COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE
/image/54/2/exalt.30542.jpg
/image/54/2/exalt.30542.jpg

EXALT

De Exalt is de visie van Peugeot op de ultieme berline. Een auto die volledig aansluit op de designrichting die in 2012, met de concept car Onyx, werd ingeslagen. Bij de Exalt staat zintuiglijk plezier centraal. Door de radicale designkeuzes en het materiaalgebruik is het een opvallende verschijning.

DE EXALT: EEN VISIONAIR CONCEPT

/image/54/3/exalt_concept_visionnaire.30543.jpg

Bij de Exalt is de radicale keuze gemaakt om al het overbodige overboord te zetten en alleen wat werkelijk nuttig is te behouden. Hij is opgebouwd uit materialen die zijn voortgekomen uit een kruisbestuiving tussen Franse en Chinese cultuur en knowhow. Al deze materialen zijn geselecteerd op efficiency.

 

INSTINCTIEF RIJDEN

/image/54/4/conduite_instinctive_exalt.30544.jpg

De Peugeot i-Cockpit zorgt voor een bijzondere rijbeleving, waarbij plezier voorop staat. Het dashboard bevat negen Toggle Switches die qua ontwerp gelijkenis vertonen met onderdelen van muziekinstrumenten. De bestuurder kan de functies van de Toggle Switches zelf bepalen. Zo kan een schakelaar dienen voor het activeren van het navigatiesysteem, een andere voor het configureren van de auto enz. En dankzij het luchtreinigingssysteem Pure Blue ademen de inzittenden altijd schone lucht in.

/image/54/5/exalt_motorisation.30545.jpg

INDRUKWEKKENDE MOTOR

De Peugeot Exalt maakt gebruik van de HYbrid4-technologie. Deze intelligente technologie kan zich razendsnel aan de wensen van de bestuurder aanpassen door het selecteren van de meest geschikte stand: 100% elektrisch, 100% benzine, hybride benzine-elektrisch. De bestuurder kan bovendien van elk moment van de reis genieten dankzij de knowhow van Peugeot op het gebied van ondersteltechniek.

/image/54/6/exalt_design_race.30546.jpg

ATLETISCH DESIGN

Met zijn slanke en atletische lijnen komt de kracht van het Peugeot-design bij de Exalt volledig tot uiting. Dit vernieuwende ontwerp, gekenmerkt door scherpe lijnen en bijzondere materialen, resulteert in de ultieme berline. De in het design van de Exalt verwerkte knipoog naar de geschiedenis versterkt het Peugeot-karakter van de auto.

DYNAMISCHE BERLINE

/image/54/7/peugeot_exalt_berline_dynamique.30547.jpg

De Peugeot Exalt is voor een berline ongekend veelzijdig. Een auto met atletische, krachtige en slanke lijnen waarbij gedurfde materialen worden toegepast. Het interieur is opgebouwd uit natuurproducten en is even comfortabel als ergonomisch. Het is een unieke auto die een nieuwe invulling geeft aan het begrip liefhebbersauto: slanke en dynamische lijnen, een hoge taillelijn, een vlak liggende voorruit, een laag dak (hoogte van slechts 1,31 m), een gestrekt silhouet, maar desalniettemin een ruim interieur.

VIND EEN VERKOOPPUNT

Er is een probleem bij het laden, probeer het later opnieuw. Aarzel niet om contact op te nemen met ons als het probleem aanhoudt.