SKIP TO CONTENT
Peugeot Expert Configurator
PEUGEOT Expert
Om je configuratie te starten, kies je een silhouet van een PEUGEOT Expert:

CONFIGUREER JE PEUGEOT EXPERT BEDRIJFSVOERTUIG

Wil je een Peugeot Expert aanschaffen? Personaliseer hem met de Peugeot bestelwagen configurator: kies de lengte, afwerking, motor, kleur, uitrusting en zie jezelf achter het stuur van je toekomstige bedrijfsvoertuigen met 3 of 5 zitplaatsen.

Ontdek de verkrijgbare versies voor de Peugeot Expert

Het compacte bedrijfsvoertuig Peugeot Expert is verkrijgbaar in een gesloten bestelwagen, dubbele cabine en e-Expert-versie voor volledig elektrisch rijden.

KIES JE PEUGEOT EXPERT MOTORISATIE

Afhankelijk van de gekozen versie kan je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een 136 pk sterke elektromotor als de gekozen afwerking van de Peugeot Expert het toelaat. Anders zijn BlueHDi 100, BlueHDi 120, BlueHDi 145 motoren met een BVM6 S&S versnellingsbak of BlueHDi 145 en BlueHDi 180 uitgerust met een S&S EAT8 versnellingsbak ook verkrijgbaar als je kiest voor een verbrandingsmotor.

Modulariteit en afmetingen van de PEUGEOT Expert

De Peugeot Expert heeft een uitstekende moduleerbaarheid dankzij de Moduwork-zitbank die het mogelijk maakt om onbezette stoelen te gebruiken, het grote luik in de scheidingswand maakt het ook mogelijk om de nuttige lengte met 4 m te vergroten voor het vervoer van lange voorwerpen. De Peugeot Expert gesloten bestelwagen is verkrijgbaar in 3 lengtes: dubbele cabine met 2,38 m bruikbare lengte en tot 6 personen, Expert Long met 4 m nuttige lengte en 6,6 m³ nuttige inhoud en Standard met 3,32 m nuttige lengte en 1400 kg laadvermogen .