SKIP TO CONTENT
CONCEPTWAGENS

Ontdek het gamma Peugeot Conceptwagens

PEUGEOT BOXER 4X4 CONCEPT

Met zijn karakteristieke stijl en zijn innovatieve materialen, benadrukt PEUGEOT zijn diepgaande en opwindende kijk op de toekomst van de vrijetijdswagen.

PEUGEOT e-LEGEND

Omdat het woord verveling geen deel uitmaakt van het DNA van Peugeot, omdat autonomie niet monotoon betekent, en de energie-omwenteling niet plots 120 jaren autogeschiedenis zal uitwissen, stelt Peugeot met trots het e-LEGEND CONCEPT voor.

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

De conceptwagen 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED, die gebaseerd is op het radiacle ontwerp van de PEUGEOT 508 HYBRID Fastback, veronderstelt een conceptlijn hybridewagens die presteren op hoog niveau, aangedreven door elektrische motoren die garant staan voor puur rijplezier. Met zijn nieuwe geoptimaliseerde prestaties, en zijn scherpe en atletische styling, levert deze hybride conceptwagen met lage emissie-uitstoot uitstekende en, voor een PEUGEOT, nooit eerder geziene prestaties.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT

Je bent vrij om te kiezen voor jouw rijmodus, de sensaties die daar mee gepaard gaan en jouw manier van reizen.  Het resultaat is het PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.