SKIP TO CONTENT

 
 
PEUGEOT 308
VRIJ VAN ENIGE INVLOED


Ontsnap aan de stereotypen en geniet van elk moment achter het stuur van de nieuwe PEUGEOT 308 SW.

Kies je stationwagen met een elektrische, benzine-, diesel- of plug-in hybridemotor.

 
 
NIEUWE PEUGEOT 308 SW
VRIJ VAN ENIGE INVLOED

Ontsnap aan de stereotypen en geniet van elk moment achter het stuur van de nieuwe PEUGEOT 308 SW.

Kies je stationwagen met een elektrische, benzine-, diesel- of plug-in hybridemotor.

 • Vanaf: € 39.098 (i) Aanbevolen catalogusprijs incl. btw min basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/12/2023 tot 31/12/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot.  
 • Brandstofverbruik: 1 L/100 km (i) WLTP-goedkeuring van de rijbereik van de PEUGEOT 308 SW, afhankelijk van het uitrustingsniveau en de uitrusting: tussen 59 en 60 km in gemengd verkeer (WLTP mixed AER) en tussen 69 en 74 km in stadsverkeer (WLTP urban EAER). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke de voertuigen zijn goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 02 01 2022. Deze waarden worden ter vergelijking gegeven. Belangrijk: de werkelijke actieradius kan sterk variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van het voertuig (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de staat van de weg, de weersomstandigheden, enz.  
 • 100% elektrische rijbereik: tot 410 km (i) WLTP-goedkeuring van de actieradius van de PEUGEOT 308 SW, afhankelijk van het uitrustingsniveau en de uitrusting: tussen 59 en 60 km in gemengd verkeer (WLTP mixed AER) en tussen 69 en 74 km in stadsverkeer (WLTP urban EAER). Waarden volgens de WLTP-cyclus, volgens welke de voertuigen zijn goedgekeurd sinds 1 september 2018, bijgewerkt tot 02 01 2022. Deze waarden worden ter vergelijking gegeven. Belangrijk: de werkelijke actieradius kan sterk variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden van het voertuig (rijstijl, snelheid, totaalgewicht, enz.), het gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, enz.), het type banden, de staat van de weg, de weersomstandigheden, enz.  
 • CO₂-uitstoot: 23 g/km

 

Met de 308 SW PLUG-IN HYBRID 180

Optimaliseer je gemoedsrust
Vanaf nu is je e-Pro Wallbox-oplaadpunt inbegrepen bij aankoop van een elektrische of plug-in hybride Peugeot.
Laad krachtig en flexibel op tot 22 kW.
Beheer je oplaadsessie waar en wanneer je maar wilt dankzij de intelligente geconnecteerde diensten. (i) Aanbieding geldig voor particulieren bij een aankoop. Aanbieding onder voorwaarden, geldig van 01/12/2023 tot 31/12/2023 bij aankoop van een Electrische of Plug In Hybride Peugeot met e-Pro wallbox (uitgezonderd e-2008 First Edition en e-308 First Edition) in het Belgische Peugeot retailernet. Maximum tussenkomst waarde wallbox 700€ incl. BTW. Zie voorwaarden in je verkooppunt.  
 • Vanaf € 30.084  incl. BTW(i)Aanbevolen catalogusprijs incl. btw min basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/12/2023 tot 31/12/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot. 
 • Brandstofverbruik: 5,8 L/100 km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIES - WLTP-waarden: brandstofverbruik 5,8 tot 6,5 in de WLTP gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-emissies - (gecombineerd) WLTP: 130 tot 147 (g/km). De homologatiewaarden worden bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus, op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden gehomologeerd, bijgewerkt vanaf 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen verschillen en variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz.  
 • CO₂-uitstoot: 130 g/km(i) BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIES - WLTP-waarden: brandstofverbruik 5,8 tot 6,5 in de WLTP gecombineerde cyclus (l/100 km) - CO2-emissies - (gecombineerd) WLTP: 130 tot 147 (g/km). De homologatiewaarden worden bepaald volgens de WLTP gecombineerde cyclus, op basis waarvan nieuwe voertuigen sinds 1 september 2018 worden gehomologeerd, bijgewerkt vanaf 2 januari 2022. De vermelde waarden dienen ter vergelijking. De waarden voor brandstofverbruik en CO₂-uitstoot kunnen verschillen en variëren afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en diverse factoren zoals: opties, omgevingstemperatuur, rijstijl, snelheid, totaalgewicht, gebruik van bepaalde apparatuur (airconditioning, verwarming, radio, navigatie, verlichting, enz.), type banden, wegomstandigheden, externe weersomstandigheden, enz. 

 

met de 308 SW PURETECH 130EAT8

PEUGEOT 308 SW VOOR PROFESSIONALS

 

Ben je een professional? En je hebt geen seconde over?

Profiteer van al onze toegewijde diensten. configureer, bestel uw nieuwe 308 SW of maak een afspraak voor het onderhoud van je wagen rechtstreeks vanuit je kantoor. 

Want tussen professionals begrijpen we elkaar snel en vooral heel goed.

 
 
KIES EEN AFWERKING DIE JE IMAGO WEERSPIEGELT

Om aan al je verwachtingen en behoeften te voldoen, is de 308 SW verkrijgbaar in 3 uitrustingsniveaus.
 
 
 
KIES EEN AFWERKING DIE JE IMAGO WEERSPIEGELT
Om aan al je verwachtingen en behoeften te voldoen, is de 308 SW verkrijgbaar in 3 uitrustingsniveaus.

308 SW ACTIVE PACK

Stap in de wereld van Peugeot, met de Active Pack uitvoering oordeelkundig uitgerust om aan je behoeften te voldoen. 

Vanaf :  30.084  INCL.BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs Incl. btw min basiskorting Incl.btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/12/2023 tot 31/12/2023, in het deelnemende Belgische network van Peugeot. 

Of

Vanaf :  289  / maand excl. BTW (i) Aanbod in Financiële Renting voor een New 308 / E-308 308 SW Active Pack 1.5 BlueHDi 130pk EAT8, op basis van een looptijd van 60 maanden en 100.000 km. Catalogusprijs : 27.024,79 € excl. BTW. Maandelijkse huur van 289,00 €, mits een 1ste verhoogde huur (optionele) van 7.080,77 € en een aankoopoptie van 20,00%, korting(en) verrekend. Financiële Renting is uitsluitend voor professioneel gebruik. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en vergissingen. Aanbieding geldig van 01-12-2023 tot en met 31-12-2023.  

 

 

Met volgende uitrustingen: 

 

 • Handenvrij starten
 • Peugeot i-cockpit met aanpasbaar 10" digitale display
 • 10" centraal touchscreen en twee USB-C-aansluitingen vooraan

 

Verkrijgbaar in benzine, diesel of plug-in hybride versies

 
 
WHY BUY ONLINE
 
 
WHY BUY ONLINE

 
 
EEN INTENSE BLIK

Met zijn verlengde motorkap en terugwijkende voorruit heeft de nieuwe PEUGEOT 308 SW stationwagen een krachtige, op de fastback geïnspireerde uitstraling.

Zijn koplampen, uitgerust met PEUGEOT Matrix LED technologie, geven hem een scherpe uitstraling. 

 
 
EEN INTENSE BLIK
Met zijn verlengde motorkap en terugwijkende voorruit heeft de nieuwe PEUGEOT 308 SW stationwagen een krachtige, op de fastback geïnspireerde uitstraling. Zijn koplampen, uitgerust met PEUGEOT Matrix LED technologie, geven hem een scherpe uitstraling. 

 
LAAT JE STIJL GELDEN

Kies de kleur die bij je past uit 6 premium kleuren.  
 
LAAT JE STIJL GELDEN
Kies de kleur die bij je past uit 6 premium kleuren. 

 
VERSLAVENDE EMOTIES

Neem de controle over de nieuwe ergonomische, intuïtieve en ultra-verbonden PEUGEOT i-Cockpit® 3D.
Hij is volledig opnieuw ontworpen om de bestuurder en alle passagiers een unieke ervaring aan boord te bieden..
 
VERSLAVENDE EMOTIES

Neem de controle over de nieuwe ergonomische, intuïtieve en ultra-verbonden PEUGEOT i-Cockpit® 3D.

Hij is volledig opnieuw ontworpen om de bestuurder en alle passagiers een unieke ervaring aan boord te bieden.

PEUGEOT
i-COCKPIT® 3D
HEAD-UP DISPLAY
RIJHULPSYSTEMEN
PEUGEOT
i-COCKPIT® 3D
HEAD-UP DISPLAY
RIJHULPSYSTEMEN

PEUGEOT i-COCKPIT® 3D

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® 3D, met een compact, ultrahandig stuurwiel met geïntegreerde bedieningselementen, een digitaal head-up display en een centraal 10" HD-touchscreen voorzien van de nieuwe infotainment-innovatie PEUGEOT i-Connect, biedt meer ergonomie, design en technologie aan boord van de nieuwe PEUGEOT 308 SW.

HEAD-UP DISPLAY

Met het 10-inch digitale head-up display wordt nuttige rij-informatie binnen handbereik weergegeven, zonder dat je van de weg hoeft te kijken.

RIJHULPSYSTEMEN

Laat je leiden naar semi-autonoom rijden, dankzij de combinatie van de adaptieve cruise control met Stop en start-functie en het actieve rijstrookbehoudsysteem. Om je veiligheid en comfort te verhogen, is de nieuwe PEUGEOT 308 SW uitgerust met talrijke rij- en manoeuvreerhulpmiddelen.

UITMUNTENDHEID OVER DE HELE LIJN

Materiaalkeuze, design, connectiviteit, motoren, comfort... De nieuwe Peugeot 308 SW is ook royaal uitgerust.
Genoeg om je een ongekende ervaring te bieden. 
 
UITMUNTENDHEID OVER DE HELE LIJN
Materiaalkeuze, design, connectiviteit, motoren, comfort... De nieuwe Peugeot 308 SW is ook royaal uitgerust.
Genoeg om je een ongekende ervaring te bieden. 

LAADVOLUME

De handsfree achterklep opent en sluit de gemotoriseerde achterklep met een simpele voetbeweging. Met de Magic Flat-functie kan de achterbank met een gebaar vanuit de bagageruimte worden neergelaten en ligt de vloer plat. Afhankelijk van de uitvoering kan het bagageruimtevolume oplopen tot 1634 liter. 

OPLAADBARE HYBRIDE

Met de nieuwe PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID ben je zeker van de mogelijkheid om naar believen te rijden, zelfs in verboden gebieden.

Zelfs in gebieden met beperkt verkeer.

Ervaar het unieke rijplezier in elektrische modus, biedt onmiddellijke acceleratie, stille werking en verminderde trillingen. 

Er zijn twee plug-in hybride motoren beschikbaar: HYBRID 225 e-EAT8 en HYBRID 180 e-EAT8.

GECONNECTEERDE DIENSTEN

Vereenvoudig je trajecten en het beheer van je nieuwe PEUGEOT 308 SW PLUG-IN HYBRID. Met PEUGEOT Easy-Charge heb je thuis of op kantoor eenvoudig toegang tot verschillende oplaadoplossingen. Op de gratis MyPeugeot®-applicatie beheer je het opladen of de thermische conditionering van je wagen vanop afstand. 

VRAAG EEN OFFERTE

VRAAG EEN OFFERTE

BESTEL JE PEUGEOT 308 SW

BESTEL JE PEUGEOT 308 SW

AFMETINGEN

AFMETINGEN

BUITENMATEN VAN DE 308 SW

Een pauze geschikt voor het hele gezin:

 

 • Lengte : 4636 mn
 • Breedte(i) Exclusief spiegels  : 1852 mn
 • Hoogte : 1442 mn

 

BINNENMATEN VAN DE 308 SW

Voor- en achterin genieten de passagiers van optimaal comfort en royale ruimte. 

 

Vooraan (rij 1) 
 • Elleboogruimte: 1443 mm
 • Borsthoogte: 891 mm  

 

Achterkant (rij 2) 

 • Elleboogruimte : 1414 mn
 • Knieruimte : 129 mn

Koffervolume Nieuwe 308 SW PLUG-IN HYBRID 

De gemakkelijk toegankelijke bagageruimte van de Nieuwe PEUGEOT 308 SW biedt een groot laadvolume. 

 

 • 608 L voor de thermische versie, in de lage stand van de bagageruimtevloer
 • 548 L voor de hybride versie
 
 BESTEL JE PEUGEOT ONLINE
Je kan je nieuwe PEUGEOT van begin tot het einde online bestellen. 
Ontdek onze aanbiedingen van het moment en ons gamma dankzij de configurator.
PROFITEER VAN DE BESTE AANBIEDINGEN
Koop je toekomstige Peugeot en profiteer online van onze aanbiedingen van het moment
BEGELEIDING OP ELK MOMENT
Aankoop, financiering of herstelraming, onze adviseurs begeleiden u.
LEVERING OVERAL IN BELGIË
Haal je wagen op bij een van onze Peugeot-verkooppunten.
14 DAGEN BEDENKTIJD
Voor alle online of telefonische bestellingen.

JE NIEUWE 308 SW UITRUSTEN

Wij hebben een breed gamma aan apparatuur en accessoires ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.
 
JE NIEUWE 308 SW UITRUSTEN
Wij hebben een breed gamma aan apparatuur en accessoires ontworpen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

BOOT MAT

LAADBAK

SET ZIJDELINGSE ZONWERING

DWARSLIGGERS OP LANGSLIGGERS

 
OM VERDER TE GAAN

Elektromobiliteit van PEUGEOT heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou.

 

 
OM VERDER TE GAAN

Elektromobiliteit van PEUGEOT heeft binnenkort geen geheimen meer voor jou.

 
JE PEUGEOT PLUG-IN HYBRIDE
OPLADEN

Hoe laadt je je PEUGEOT plug-in hybride wagen op: privé oplaadstation of openbaar laden.
 
 
ONTDEK DE VOORDELEN VAN ELEKTRISCH
De elektrische wagen van Peugeot biedt tal van voordelen: snel opladen, geoptimaliseerde rijbereik afhankelijk van je traject, connected technologieën, enz.
 
KOOP JE PEUGEOT
ONLINE
Ontdek PEUGEOT Store en profiteer van exclusieve aanbiedingen op onze plug-in hybride wagens.