SKIP TO CONTENT
Elektrische technologie

DE ELEKTRISCHE TECHNOLOGIE

De voordelen van 100% elektrisch rijden

De 5 "nullen", bestuurders- en rijcomfort

0 geluid

0 schakelen

0 trillingen

0 CO2-uitstoot tijdens het rijden

0 brandstofgeur

HOE WERKEN ALLE ELEKTRISCHE WAGENS?

E-CMP PLATEFORM

Aangepast voor elektrisch

Het nieuwe CMP (Common Modular Platform) modulaire platform is ontwikkeld om de componenten die specifiek zijn voor elke energie perfect te integreren, compromiloos aan de prestaties.

ELEKTRISCHE MOTOR

Compact en responsief

De elektrische motoren van PEUGEOT zorgen voor emissievrij, vloeiend en geruisloos rijden, evenals voor hoogwaardige wegendiensten.


De permanent magneet elektromotor biedt een maximaal vermogen van 100 kW / 110 pk en een koppel van 260 Nm voor optimaal rijplezier.

De elektromotor wordt bijgestaan ​​door:

  • Een omvormer die gelijkstroom omzet in wisselstroom wordt gebruikt.
  • Een verloopstuk dat de versnellingsbak vervangt om het toerentalbereik van de elektromotor aan te passen aan dat van de wagen.

KRACHTIGE BATTERIJ

De hoogspanningsbatterij van het lithium-iontype (400V) is het ingebouwde opslagapparaat voor elektrische energie. Het bevindt zich onder de vloer, waardoor de ruimte aan boord en het volume van de kofferbak behouden blijftDe batterij heeft een capaciteit van 50 kWh. Batterij van 75 kWh ook beschikbaar op PEUGEOT e-Traveller, afhankelijk van de versie en een maximumvermogen van 100 kW voor een bereik tot 362 km WLTPvoor de PEUGEOT e-208. De aangegeven waarden voor actieradius en stroomverbruik voldoen aan de WLTP-testprocedure op basis waarvan nieuwe voertuigen zijn goedgekeurd sinds 1 september 2018. Ze kunnen variëren afhankelijk van de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren, zoals: snelheid, thermisch comfort aan boord van het voertuig, rijstijl en buitentemperatuur. De laadtijd is met name afhankelijk van het vermogen van de lader aan boord van het voertuig, de laadkabel, maar ook van het type en vermogen van het gebruikte laadstation. Neem zeker contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie op https://www.peugeot.fr/marque-et-technologie/wltp.html Gemengde CO2-uitstoot: 0g tijdens het rijden. .

De thermische regeling geassocieerd met vloeistofcirculatie en een warmtepomp, maakt ultrasnel opladen, geoptimaliseerde autonomie en langere levensduur mogelijk.

Voor je gemoedsrust heeft de batterij een garantie van 8 jaar of 160.000 km op 70% van de laadcapaciteit .Voor klanten die een servicecontract hebben afgesloten, kan na elke periodieke periode een certificaat ter beschikking worden gesteld dat de laadprestaties van de batterij bevestigt revisie van het voertuig. Dit certificaat, bij het doorverkopen van het voertuig, zal een garantie zijn voor de batterijprestaties voor de nieuwe eigenaar. 

RIJPLEZIER

100% Elektrisch

REGENERATIEF REMMEN

Door de "Brake"-modus te activeren, wordt de motorrem geïntensiveerd om het opladen van de batterij tijdens het vertragen te maximaliseren.
3 RIJMODI
  • Sport: prioriteit voor prestaties en sensaties.
  • Normaal: voor dagelijks gebruik en maximaal comfort.
  • Eco: optimalisatie van de batterijduur.
Om meer te weten te komen over de wereld van elektrische wagens