SKIP TO CONTENT
DÉCOUVREZ LA GAMME

ONTDEK ONS GAMMA BEDRIJFSVOERTUIGEN VAN PEUGEOT

COMPACTE, MIDDELGROTE EN GROTE BEDRIJFSVOERTUIGEN

EEN VOLLEDIGE GAMMA COMFORTABELE BEDRIJFSVOERTUIGEN

Ons gamma PEUGEOT bedrijfsvoertuigen is op maat gemaakt voor professionals en bedrijven. Het voldoet perfect aan al jouw eisen voor het vervoer van goederen of grote voorwerpen. Daarom kan je bij ons kiezen uit verschillende modellen van moderne en modulaire bestelwagens en lichte vrachtwagens. Ze zijn ontworpen voor jouw comfort, veiligheid en productiviteit. Met hun nieuwste technologie vormen ze de ideale partner voor jouw dagelijkse en occasionele werkverplaatsingen, ongeacht de afstand. Afhankelijk van de afwerking en de gekozen opties kan je dan ook rekenen op elektrische en thermische motoren, een modern navigatiesysteem, een USB-aansluiting om jouw smartphone te laden, comfortabele zetels, airconditioning en talrijke rijhulpsystemen.

GAMMA VAN PEUGEOT-BEDRIJFSVOERTUIGEN

PEUGEOT PARTNER

EEN COMPACT BEDRIJFSVOERTUIG

 

De PEUGEOT Partner , in 2019 verkozen tot bedrijfsvoertuig van het jaar, heeft een groot laadvolume van 3,30 m³ tot 4,40 m³ en een laadvermogen van 650 kg tot 1000 kg afhankelijk van de versie.

Deze is ook beschikbaar met een 100% elektrische motor: de PEUGEOT e-Partner.

 
ONTDEK DE PEUGEOT PARTNER
PEUGEOT EXPERT

DE BEDRIJFSWAGEN DIE VOLDOET AAN JOUW EISEN

 

De PEUGEOT Expert, in 2021 verkozen tot bedrijfsvoertuig van het jaar, is bij uitstek bedrijfsvoertuig om jouw bedrijfsactiviteit eenvoudiger te maken.
Hij heeft een laadvermogen tot 1.400 kg en in de Expert Long-versie zelfs een laadvolume tot  6,60 m3.

Dit bedrijfsvoertuig is eveneens verkrijgbaar met een 100% elektrische motor: de PEUGEOT e-Expert.

 
ONTDEK DE PEUGEOT EXPERT
PEUGEOT BOXER

HET MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSVOERTUIG

 

Ontdek het PEUGEOT Boxer-gamma, bedrijfsvoertuigen met groot laadvolume (van 8 tot 17 m3), wendbaar, robuust, zuinig en aanpasbaar.
Naast zijn ontwerp en uitrusting waarmee hij voldoet aan de langetermijneisen van professionals, biedt de PEUGEOT Boxer ook alle comfort van een rijdend kantoor.

Dit bedrijfsvoertuig is eveneens verkrijgbaar met een 100% elektrische motor: de PEUGEOT e-Boxer.

 
ONTDEK DE PEUGEOT BOXER

EEN MODULEERBAAR BEDRIJFSVOERTUIG DAT VOLDOET AAN AL JE NODEN

Of je nu een zelfstandige bent of bedrijfsleider bij een grote firma, je vindt sowieso een bedrijfsvoertuig dat perfect past bij jouw professionele activiteit, ongeacht het budget.

Onze bedrijfsvoertuigen, van de compacte Peugeot Partner of Peugeot Expert tot de grote Peugeot Boxer, bieden verschillende laadvolumes, gaande van 3 tot 17 m3. Bovendien zijn al onze voertuigen uitgerust met een schuifdeur waardoor je in een recordtijd kan in- en uitladen, wat eveneens een boost geeft aan jouw productiviteit.

ONZE OMGEBOUWDE BEDRIJFSVOERTUIGEN

KIPWAGENS EN OPEN LAADBAK

Of je nu een tuinaannemer bent of een lokale overheid, een landbouwer, een kweker, een boswachter... PEUGEOT ontwerpt en levert jou omgebouwde bedrijfsvoertuigen die voldoen aan jouw noden.

Dankzij een optimaal laadvermogen vergezellen de PEUGEOT UTILITY kipwagen en open laadbak jou naar al jouw bouwwerven, en zorgen dat je grote volumes nieuwe goederen, puin of groenafval kan vervoeren.

GROTE VOLUMES

Wanneer je grote goederen vervoert moet je ook groot denken.

Met dit idee in het achterhoofd ontwierp PEUGEOT de praktische en robuuste Utility-reeks Grote Volumes. Naast de uitrusting met klapdeuren achteraan of een laadklep, een versterkt chassis, een lage laaddrempel en een railsysteem voor het vastmaken van de lading, pakken ze ook nog eens uit met talrijke functies en opties: opbergvak boven de voorruit, laadruimtebekleding, bevestigingsbuizen aan beide kanten, houten laadruimtebescherming...