SKIP TO CONTENT
SKIP TO CONTENT

CONFIGUREER JE NIEUWE PEUGEOT RIFTER

Bent je geïnteresseerd in het nieuwe model Rifter? Personaliseer hem met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motorisatie, de kleur, de uitrustingen en waan je achter het stuur van je toekomstige de combispace.

 

Ontdek de verkrijgbare versies

De Peugeot Rifter is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Active, Style, Allure, GT en Mobility Allure voor de thermische/brandstof versie.

 

Kies je motorisatie

Afhankelijk van de gekozen uitvoering kan je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een Puretech- of BlueHDi-motoren beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

 

Een aangepast design en technologieën

Afhankelijk van de gekozen uitvoering staan ​​er ook verschillende opties ter beschikking, met name qua design maar ook qua techniek.

Qua design zijn er verschillen zichtbaar op het niveau van de velgen, het stuur, de led-koplampen en vooral de afwerkingen op het dashboard.

Wat betreft de technologieën, afhankelijk van de versie die je kiest, zullen enkele basistechnologieën worden opgenomen, zoals de Peugeot 3D i-Cockpit, het 3D-navigatiesysteem, Peugeot Drive Assist en andere.

 

DE AFMETINGEN VAN DE PEUGEOT RIFTER

Deze Peugeot Rifter is 1921 mm breed, van 4403 tot 4753 mm lang en van 1874 tot 1879 mm hoog. De kofferinhoud is van 775 tot 1050 liter.

Deze afmetingen gelden voor alle versies.

U heeft ook de mogelijkheid om de inbegrepen basisuitrusting voor elke afwerking te ontdekken door op de knop "vergelijken" te klikken.