SKIP TO CONTENT
PEUGEOT ASSISTANCE
PEUGEOT ASSISTANCE

Profiteer van PEUGEOT Assistance wanneer je wagen niet kan rijden (door pech of ongeval). Krijg hulp bij pech of bij het wegtakelen van je wagen, zodat je je traject nog kunt voortzetten - indien nodig tot aan je voordeur. Alle PEUGEOT-wagens in garantie of met een servicecontract genieten van PEUGEOT Assistanceop voorwaarde dat je de jaarlijkse onderhoudsbeurt/keuring van je wagen in het PEUGEOT-netwerk laat uitvoeren.

PEUGEOT ASSISTANCE: REKEN MAAR OP ONS

Met PEUGEOT Assistance ondernemen we actie in geval van

• Pech met de wagenInterventie mits onder garantie of servicecontract 
• Een ongevalInterventie mits servicecontract 
• Het verlies van autosleutelsInterventie mits servicecontract 
• Vergeten van sleutels in de wagenInterventie mits servicecontract 
• Een verkeerde tankbeurtInterventie mits servicecontract 
• Stroomstoring (24/24, 7/7)Voor elektrische wagens, mits er een servicecontract is.

PEUGEOT doet zijn uiterste best om je op weg te helpen, hetzij met pechhulp, hetzij naar de dichtsbijzijnde erkende PEUGEOT-herstellen of naar keuze van de klant binnen een straal van 30 kmmits Assistance +  te slepen.

Als je voor een hele dag geïmmobiliseerd bent, kan je profiteren van een mobiliteitsoplossing om je rit verder te zetten of zelfs van een verblijfsoplossingEnkel in het buitenland, buiten België en Groothertigdom Luxemburg .

 

 

WERKEN ZONDER ZORGEN 

CONTACTEER ONS 

BIJSTAND BIJ JE WAGEN

In geval van een ongeval, pech of een incident profiteer je van de automatische, geolocatie-noodoproep die voor een snelle en efficiënte interventie zorgt.

Bij een aanrijding doet je wagen automatisch een noodoproep zonder dat je iets hoeft te ondernemen. Bij pech of een ongeval kun je contact opnemen met PEUGEOT Connect Assistance via de "Leeuw" -knop op het dashboard.

MYPEUGEOT APP

Dankzij de MyPeugeot® App kan je op elk moment contact opnemen met PEUGEOT Assistance.
Volg de route van de sleepwagen naar uw locatie door middel van uw account.