COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE
/image/54/2/exalt.30542.jpg
/image/54/2/exalt.30542.jpg

SIGNATUUR

Uit het design en de gebruikte materialen blijkt overduidelijk dat de Peugeot Exalt het resultaat is van een visionair concept, kenmerkend voor het merk.

KNOWHOW VAN PEUGEOT

/image/55/9/exalt_savoir-faire.30559.jpg
"In de 125-jarige geschiedenis van het automerk Peugeot hebben een groot aantal modellen hun stempel gedrukt op hun tijd. Met de concept car Exalt bevestigt het merk zijn waarden en wordt een nieuwe pagina aan zijn rijke geschiedenis toegevoegd. De Exalt richt met vertrouwen zijn blik naar voren". Maxime Picat, algemeen directeur van Peugeot.

"Dit vernieuwende concept maakt de berline nog verleidelijker en bovendien veelzijdiger dankzij het innovatieve openingssysteem van de achterklep en de grote bagageruimte". Pierre-Paul Mattei, verantwoordelijk voor het design van de Peugeot Exalt.

"Met de Exalt toont Peugeot zijn visie op de berline, een auto die een slank uiterlijk combineert met veelzijdigheid. De radicale designkeuzes die ten grondslag lagen aan de auto en zijn intrinsieke kwaliteiten, maken hem onweerstaanbaar". Gilles Vidal, designdirecteur van Peugeot.

 

 

UNIEK DESIGN

/image/56/0/exalt_materiaux.30560.jpg

De Peugeot Exalt heeft op alle autoliefhebbers, overal ter wereld, een grote aantrekkingskracht. Dit concept combineert westerse elegantie met oosterse verfijning.