PEUGEOT, HISTORISCH PARTNER VAN HET TENNIS

ac2-5685.392335.32

ROLAND-GARROS

Het grote verhaal van PEUGEOT en het tennis begint in de jaren '70. Het merk PEUGEOT deed in 1984 zijn intrede in de VIP Village van het Tornooi en werd in 1989 Official Transporter. Dit jaar wordt 34 jaar partnership met Roland Garros gevierd.

Van 27 mei tot 10 juni 2018 stelt Peugeot meer dan 230 wagens ter beschikking voor de verplaatsingen van spelers, VIP's, officials en publiek.

ATP WORLD TOUR

In 2016 wordt PEUGEOT Platinum Partner van de ATP World Tour na het afsluiten van een wereldwijd partnership. Als Official Transporter van meer dan 30 tornooien in het circuit staat PEUGEOT met een vloot van meer dan 500 wagens in voor het vervoer van spelers, VIP'S, officials en publiek.

PEUGEOT is nu al meer dan drie decennia actief in de tenniswereld en zet zijn jarenlange inzet voor deze sport extra in de verf met zijn aanwezigheid in 160 landen en de wereldfaam van de ATP World Tour.

AMBASSADEURS

PEUGEOT heeft internationale ambassadeurs geselecteerd om de waarden van het merk - Perfectie, Allure en Emotie - uit te dragen.

Het gaat om de Duitser Alexander Zverev, de Fransen Lucas Pouille, Jérémy Chardy en Gilles Simon, de Brit Jamie Murray, de Spanjaarden David Ferrer, Fernando Verdasco en Pablo Carreño Busta en de Argentijnen Juan Martin Del Potro, Diego Schwartzman en Leonardo Mayer.

Dit team moet PEUGEOT wereldwijd onder de aandacht brengen.