SKIP TO CONTENT

CONFIGUREER JE NIEUWE PEUGEOT EXPERT COMBI

Bent je geïnteresseerd in het nieuwe model e-Expert Combi of Expert Combi? Personaliseer hem met de Peugeot configurator: kies de afwerking, de motorisatie, de kleur, de uitrustingen en waan je achter het stuur van je toekomstige de elektrische combispace.

 

Ontdek de verkrijgbare versies

De Peugeot Expert Combi is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Standard en Long voor de elektrische versie en Compact, Standard en Long voor de thermische/brandstof versie.

 

Kies je motorisatie

Afhankelijk van de gekozen uitvoering kan je vervolgens de motor kiezen die het beste bij je past. Kies voor een elektromotor als de gekozen afwerking van het Peugeot Expert Combi het toelaat. Anderzijds zijn er ook Puretech- of BlueHDi-motoren beschikbaar als je kiest voor een thermische motor.

 

Een aangepast design en technologieën

Afhankelijk van de gekozen uitvoering staan ​​er ook verschillende opties ter beschikking, met name qua design maar ook qua techniek.

Qua design zijn er verschillen zichtbaar op het niveau van de velgen, het stuur, de led-koplampen en vooral de afwerkingen op het dashboard.

Wat betreft de technologieën, afhankelijk van de versie die je kiest, zullen enkele basistechnologieën worden opgenomen, zoals de Peugeot 3D i-Cockpit, het 3D-navigatiesysteem, Peugeot Drive Assist en andere.

 

DE AFMETINGEN VAN DE PEUGEOT EXPERT COMBI

Deze Peugeot Expert Combi is 1920 mm breed, van 4609 tot 5306 mm lang en van 1890 tot 1905 mm hoog.

Deze afmetingen gelden voor alle versies.

U heeft ook de mogelijkheid om de inbegrepen basisuitrusting voor elke afwerking te ontdekken door op de knop "vergelijken" te klikken.