SKIP TO CONTENT
508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Vanaf
€ 72.505 incl. BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs incl. btw – basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/03/2023 tot 31/03/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot.   

Vermogen: 360 pk - 520 Nm
Van 0 naar 100 km/u : in 5,2 seconden
Gemengd brandstofverbruik : 2,0 l/100 km
Gemengde CO2-uitstoot: 40 g/km

PEUGEOT 508 SW SPORT ENGINEERED: de hybride break van PEUGEOT

 

Kom binnen in het PEUGEOT-tijdperk van de neo-performance.

Toon je zin voor esthetiek en vernieuwing aan het stuur van de PEUGEOT 508 SW SPORT ENGINEERED break. 

Geniet van de sensationeel hoge prestaties en de lage uitstoot van de nieuwe, efficiënte PEUGEOT SPORT ENGINEERED-hybridelijn.

 

FULL SENSATION EXPERIENCE* 
*COMPLETE SENSATIES

Geniet van design gedicteerd door efficiëntie
Het nieuwe design van de PEUGEOT 508 & 508 SW SPORT ENGINEERED geeft een moderne invulling aan sportiviteit door zijn krachtige en assertieve houding.

 

 

 
 
MAAK EEN TESTRIT
 
 BESTEL JE PEUGEOT ONLINE
Je kan je nieuwe PEUGEOT van begin tot het einde online bestellen. 
Ontdek onze aanbiedingen van het moment en ons gamma dankzij de configurator.
PROFITEER VAN DE BESTE AANBIEDINGEN
Koop je toekomstige Peugeot en profiteer online van onze aanbiedingen van het moment
BEGELEIDING OP ELK MOMENT
Aankoop, financiering of herstelraming, onze adviseurs begeleiden u.
LEVERING OVERAL IN BELGIË
Haal je wagen op bij een van onze Peugeot-verkooppunten.
14 DAGEN BEDENKTIJD
Voor alle online of telefonische bestellingen.
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT
508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED

PLUG-IN HYBRID

 

BESTUURDERSPLAATS

RIJSENSATIES EN -PLEZIER

 

Met de Peugeot i-COCKPIT® wordt rijden en reizen een nog intensere beleving.

Het dynamische stuurkarakter van het compacte stuurwiel is een waar genot. En op het nieuwe head-up instrumentenbord zie je recht in je gezichtsveld alle belangrijke rij-informatie.

NIEUWE INTERFACES

Beheer en communiceer terwijl je gefocust blijft op de weg dankzij de intelligent geplaatste interfaces binnen handbereik van je ogen en vingers.

Het 12,3-inch head-up instrumentenpaneel en het 10-inch capacitieve HD-aanraakscherm zijn uitgerust met grafische afbeeldingen die specifiek zijn voor de PEUGEOT SPORT ENGINEERED-lijn en zijn aanpasbaar, waardoor het met name mogelijk is om de toerenteller van het motortoerental weer te geven of de energiestromen naar volg beter de toestanden van de motor.

PREMIUM FOCAL® HI-FI-audiosysteem

 

Geniet van de gedetailleerde geluidsweergave van het FOCAL® Premium Hi-Fi-audiosysteemFOCAL® is een Frans merk en wereldleider in hifi-oplossingen .

De 10 luidsprekers met centrale luidspreker, 4 tweeters, 4 woofers en de subwooferTweeter, woofer, subwoofer: luidsprekers die de hoge, midden- en lage frequenties van het geluidsspectrum bestrijken., die overal in de passagiersruimte zijn opgesteld, bieden je een rijke, precieze en dynamische muziekweergave. Een grensverleggende hifi-ervaring. 

ZITPLAATSEN "CONFORT FIT"

 

Ga comfortabel zitten in de verstelbare, verwarmde en masserende zetels. Ze verleiden je met hun optimale zitcomfort, maar ook met hun pure lijnen en nobele materialen. 

De zetelbekleding biedt een unieke combinatie van Alcantara-stof en Mistral Nappa-leder, verfijnd afgeboord met dubbele Kryptonite- en Tramontane-stiksels.

TYPEREND STUUR

 

Leg je handen op het wendbare compacte stuurwiel in geperforeerd nerfleder met dubbele platte Kryptonite-stiksels en onderaan ondertekend, in een glanzend zwart inzetstuk, door de 3 PEUGEOT SPORT ENGINEERED-klauwafdrukken.

Laat al je zintuigen spreken ... 

TECHNOLOGIE

PEUGEOT SPORT INSIDE*

* ONTWORPEN MET DE PEUGEOT SPORT-EXPERTISE

Het nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED-gamma, dat uit de koker komt van onze PEUGEOT SPORT-experts, biedt de perfecte combinatie van sportiviteit en lage-uitstoottechnologie voor een nieuw type milieuvriendelijke prestaties: de neo-performance.

Een hoogwaardig chassis, atletische 20"-wielen, krachtige remmen en optimale instellingen. Samen zorgen ze voor een boost in de prestaties van de verbrandings- en elektromotoren en geven ze de nieuwe 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED een verbluffende efficiëntieMeer dan 10 jaar al scherpt PEUGEOT Sport zijn meesterschap in de hybride-elektrische technologie aan, zowel op de racebaan als op de openbare weg. Na de projecten 908 HY, 908 HYbrid, 308 Rhybrid en 208 FE is neo-performance nu voor iedereen beschikbaar met de lancering van de PEUGEOT 508 SPORT ENGINEERED. Die wagen zal vanaf 2022 worden ondersteund door een nieuw WEC Endurance-programma..

 

 

PEUGEOT SPORT-EXPERTISE 

 

Het nieuwe PEUGEOT SPORT ENGINEERED-gamma, dat uit de koker komt van onze PEUGEOT SPORT-experts, biedt de perfecte combinatie van sportiviteit en lage-uitstoottechnologie voor een nieuw type milieuvriendelijke prestaties: de neo-performance.

 

Uitgerust met 20-inch EXXAR atletische velgen, een high-performance chassis met pilootgestuurde vering, krachtig remmen en geoptimaliseerde instellingen om de prestaties van verbrandings- en elektrische motoren vertienvoudigen, biedt de nieuwe 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED Plug-In Hybrid een spectaculaire efficiëntie .

RIJD MET NEO-PERFORMANCE

 

Geniet van de opgenomen prestatiesGegevens opgemeten met enkel de bestuurder aan boord achter het stuur van de nieuwe geëlektrificeerde 508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED :

 

 • Van 0 naar 100 km/u in 5,2 seconden
 • Optrekken van 80 naar 120 km/u in 3 seconden
 • Van 0 naar 100 km/u en terug in 24,5 seconden
 • Begrensde topsnelheid van 250 km/u (waar dat is toegestaan)
 • Totaal vermogen van 360 pk en maximaal koppel van 520 NmGegevens opgemeten met enkel de bestuurder aan boord

NIGHT VISION

 

Betreed augmented reality.


Voor optimale rijveiligheid 's nachts en bij verminderd zicht detecteert de infraroodcamera van het NIGHT VISION-systeem de aanwezigheid van voetgangers of dieren voor de wagen.


De afbeelding wordt weergegeven in je gezichtsveld op de handset, samen met een waarschuwingssignaal.

DRIVE ASSIST PLUS

 

Piloot semi-autonoom.


De DRIVE ASSIST PLUS-technologie past de snelheid van de wagen automatisch aan die van de voorligger aan om een ​​constante afstand aan te houden.


Het maakt het ook mogelijk om de door de bestuurder gekozen positie op de rijstrook te behouden.

HIGH EFFICIENCY* 

*GROOTSE PRESTATIES

OPTIMALISEER JE RIJBEREIK

Om je rijgedrag aan je wensen aan te passen kies je uit 5 rijstanden: 4 hybride (Comfort, Sport, Hybrid) en 1 Electric-rijstand:

 • De Electric-rijstand is ideaal voor in en rond de stad en in de lage-emissiezones, dankzij de geoptimaliseerde tractiebatterij waarmee je tot 130 km/u en 45 km ver kan rijden.
 • De 4WD-rijstandVierwielaandrijving, met vierwielaandrijving, laat je met aangepaste tractie ontspannen rijden op wegen met weinig grip. 
 • In de Sport-rijstand zorgt de samenwerking van de verbrandings- en elektromotor voor bliksemsnelle acceleraties en tussensprints. 
 • In de Hybrid-rijstandwisselen de elektro- en verbrandingsmotoren elkaar af om het energieverbruik te optimaliseren.
 • In de Comfort-rijstandrij je op dezelfde manier als in de Hybrid-rijstand, maar voor extra comfort is de demping van oneffenheden soepeler. 

VERGROOT JE RIJBEREIK DOOR TE REMMEN

 

Dit energie-efficiënte regeneratieve 'i-Booster'-remsysteem wint ogenblikkelijk de energie terug die tijdens het remmen en vertragen vrijkomt. Het wint de energie die tijdens het remmen en vertragen beschikbaar is ogenblikkelijk terug. Daardoor kan de hoogvermogensbatterij gedeeltelijk opgeladen worden. 

 

De i-Booster, ontwikkeld en voortdurend verbeterd door onze PEUGEOT SPORT-experts, bezorgt je een verbluffende remsensatie dankzij 4 betrouwbare, duurzame pistons.

 

THUIS EN OP DE WERKPLEK LADEN

 

Laad de PEUGEOT 508 SW SPORT ENGINEERED op aan een gewoon stopcontact (81, 220 V) in 6.5 u of op een versterkt Green'up®-contact (14 A, 220 V) in 3.5 uMaximaal vermogen 3,7 kW met een standaard lader:

Maar je kan nog sneller opladen met een Wall Box van 7,4 kWMet een krachtige 7.4 kW-lader in 1.5 u. 

PEUGEOT heeft Zeborne uitgekozen als partner voor de installatie van je terminal thuisZie de condities op het verkooppunt..

LADEN AAN OPENBARE LAADPUNTEN

 

Je hebt toegang tot een ruim netwerk van meer dan 220.000 openbare laadpunten, verspreid over heel Europa, om je hybridewagen op te laden. 

PEUGEOT nodigt je uit om je aan te melden bij Charge My CarBetaalpas ontwikkeld in partnerschap met Free2Move in de app van Free2Move. Die bezorgt je vlotte toegang tot een netwerk van ruim 188.000 openbare laadpalen.  

GECONNECTEERDE DIENSTEN

ONGEËVENAARDE AUTONOMIE

 

Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot en Free2Move was je nooit eerder zo onafhankelijk bij het beheer van je plug-inhybride auto.

e-AFSTANDSBEDIENING

 

Beheer en plan het laden van je wagen rechtstreeks met je smartphone. Je kan er ook de binnentemperatuur van de wagen mee regelen.

CHARGE MY CAR

 

Bereid je elektrische rit in complete gemoedsrust voor dankzij het laadpuntnetwerk van Free2Move.

MYPEUGEOT®-APP

 

Profiteer in realtime van gepersonaliseerde diensten gesynchroniseerd met je account dankzij de gratis MyPeugeot®Op voorwaarde dat je toegang hebt tot een mobiel netwerk en de beschikbaarheid ervan op je locatie-app:

 • Houd de staat van je wagen in het oog (rijgegevens, locatie).
 • Krijg snelle en vlotte hulp.
 • Beheer het onderhoud en de dienstverlening aan je voertuig.
 • Beheer de batterijlading en de temperatuur aan boord van de nieuwe PEUGEOT  508 SW SPORT ENGINEERED.
 • Controleer en plan de oplading  tijdens de daluren, rechtstreeks via je smartphone.
PEUGEOT SPORT ENGINEERED EXPERTISECENTRA'S

 

Maak nu een afspraak in een van onze expertisecentra's, waar onze experts je zullen verwelkomen om een ​​uitzonderlijk moment achter het stuur van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED high-performance Plug-In Hybride te beleven.