SKIP TO CONTENT

CONFIGUREER JE NIEUWE PEUGEOT 5008

Bent je geïnteresseerd in het nieuwe model 5008? Personaliseer hem met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motorisatie, de kleur, de uitrustingen en waan je achter het stuur van je toekomstige de modulaire 7-zits SUV.

 

Ontdek de verkrijgbare versies

De Peugeot 5008 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active, Style, Allure, Roadtrip en GT voor de thermische/brandstof versie.

 

Kies je motorisatie

Afhankelijk van de gekozen uitvoering kan je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een Puretech- of BlueHDi-motoren beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

 

Een aangepast design en technologieën

Afhankelijk van de gekozen uitvoering staan ​​er ook verschillende opties ter beschikking, met name qua design maar ook qua techniek.

Qua design zijn er verschillen zichtbaar op het niveau van de velgen, het stuur, de led-koplampen en vooral de afwerkingen op het dashboard.

Wat betreft de technologieën, afhankelijk van de versie die je kiest, zullen enkele basistechnologieën worden opgenomen, zoals de Peugeot 3D i-Cockpit, het 3D-navigatiesysteem, Peugeot Drive Assist en andere.

 

DE AFMETINGEN VAN DE PEUGEOT 5008

Deze Peugeot 5008 is 1844 mm breed, van 4641 mm lang en van 1651 mm hoog. De kofferinhoud is van 780 liter.

Deze afmetingen gelden voor alle versies.

U heeft ook de mogelijkheid om de inbegrepen basisuitrusting voor elke afwerking te ontdekken door op de knop "vergelijken" te klikken.