SKIP TO CONTENT
508

Vanaf: € 53.399 incl. BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs incl. btw min basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/08/2023 tot 03/09/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot. 

Rijbereik : 64 km
Gemengd brandstofverbruik : 1,1 tot 1,4 l/100 km
Gemengde CO2-uitstoot: 25 tot 29 g/km

Vanaf: € 40.869 incl. BTW(i)  Aanbevolen catalogusprijs incl. btw min basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/08/2023 tot 03/09/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot. 

 
Gemengde CO2-uitstoot: 119 tot 140 g/km
Gemengd brandstofverbruik : 4,6 tot 6,2 l/100 km

 

Ontdek de PEUGEOT 508, de topberline met het radicale design. Hij zit boordevol geavanceerde technologische innovaties, wat inhoudt dat je een buitengewone rijervaring krijgt en de keuze tussen een efficiënte diesel-, benzine- en elektromotor. 
DE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT
 

DE VOORDELEN VAN EEN PLUG-INHYBRIDE

VEELZIJDIGHEID EN VERNIEUWING

Veelzijdigheid en een nieuw rijervaring in de 100% elektrische rijstand:

 
BESPARING

Talloze besparingen in het gebruik 

 
 
SIMPEL
Eenvoudig in gebruik zodat je dagelijkse leven weer een stuk makkelijker wordt:
 
 
VRAAG EEN OFFERTE
 
 BESTEL JE PEUGEOT ONLINE
Je kan je nieuwe PEUGEOT van begin tot het einde online bestellen. 
Ontdek onze aanbiedingen van het moment en ons gamma dankzij de configurator.
PROFITEER VAN DE BESTE AANBIEDINGEN
Koop je toekomstige Peugeot en profiteer online van onze aanbiedingen van het moment
BEGELEIDING OP ELK MOMENT
Aankoop, financiering of herstelraming, onze adviseurs begeleiden u.
LEVERING OVERAL IN BELGIË
Haal je wagen op bij een van onze Peugeot-verkooppunten.
14 DAGEN BEDENKTIJD
Voor alle online of telefonische bestellingen.
VEELZIJDIGHEID EN VERNIEUWING

Veelzijdigheid en een nieuw rijervaring in de 100% elektrische rijstand:

 
BESPARING

Talloze besparingen in het gebruik 

 
 
SIMPEL
Eenvoudig in gebruik zodat je dagelijkse leven weer een stuk makkelijker wordt:
 

DE RADICALE FASTBACK

Met zijn lage, dynamische postuur, zijn agressief ogend front en zijn gestaalde, gespierde stijl luidt de PEUGEOT 508 Fastback een nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie in. 

Gesculpteerde lijnen. Fijn afgewerkte grille. Nieuwe lichtsignatuur. Het zijn gestroomlijnde kenmerken die zijn stoere en vernieuwende spirit onderstrepen. 

Aan de exclusieve, nobele details van deze  PEUGEOT 508 zie je het: dit is een plug-inhybrid. Bemerk de HYBRID-badge en de leds bovenaan de voorruit, die je van buitenaf ziet oplichten als zijn elektrische rijstand is aangezet. 

 

KOPLAMPEN: ZIE HET LICHT

Voor optimale zichtbaarheid en veiligheid, zowel overdag als 's nachts, bevat de nieuwe, opvallende lichtsignatuur full ledkoplampen met automatische positieregelingDeze functie past automatisch de sterkte van de koplampen aan de belading van de auto aan. Op die manier worden de andere wegggebruikers niet gehinderd. , ledrichtingaanwijzers vooraan en statische bochtenverlichting.

ACHTERLICHTEN: EEN BAKEN IN DE DUISTERNIS

De lichtsignatuur achteraan concentreert zich rond 2 full 3D-ledlichtenStandaard verkrijgbaar of als optie, naargelang het type , elk met 3 typische PEUGEOT-klauwen. Ze lichten ook op als je de deuren opent of sluit.  De lichtsterkte wordt automatisch aan het buitenlicht aangepast voor een betere zichtbaarheid. 

OPEN VOOR DE WERELD

Laat de schoonheid van het landschap binnen.  Het panoramische glazen schuifdakOptioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type   schenkt alle passagiers, ook die achteraan, een uniek breedhoekzicht op het voorbijglijdende landschap.

FRAMELOZE DEUREN : STIJL KENT GEEN GRENZEN

De elegante deuren zonder frame vullen de pure stijllijnen van de PEUGEOT 508 fastback perfect aan.  Om dat te bereiken zette het PEUGEOT-designteam al zijn ervaring en kennis in. Voor hen kennen esthetiek en kwaliteit geen grenzen. Hun nauwgezetheid staken ze in elke proportie, vorm en afwerking. Het resultaat: elk detail van de PEUGEOT 508 fastback is een teken van perfectie.

KOFFER: EXTRA VOLUME

De volumineuze 487-literkofferJe kan het laadvolume nog eens vergroten door de achterbank deels of volledig neer te klappen  kan je probleemloos bereiken door de extragrote opening van achterklep. 

Optioneel kan je je PEUGEOT 508 uitrusten met een slimme elektrische achterklep met handenvrije functieHandenvrije toegang en start. . Je kan ze openen en sluiten met een simpele beweging van de voet onderaan de achterbumper.

HYBRIDE-BADGE

De speciale dichroïsche HYBRID-badges achteraan en aan de zijkanten van de berline tonen dat hij deel uitmaakt van het plug-inhybride universum.

En als hulp bij het binnenrijden van lage-emissiezones licht een cyaanled bovenaan de voorruit op — duidelijk zichtbaar van buiten — wanneer de auto in elektrische stand rijdt. 

OFFRES DU MOMENT
CONTROLERUIMTE

DE ONGEËVENAARDE PEUGEOT I-COCKPIT®

In de PEUGEOT i-Cockpit® heb jij de controle. Bij elke rit krijg je een wendbare, overzichtelijke bestuurderservaring met het compacte stuur, het configureerbare head-up instrumentenbord en het capacitieve 10” HD-touchscreenStandaard of in optie verkrijgbaar, maar soms ook niet naargelang het type.   aan je vingertoppen.

Het instrumentenbord en touchscreen van de PEUGEOT i-Cockpit bieden een wereld die helemaal afgestemd is op de PLUG-INHYBRIDES. Je kan er mooi in je gezichtsveld informatie  projecteren zoals energiestroom, rijstandRijstand: Electric, Sport, Hybrid, Comfort. De Comfort-rijstand is enkel beschikbaar met AMVAR (regelbare suspensie). Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type.  , elektrisch rijbereik, brandstofpeil en de powermeterOp de powermeter kan je het gebruik van het vermogen aflezen: ECO, SPORT, CHARGE  


HET UNIVERSUM VAN DE PLUG-INHYBRIDE

Met het capacitieve HD-touchscreen programmeer je de oplading van de batterij en krijg je toegang tot de parameterinstellingVia navigatie  en rij-informatie van de nieuwe PEUGEOT 508 HYBRID:

  • Je ziet de energiestroom die het hybridesysteem aan het werk toont
  • Je ziet de statistieken van het brandstof- en elektrische verbruik
  • Je localiseert de laadpunten en het resterende rijbereik in de elektrische rijstandVia navigatie 
  • Je stelt de parameters van de batterij in
  • Je activeert de e-Save-functie

FOCAL® Hi-Fi VOOR EEN KRISTALHELDERE SOUND

Geniet van de geluidskwaliteit van een hifi-leider. 

 Premium FOCAL® audiosysteem met 10 luidsprekers en de meest geavanceerde akoestische technologie. De Peugeot 508 verlegt de grenzen van hifi-geluidsweergave in de auto. 

ZITCOMFORT OP MAAT

Voor optimaal comfort in alle omstandigheden is de Peugeot 508 uitgerust met voorzetels met het AGR-label. Dat staat garant voor uitmuntende ergonomie en afstelmogelijkhedenAfstelling van de lengte van het zetelkussen, de hoek van de zitting en de lendensteun. .

Voor nog meer comfort kan je ook opteren voor elektrisch verstelbare zetels met geheugen, verwarming en meerpuntsmassageAktion Gesunder Rücken (Campaign for Healthy Backs). Standaard verkrijgbaar of als optie, al naargelang het type  door 8 pneumatische kussens.Optioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type  .

SLIMME BERGING

Het interieur biedt tal van opbergmogelijkheden.  Vooraan zijn er opbergvakken in de deuren en in en onder de middenconsole.  Ook de achterpassagiers hebben al hun spullen binnen handbereik.

TIJDLOZE TOPKLASSEMATERIALEN

Voor de detailafwerking en de bekleding van je PEUGEOT 508 fastback passen alleen  materialen van het hoogste niveau. Zo crëer je een interieur dat helemaal aansluit bij jouw idee van welzijn.

Het interieur van de PEUGEOT 508 GT is standaard bekleed met lederLeder en andere materialen: voor details van de lederen bekleding, vraag naar de technische specificaties bij je verdeler of bekijk de PEUGEOT-site van jouw land.  en Alcantara® en heeft een geperforeerd stuurwiel in volnerfleder. Het dashboard, de deurpanelen en de middenconsole zijn bekleed met Zebrano-fineerhout. 

Het interieur van de Peugeot 508 HYBRID GT is bekleed met exclusief Alcantara®/Gréval-grijs. 

VLOT EN EFFICIËNT

Ervaar de complete veelzijdigheid van de PEUGEOT 508 HYBRID achter zijn stuur. 

In de elektrische stand smaak je het rijplezier in complete stilte, met een beperkte trilling en zero CO2-   uitstoot. Dat betekent dat je probleemloos in de lage-emissiezones  binnen mag. 

Of je nu voor de hybride- of de brandstofmotorversie kiest, de premium berline Peugeot 508 staat garant voor maximaal rijcomfort en een voorbeeldige wegligging dankzij de elektronisch gestuurde ophangingMet de elektronisch gestuurde ophanging kan de bestuurder een rijstand kiezen door de ophanging in 3 rijstanden te regelen: normal, comfort of sport. Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type.  .

Dankzij de efficiëntie van zijn hybride, benzine- en dieselmotoren, allemaal Euro 6, verzoent hij superieure prestaties met een lage CO2-uitstoot. 

TECHNOLOGIE

NIGHT VISION

Voor maximale rijveiligheid detecteert het Night Vision-systeem 's nachts of bij beperkte zichtbaarheid voetgangers of dieren voor de wagen met behulp van een infrarood cameraNachtzicht Optioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type  .

Het beeld verschijnt dan in het gezichtsveld van de bestuurder op het digitale display terwijl ondertussen een alarmsignaal weerklinkt.

SEMI-AUTONOOM RIJDEN

Met het Drive Assist Plus PackStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type.    rijdt je PEUGEOT 508 semi-autonoom.  Met behulp van het adaptieve Cruise Control-systeem met Stop & Go-functieStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type.  , gecombineerd met de Lane Positioning AssistStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type.   (rijstrookassistent), past je auto zijn snelheid automatisch aan die van de voorligger aan. Zo blijft de PEUGEOT 508 in de rijstrook die de bestuurder gekozen heeft.

FULL PARK ASSIST

De FULL PARK ASSIST-technologieAutomatisch rijhulpsysteem om parallel en haaks te parkeren. Optioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type   biedt de mogelijkheid om volautomatisch al dan niet schuin in te parkeren.  De bestuurder activeert de functie met de versnellingshendel, zonder dat hij/zij het stuur of de pedalen aanraakt. Het systeem oordeelt zelf of de parkeerplaats groot genoeg is en accelereert en remt zoveel als nodig is om de auto te parkeren.
BEREKEN HET RIJBEREIK VAN JE 508 HYBRID

CONNECTIVITEIT

NOG ONAFHANKELIJKER

Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot en Free2Move was je nooit eerder zo onafhankelijk bij het beheer van je plug-inhybride auto.

 

AFSTANDSBEDIENING

Beheer en plan de oplading van de batterij met je smartphone. Je kan ook de temperatuur binnenin regelen.

CHARGE MY CAR

Met de routeplanner van Free2Move en zijn netwerk van laadpunten plan je gemakkelijk je elektrische trip.

MYPEUGEOT® APP

BEHEER JE WAGEN VANOP AFSTAND

 

Geniet van de realtime, op maat aangeboden diensten, die dankzij de gratis MyPeugeot app syncen met je account:

  • Houd de status van je voertuig in het oog (rijgegevens, locatie).
  • Krijg snelle en vlotte hulp.
  • Beheer het onderhoud en de dienstverlening van je voertuig.
  • Beheer het opladen van de batterij en de binnentemperatuur van de nieuwe PEUGEOT 508 Plug-In Hybrid.
  • Beheer en plan het opladen van je batterij buiten de piekuren, rechtstreeks met je smartphone

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Beleef het tijdperk van Neo-Performance by PEUGEOT.

Ontdek de krachtige motor met lage uitstoot van de nieuwe, efficiënte en geëlektrificeerde PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn.

Toon het innovatieve en verantwoorde imago achter het stuur van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED.
 
Maak nu een afspraak in een van onze toegewezen expertisecentra's, waar onze experts je verwelkomen voor een uitzonderlijk moment achter het stuur van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Berline of Break.
 

VOOR PROFESSIONELEN

Of je nu beroepshalve als zelfstandige werkt, een vakman, een bedrijfsleider of een fleet manager bent of voor je bedrijf een wagen gebruikt: ontdek de PEUGEOT 508, met zijn aanbiedingen en dienstverlening speciaal op maat van onze zakelijke klanten. Beschikbaar met deze motoren: DIESEL, BENZINE- en PLUG-IN HYBRIDE.