIGD STOPCONTACT

Het economische, verstevigde stopcontact is de perfecte manier om het juiste rijbereik, nodig voor dagelijks gebruik van je wagen, te krijgen.

4u
Voor het volledig laden van de PEUGEOT 508 HYBRID & 508 SW HYBRID

WALL BOX

Win aan vermogen en laadsnelheid.
Laad je hybridewagen volledig op in maar enkele uren dankzij een vermogen tot wel 22 kW. Je kunt ook een diagnose laten stellen vooraleer je de Wallbox installeert.

1u45Met de optionele 7.4 kW-lader voorzien van een optionele 3-puntskabel 
Voor het volledig laden van de PEUGEOT 508 HYBRID & 508 SW HYBRID

 

OPENBAAR LAADPUNT

snel laden in 1 uur 45 minuten

Dankzij de openbare laadpunten is er altijd een laadpunt in je buurt waar je je hybridewagen kunt opladen.  Je vindt deze laadpunten met het navigatiesysteem  Met de Charge My Car-diensten van de Free2Move Services, haal je je voordeel uit meer dan 220.000 laadpunten verspreid over heel Europa.  

 

 

BEREKEN HOELANG HET ZAL DUREN OM JE WAGEN OP TE LADEN

WAT ZIJN DE EIGENSCHAPPEN VAN DE BATTERIJ?

De hoogvoltage lithium-ion batterij (300 V) bevindt zich onder de achterzetels van de HYBRID- en HYBRID4-modellen. De batterij heeft een laadbereik van 11.8 kWhVoor het model 508 en 508 SW plug-in hybrid en 13.2 kWhVoor het model 3008 plug-in hybrid  wat het beste bereik op de markt is. Dit laadbereik staat garant voor 100% elektrisch rijden tot wel 59 km WLTPGegevens over de Peugeot Hybrid4: bereik in elektrische modus tussen 56 en 59 km afhankelijk van de opties die bij je wagen horen. Het bereik hangt af van de werkelijke gebruiksomstandigheden (zoals onder meer weer, rijstijl). Het WLTP-protocol wordt gehanteerd  om het brandstofverbruik en de  CO2-uitstoot van een hybridewagen te meten.

Je bent verzekerd van 8 jaar garantie op de batterij of 160.000 km voor 70% van de laadcapaciteit. Gedurende volledige garantieduur mag je erop rekenen dat Peugeot instaat voor een standaard omwisseling van defecte batterijen.   Om je CO2-uitstoot te verminderen opteer je best voor een 100% elektrische modus tijdens je dagelijkse ritten. Elektrische ritten kunnen tot wel 135 km/u gaan vooraleer de verbrandingsmotor het overneemt.

ONTDEK ONZE PLUG-IN HYBRIDEWAGENS

VIND EEN LAADPUNT IN JE BUURT

Waar je ook bent, er zijn altijd wel laadpunten in je omgeving om je plug-in hybridewagen van Peugeot op te laden.

 

HEB JE NOG VRAGEN OVER PLUG-IN HYBRIDEWAGENS?