COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

EXTERIEURDESIGN

/image/54/2/exalt.30542.jpg
/image/54/2/exalt.30542.jpg

EXTERIEURDESIGN

Met zijn slanke en atletische lijnen komt de kracht van het Peugeot-design bij de Exalt volledig tot uiting. Deze 5-deursberline, met zijn grote spoorbreedte en krachtig gewelfde flanken, strekt zijn fraaie lijnen uit over een lengte van 4,70 m.

AUTHENTIEK DESIGN

/image/54/8/authentique_design.30548.jpg

Als eerbetoon aan de Franse carrossiers uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw is de onbewerkt stalen carrosserie van de Exalt handmatig geklopt door een meester-carrosseriebouwer. Om de carrosserielijnen volledig tot hun recht te laten komen is onbewerkt staal gebruikt.

ATLETISCH EN KRACHTIG

/image/54/9/exterior_exalt.30549.jpg

De lange motorkap begint bij een bijzonder expressieve voorzijde met dubbele koplampen die in de bumper zijn ingebouwd. Deze koplampen hebben de voor het merk zo kenmerkende lichtsignatuur. De in meerdere opzichten symbolische leeuw is centraal in de dominante grille geplaatst. Dit dier vormt namelijk niet alleen het logo van het merk, maar staat in de Chinese cultuur ook symbool voor kracht en prestige. In het onderste deel laat de grille, doorsneden door twee "hoektanden" met LED-richtingaanwijzers, de lucht voor de motor door.