SKIP TO CONTENT

PEUGEOT SERVICE ONDERHOUDT EN HERSTELT JE BEDRIJFSWAGENS

PEUGEOT SERVICE ENTRETIENT ET RÉPARE VOS VÉHICULES PROFESSIONNELS

DRAAG ZORG VOOR JE WAGEN

Of het nu gaat om een algemeen onderhoud, een olieverversing of onderhoud van remmen, accu's of airconditioning. Het is belangrijk om je voertuigen regelmatig te onderhouden en zo kosten te besparen en de veiligheid van je werknemers te garanderen.

Geen verrassingen meer; onze tarieven zijn inclusief werkuren en reserveonderdelen. De vermelde tarief, is de tarief die we in rekening brengen.

PEUGEOT SERVICES

PEUGEOT ORIGINAL FORFAITS

Originele kwaliteit, duurzaamheid gegarandeerd

 

All-in forfaits bestaande uit nazicht door onze experts, werkuren en originele onderdelen inbegrepen. Voor de onderhoudswerkzaamheden worden onderdelen gebruikt, identiek aan die gebruikt bij nieuwe wagens. Ze zijn het meest geschikt voor je wagen en garanderen maximale veiligheid. Door originele onderdelen van hoge kwaliteit te gebruiken, blijft je wagen jarenlang in topconditie. Geniet zonder zorgen van een optimaal rijgenot.

 
ONTDEK ORIGINELE ONDERDELEN 
PEUGEOT EUROREPAR FORFAITS

Een combinatie van kwaliteit, prijs en prestatie


All-in pakketten inclusief werkuren en Eurorepar-onderdelen, een exclusief assortiment universeel toepasbare onderdelen, specifiek aangepast aan auto's ouder dan drie jaar. Verlaag je kosten want ze zijn tot 25% goedkoper dan originele onderdelen.

 
MEER WETEN OVER EUROREPAR