SKIP TO CONTENT
208

PEUGEOT e-208 & 208: de elektrische stadswagen

Bereik een nieuw niveau van mobiliteit met de PEUGEOT e-208. Deze dynamische stadswagen verhoogt je rijplezier dankzij zijn 100% elektrische motor. 
PEUGEOT STORE

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN ONLINE

Personaliseer en koop je toekomstige Peugeot 208 onmiddellijk online.

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
   

ONWEERSTAANBAAR DESIGN

De PEUGEOT 208 heeft een opvallend silhouet dat sportiviteit oproept. Hij verleidt je met zijn pure en strakke lijnen die zijn jeugdigheid bevestigen. En de PEUGEOT e-208 belichaamt de revolutie in mobiliteit.

 

 

KRACHT VAN VERLEIDING

Met zijn lage silhouet, sensuele rondingen en lange motorkap wordt de sterke persoonlijkheid van de PEUGEOT 208 op het eerste gezicht onthuld. Zijn assertieve karakter, dat tot uiting komt in felle kleuren, wordt onderstreept door een Black Diamond-dak, glanzend zwarte wielkasten en ruitenwissers en diamanten velgen met inzetstukken.

STOER EN GEDURFD

Het expressieve front van de PEUGEOT 208 heeft een grote verchroomde grilleVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   en een moderne scherpe blik met dank aan zijn full led-koplampen met 3 strepenVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type .  Die look wordt nog versterkt door de leddagrijlichtenStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   die altijd branden voor een nog grotere veiligheid. 

VERLICHTE STREPEN

De achterkant oogt al even karaktervol, met een glanzende zwarte verbindingsstrookVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   omkaderd door full led-achterlichten met 3 strepen die dag en nacht verlicht zijn.

MOOI GESCULPTEERDE EN EXPRESSIEVE ACHTERSTEVEN

De dynamische, gesculpteerde achtersteven van de nieuwe PEUGEOT 208 is getooid met 2 types spoilersVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type  .  De ene drukt het brandstofverbruik, de andere verbetert de rijprestaties.  Voor een sportievere look kan je de uitlaat van deze stadswagen in chroom verkrijgenStandaard verkrijgbaar op de GT en GT Pack-versie .

PANORAMISCH DAK

Het panoramische CieloOptioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type  -dak van de PEUGEOT 208 strekt zich uit van voor naar achter en bekleedt het interieur met natuurlijk licht. Je passagiers genieten van het uitzicht op de hemel terwijl jij van het volle licht profiteert. 

BEKLEDING

In de PEUGEOT 208 is zitcomfort een prioriteit.  Daarom zijn de dynamische voorzetels van deze stadswagen gemaakt van kwaliteitsmaterialen. Hun bekleding met decoratieve stiksels bij voorbeeld geeft het interieur een uitgesproken karakter.

OPVALLENDE STIJL

De PEUGEOT e-208 heeft door zijn talrijke stijlvolle en opvallende details een unieke look.  Het e-monogram en de dichroïsche leeuw onderstrepen zijn elektrische aandrijving.  De diamantgeslepen lichtmetalen 17"-velgenVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   benadrukken zijn rondingen, terwijl zijn grille in koetswerkkleur voor harmonie en verfijning zorgt.

TECHNOLOGIE VAN DE VOLGENDE GENERATIE PEUGEOT 3D i-Cockpit®

Ervaar hoe soepel en intuïtief het sturen is met het compacte, multifunctionele stuurwielVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type  , het configureerbare 3D head-up-instrumentenbordVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type  , het grote 10"-touchscreenStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   en de 7 pianotoetsen "Toggle SwitchesDrukknoppen in vliegtuigstijl. Je kan ook je interieur personaliseren met 8 RGB-ledkleurenVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   voor een nog hedendaagser look.

DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENBORD 

Het digitale instrumentenbordVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang de versie   met het futuristische holografische scherm is dichter bij het gezichtsveld van de bestuurder geplaatst.  Het toont essentiële informatie over de wagen en je manier van rijden.  Personaliseer je display door de informatie die je altijd wil zien te configureren (realtime verkeer, de gevarenzones volgens TomTomDe TomTom Services zorgen ervoor dat je alle factoren die essentieel zijn voor het rijden kan zien in real time: realtime verkeer, tankstations, parkeerterreinen, weer, lokale opzoekingen en gevarenzones (volgens de plaatselijke wetgeving). Je bent gedurende 3 jaren aangemeld bij al deze diensten en daarna kun je ze zelf online verlengen of hernieuwen (tegen betaling). ).

e-208 DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENBORD 

Informatie over je elektrische aandrijving kan je makkelijk ophalen op je digitale 3D-head-up- instrumentenbord. Jij kan je dus helemaal overgeven aan het plezier van het rijden:

- 3 rijstanden: Eco/Normal/Sport

- Energieverbruik af te lezen op de powermeter: CHARGE, ECO en POWER

- Rijbereik en uitgestelde oplaadinstellingen 

- Animatie van specifieke informatie die de werking van het aandrijfsysteem in real time illustreert 

PRAKTISCHE CONNECTIVITEIT

Deze elektrische wagen verleidt door zijn gebruiksgemak en connectiviteit.  Vooraan kan je in een handig opbergvakje je smartphoneVolgens compatibiliteit van de smartphone.  opladen via inductieDraadloos opladen volgens de Qi 1.1-norm, verkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie.  . Ook heb je tot 4 USB-aansluitingen ter beschikking voor je draagbare toestellen.  
POWER OF CHOICE
VRIJHEID OM TE KIEZEN

De PEUGEOT 208 biedt de vrijheid om zijn motortype te kiezen op basis van zijn behoeften en zijn eigen gebruik:

RIJHULPSYSTEMEN

PEUGEOT RIJHULPSYSTEMEN

PEUGEOT Drive AssistStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type  geeft je een voorproefje van semi-autonoom rijden: 

 • Trajectcontrole met rijstrookassistentie 
 • Verkeersbordherkenning 
 • Snelheidsregelaar en noodafstand

ACTIVE SAFETY BRAKE (Automatisch noodremsysteem)

Dit rijhulpsysteem waarschuwt je wanneer het hindernissen opmerkt vóór je.  Als je niet reageert, remt je PEUGEOT 208 automatisch. Automatisch remsysteem dat werkt tot een snelheid van 85 km/u.

PARK ASSIST

Vergemakkelijk je in- en uitritten door de Assist Park-technologie te activeren. Die ontdekt de ideale parkeerplaats voor jou. Op jouw vraag neemt het systeem het stuurwiel over zonder dat jij het nog moet aanraken.  De bestuurder behoudt wel de controle over de gas- en rempedalen en de functies van de versnellingsbak. Automatisch rijhulpsysteem voor fileparkeren en parkeren in vakken. Verkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type.  

PASSIVE BLIND SPOT DETECTION (Passieve dodehoekbewaking)

Het passieve dodehoekbewakingssysteemOptioneel  waarschuwt je voor de aanwezigheid van een andere auto in de blinde hoeken van jouw auto.   De waarschuwing wordt gegeven door een lampje in de hoek van elke buitenspiegel.  Het systeem is actief aan rijsnelheden boven de 65 km/u. 

3 RIJSTANDEN

Met je PEUGEOT e-208 rijd je volgens de stemming waarin je verkeert. Je kiest uit 3 rijstanden: 

 • Eco: je rijbereik geoptimaliseerd
 • Normaal: optimaal comfort voor dagelijks gebruik
 • Sport: voorrang aan prestaties en rijsensaties met een maximaal vermogen en koppel (0 tot 100 km/u in 8,1s).

2 REMSTANDEN

De PEUGEOT e-208 biedt 2 standen om te remmen met de motorGematigde of verhoogde batterijoplading  dankzij de 'brake'-modus, waarmee je de batterij oplaadt als je vertraagt.

 • Moderate (gematigd): voor een remgevoel dat lijkt op dat van een verbrandingsmotor.
 • Increased (verhoogd): voor vertraging met behulp van de gaspedaal.
SPECIALE SERIE

SPECIALE SERIE 208 et e-208  « STYLE »

De Style-serie, nieuwe versie, gefocust op de look!

De 208 Style en e-208 Style worden standaard geleverd met donker getinte achter- en achterruiten en 16" TAKSIM aluminium velgen Verkrijgbaar op 208 Style  of ELBORN Verkrijgbaar op e-208 Style . De 208 Style is te herkennen aan de badgesNiet beschikbaar op de e-208  "Style" two-tone Satin Black en Spring Blue op het achterste zijpaneel.

Het interieur is opgesierd met zwarte PNEUMA textielbekleding met Azure Blue stiksels, Azure Blue strepen, RVS voordorpels en matten.

SPECIALE SERIE ROADTRIP

Wat telt is de reis!

De PEUGEOT 208 ROADTRIP is ontworpen met de afwerking Allure Pack en biedt standaard de volgende uitrusting:
 • 10 '' HD-aanraakscherm
 • ROADTRIP exterieur monogram op het achterste zijpaneel
 • Comfortstoelen met Alcantara bekleding met ruitstof en TEP en Sunset Orange stiksels
 • Specifieke mat met Roadtrip-logo, zonsondergangoranje stiksels
 • PEUGEOT belettering dorpels
 • Aluminium crankstellen

Met zijn specifieke stijl nodigt de PEUGEOT 208 ROADTRIP uit tot reizen!

SIMULEZ L'AUTONOMIE DE VOTRE e-208

TECHNISCHE INFORMATIES

ELEKTRISCHE MOTOR
Elektrisch rijden creëert nieuwe sensaties.  In zijn stille en comfortabeleHoud er wel rekening mee dat je wordt geacht de controle over je wagen te behouden en dat andere weggebruikers stille voertuigen niet gewoon zijn. interieur haal je alles uit de kracht van de 100 kW (136 pk)-motor en het koppel van 260 Nm, dat al beschikbaar is vanaf 0 km/u.  
AFMETINGEN
exterieurafmetingen
INTERIEURAFMETINGEN

Vooraan (Rij 1) 

 • Elleboogbreedte : 1382 mn
 • Buste hoogte : 886 mn (877 Cielo) 

 

Achteraan (Rij 2) 

 • Elleboogbreedte : 1350 mn
 • Knieruimte : 239 mn
AFMETINGEN VAN DE KOFFER

309 dm3 VDA - 210-2 / 366 Liter (Benzine)

299 dm3 VDA  210-2 / 352 Liter (Diesel) 

 

 

350 dm3 VDA  214-2 / 416 Liter (Benzine)

340 dm3 VDA 214-2 / 402 Liter (Diesel) 

PRIJZEN & ACCESSOIRE
 • Blader door de PEUGEOT 208 e-catalogus
 • Raadpleeg de brochure met prijzen, uitrusting en technische kenmerken.
 • Ontdek de accessoire gamma.