SKIP TO CONTENT
208

PEUGEOT e-208 & 208: de elektrische stadswagen

Bereik een nieuw niveau van mobiliteit met de PEUGEOT e-208. Deze dynamische stadswagen verhoogt je rijplezier dankzij zijn 100% elektrische motor. 
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT
 
   

ONWEERSTAANBAAR DESIGN

De PEUGEOT 208 heeft een opvallend silhouet dat sportiviteit oproept. Hij verleidt je met zijn pure en strakke lijnen die zijn jeugdigheid bevestigen. En de PEUGEOT e-208 belichaamt de revolutie in mobiliteit.

 

 

KRACHT VAN VERLEIDING

Met zijn lage silhouet, sensuele rondingen en lange motorkap wordt de sterke persoonlijkheid van de PEUGEOT 208 op het eerste gezicht onthuld. Zijn assertieve karakter, dat tot uiting komt in felle kleuren, wordt onderstreept door een Black Diamond-dak, glanzend zwarte wielkasten en ruitenwissers en diamanten velgen met inzetstukken.

STOER EN GEDURFD

Het expressieve front van de PEUGEOT 208 heeft een grote verchroomde grilleVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   en een moderne scherpe blik met dank aan zijn full led-koplampen met 3 strepenVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type .  Die look wordt nog versterkt door de leddagrijlichtenStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   die altijd branden voor een nog grotere veiligheid. 

VERLICHTE STREPEN

De achterkant oogt al even karaktervol, met een glanzende zwarte verbindingsstrookVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   omkaderd door full led-achterlichten met 3 strepen die dag en nacht verlicht zijn.

MOOI GESCULPTEERDE EN EXPRESSIEVE ACHTERSTEVEN

De dynamische, gesculpteerde achtersteven van de nieuwe PEUGEOT 208 is getooid met 2 types spoilersVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type  .  De ene drukt het brandstofverbruik, de andere verbetert de rijprestaties.  Voor een sportievere look kan je de uitlaat van deze stadswagen in chroom verkrijgenStandaard verkrijgbaar op de GT en GT Pack-versie .

PANORAMISCH DAK

Het panoramische CieloOptioneel of niet verkrijgbaar naargelang het type  -dak van de PEUGEOT 208 strekt zich uit van voor naar achter en bekleedt het interieur met natuurlijk licht. Je passagiers genieten van het uitzicht op de hemel terwijl jij van het volle licht profiteert. 

BEKLEDING

In de PEUGEOT 208 is zitcomfort een prioriteit. Daarom zijn de dynamische voorstoelen van de 208 bekleed met hoogwaardige materialen en bekleding met sierstiksels, waardoor het interieur van de stadswagen een uitgesproken karakter krijgt.

OPVALLENDE STIJL

De PEUGEOT e-208 is doorspekt met opvallende stilistische details om zich te onderscheiden en een unieke stijl te garanderen. Het 'e'-monogram benadrukt de elektrische kenmerken. De 17' diamantgeslepen aluminium velgen met inzetstukkenVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type  versterken de rondingen, terwijl de grille in koetswerkkleur voor harmonie en verfijning zorgt.

TECHNOLOGIE VAN DE VOLGENDE GENERATIE PEUGEOT 3D i-Cockpit®

Ervaar hoe soepel en intuïtief het sturen is met het compacte, multifunctionele stuurwielVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type  , het configureerbare 3D head-up-instrumentenbordVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type  , het grote 10"-touchscreenStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   en de 7 pianotoetsen "Toggle SwitchesDrukknoppen in vliegtuigstijl. Je kan ook je interieur personaliseren met 8 RGB-ledkleurenVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang het type   voor een nog hedendaagser look.

DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENBORD 

Het digitale instrumentenbordVerkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar naargelang de versie   met het futuristische holografische scherm is dichter bij het gezichtsveld van de bestuurder geplaatst.  Het toont essentiële informatie over de wagen en je manier van rijden.  Personaliseer je display door de informatie die je altijd wil zien te configureren (realtime verkeer, de gevarenzones volgens TomTomDe TomTom Services zorgen ervoor dat je alle factoren die essentieel zijn voor het rijden kan zien in real time: realtime verkeer, tankstations, parkeerterreinen, weer, lokale opzoekingen en gevarenzones (volgens de plaatselijke wetgeving). Je bent gedurende 3 jaren aangemeld bij al deze diensten en daarna kun je ze zelf online verlengen of hernieuwen (tegen betaling). ).

e-208 DIGITAAL 3D-INSTRUMENTENBORD 

Informatie over je elektrische aandrijving kan je makkelijk ophalen op je digitale 3D-head-up- instrumentenbord. Jij kan je dus helemaal overgeven aan het plezier van het rijden:

- 3 rijstanden: Eco/Normal/Sport

- Energieverbruik af te lezen op de powermeter: CHARGE, ECO en POWER

- Rijbereik en uitgestelde oplaadinstellingen 

- Animatie van specifieke informatie die de werking van het aandrijfsysteem in real time illustreert 

PRAKTISCHE CONNECTIVITEIT

Deze elektrische wagen verleidt door zijn gebruiksgemak en connectiviteit.  Vooraan kan je in een handig opbergvakje je smartphoneVolgens compatibiliteit van de smartphone.  opladen via inductieDraadloos opladen volgens de Qi 1.1-norm, verkrijgbaar als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang de versie.  . Ook heb je tot 4 USB-aansluitingen ter beschikking voor je draagbare toestellen.  
POWER OF CHOICE
VRIJHEID OM TE KIEZEN

De PEUGEOT 208 biedt de vrijheid om zijn motortype te kiezen op basis van zijn behoeften en zijn eigen gebruik:

RIJHULPSYSTEMEN

PEUGEOT DRIVE ASSIST

PEUGEOT Drive AssistStandard, optioneel of niet beschikbaar, afhankelijk van de versie , helpt je om semi-autonoom te rijden:
 • Volg je traject met keuze van positie in de baan
 • Herkenning van de verkeersborden,
 • Snelheids- en veiligheidsafstandsregeling
 

ACTIVE SAFETY BRAKE

Deze rijhulp waarschuwt je wanneer er obstakels voor je wordt gedetecteerd. Zonder enige reactie van je remt de PEUGEOT 208 automatisch. Een automatisch noodremsysteem dat werkt tot 85 km/u.

PARK ASSIST

Vergemakkelijk je manoeuvres met Park Assist-technologieActieve parkeerhulp parallel en in rij. Beschikbaar als optie of niet beschikbaar, afhankelijk van de versie.  die een geschikte parkeerplaats detecteert. Op jouw verzoek neemt het systeem de besturing over, zonder dat je het stuur hoeft aan te raken. Je houdt de controle over het gaspedaal, de rem en de versnellingspook.

ACTIVE BLIND SPOT DETECTION (ACTIEVE DODEHOEKBEWAKING)

Het Active Blind Spot Monitoring-systeemStandaard of verkrijgbaar naargelang de uitvoering. waarschuwt je voor de aanwezigheid van een wagen in de dode hoeken. De waarschuwing wordt gegeven door een waarschuwingslampje in de hoek van de spiegels. Wordt geactiveerd vanaf 65 km/u.

OPTIMALISEER JE RIJBEREIK

Met de PEUGEOT e-208 rij je volgens jouw wensen met zijn drie rijmodi:

 

 • Eco: optimalisatie van autonomie
 • Normaal: optimaal comfort voor het dagelijks leven
 • Sport: prioriteit voor prestaties en sensaties met maximaal vermogen en koppel (0 tot 100 km/u in 8,1 s).

2 REMMODI

De PEUGEOT e-208 heeft 2 niveaus van motorremMatige of verhoogde regeneratie van de batterijlading  dankzij de "rem"-modus. Met deze functie kan je de batterij opladen terwijl je afremt:

 • Matig, voor sensaties in de buurt van een thermisch wagen.
 • Verhoogd, voor vertraging gecontroleerd door het gaspedaal.
SPECIALE SERIE

SPECIALE SERIE 208 et e-208  « STYLE »

De Style-serie, nieuwe versie, gefocust op de look!

De 208 Style en e-208 Style worden standaard geleverd met donker getinte achter- en achterruiten en 16" TAKSIM aluminium velgen Verkrijgbaar op 208 Style  of ELBORN Verkrijgbaar op e-208 Style . De 208 Style is te herkennen aan de badgesNiet beschikbaar op de e-208  "Style" two-tone Satin Black en Spring Blue op het achterste zijpaneel.

Het interieur is opgesierd met zwarte PNEUMA textielbekleding met Azure Blue stiksels, Azure Blue strepen, RVS voordorpels en matten.

SPECIALE SERIE ROADTRIP

Wat telt is de reis!

De PEUGEOT 208 ROADTRIP is ontworpen met de afwerking Allure Pack en biedt standaard de volgende uitrusting:
 • 10 '' HD-aanraakscherm
 • ROADTRIP exterieur monogram op het achterste zijpaneel
 • Comfortstoelen met Alcantara bekleding met ruitstof en TEP en Sunset Orange stiksels
 • Specifieke mat met Roadtrip-logo, zonsondergangoranje stiksels
 • PEUGEOT belettering dorpels
 • Aluminium crankstellen

Met zijn specifieke stijl nodigt de PEUGEOT 208 ROADTRIP uit tot reizen!
SIMULEZ L'AUTONOMIE DE VOTRE e-208

TECHNISCHE INFORMATIES

AFMETINGEN
exterieurafmetingen
INTERIEURAFMETINGEN

Vooraan (Rij 1) 

 • Elleboogbreedte : 1382 mn
 • Buste hoogte : 886 mn (877 Cielo) 

 

Achteraan (Rij 2) 

 • Elleboogbreedte : 1350 mn
 • Knieruimte : 239 mn
AFMETINGEN VAN DE KOFFER

309 dm3 VDA - 210-2 / 366 Liter (Benzine)

299 dm3 VDA  210-2 / 352 Liter (Diesel) 

 

 

350 dm3 VDA  214-2 / 416 Liter (Benzine)

340 dm3 VDA 214-2 / 402 Liter (Diesel) 

PRIJZEN & ACCESSOIRE
 • Blader door de PEUGEOT 208 e-catalogus
 • Raadpleeg de brochure met prijzen, uitrusting en technische kenmerken.
 • Ontdek de accessoire gamma.