PEUGEOT RIFTER

PEUGEOT RIFTER

De PEUGEOT Rifter valt op door zijn uitgesproken robuuste styling. Zijn modern hightech-interieur is opmerkelijk ruim en modulair en nodigt uit tot een unieke levenswijze.

DE NODIGE ELEGANTIE VOOR EEN UNIEKE STYLING

/image/79/9/peugeot-rifter-2018-128-fr.435799.jpg

STIJLVOL IN DE STAD EN OUTDOOR

Compromisloos design. De elegante, robuuste, wendbare en krachtige ludospace PEUGEOT Rifter is een toonbeeld van veelzijdigheid. Met zijn korte en hoge motorkap en grote bodemvrijheid oogt hij als een terreinwageni. Zijn koplampen met geïntegreerde lichtsignatuur en verticale grille accentueren zijn evenwichtig, compact en dynamisch silhouet.

/image/81/0/peugeot-rifter-2018-084-fr.435810.jpg

TYPISCHE PEUGEOT-STYLING

Fiere uiting van een grote traditie. Met zijn karakteristieke front in de stijl van de meest recente PEUGEOT-modellen en emblematische achterlichten profileert de PEUGEOT Rifter zich als een nieuw merkicoon. Deze geavanceerde ludospace is ook verkrijgbaar als GT Line die stijl aan elegantie koppelt.

KLAAR VOOR DE ACTIE

PEUGEOT i-COCKPIT® NODIGT UIT TOT RIJDEN

Maak in de PEUGEOT i-Cockpit® kennis met een wendbaar en instinctief rijgedrag dankzij het compacte stuur, head-up instrumentarium en groot 8" touchscreeni. Een optimale zitpositie in combinatie met Advanced Grip Controli staat garant voor een maximale controle en grip.

MOTOREN VOOR MEER BEWEGINGSVRIJHEID

Maak kennis met een unieke rijervaring. Met innovatieve diesel- en benzinemotoren gekoppeld aan een nieuwe 8-trapsautomaat EAT8, munt de ludospace PEUGEOT Rifter uit door superieure prestaties bij een bescheiden verbruik in de praktijk.

INTELLIGENTIE VOOR MEER GEMAK

UITGEKIENDE MODULARITEIT VOOR MEER RUIMTE EN OPBERGMOGELIJKHEDEN

De ludospace die niets te wensen overlaat. Apart openende achterruit, 5 of 7 zitplaatsen, 3 individuele en wegklapbare achterzetelsi met Magic Flati functie, Laadvolume van 775 tot 3.500 literi, Zénith® dak met tal van opbergvakken: met zijn uitgekiende modulariteit ontbreekt het in de PEUGEOT Rifter nooit aan ruimte die bovendien vlot en efficiënt kan worden benut.

/image/80/5/peugeot-rifter-1802styp030.435805.jpg

VLOT EN ONTSPANNEN RIJDEN

Stap in een innovatief interieur. Met geconnecteerde 3D navigatie, de Mirror Screeni functie, PEUGEOT Connect diensten en draadloos smartphone opladen door inductie is de PEUGEOT Rifter een toonbeeld van connectiviteit. Bovendien kan de bestuurder rekenen op de meest geavanceerde rijhulpsystemen.

DE PEUGEOT RIFTER VOOR PROFESSIONALS

/image/80/8/peugeot-rifter-1802styp003.435808.jpg

Zelfstandigen, vrije beroepen, bedrijfsleiders, fleet managers of kaderleden, ontdek de PEUGEOT RIFTER, de bijbehorende diensten en aanbiedingen voor onze professionele klanten.

#BEFORE9AM

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK

WAT IS HET GEMIDDELDE VERBRUIK VAN JOUW RIFTER?

Om zijn klanten nog beter te informeren, geeft de Groep PSA voortaan onafhankelijke en gecertificeerde informatie over het verbruik in de praktijki.