ERGONOMISCH RIJDEN IN DE PEUGEOT I-COCKPIT®

i echec de chargement du média

De PEUGEOT i-Cockpit®

Een innovatieve bestuurdersplaats

Rijden met een PEUGEOT is altijd een aangename ervaring. Het merk met de Leeuw heeft dan ook een ijzersterke reputatie op het gebied van handling en wegligging. Dat weet elke bestuurder te waarderen. Om bestuurders nog meer rijgenot te bieden, is PEUGEOT enkele jaren geleden een nieuwe rijomgeving gaan ontwikkelen.

Dit heeft geleid tot een innovatief interieurconcept: de PEUGEOT i-Cockpit®.

Die bestaat uit essentiële componenten:

/image/99/0/peugeot-5008-2016-197-fr.198990.jpg

Compact stuur

Een compact stuur verhoogt de wendbaarheid en het rijgenot. Hiermee wordt autorijden als het ware kinderspel. De armen zijn minder gespreid, manoeuvreren vergt minder beweging en reageren gaat sneller zodat de bestuurder meer ontspannen rijdt.

/image/98/8/peugeot-5008-testdrive-1302tc064-v2.198988.jpg

Head-up instrumentarium

Een head-up instrumentarium met alle informatie in het gezichtsveld van de bestuurder zorgt ervoor dat die zich volop kan concentreren op de weg zonder de ogen af te wenden. De ergonomische zithouding, met dank aan het kleine stuur, zorgt voor meer rijcomfort en gaat vermoeidheid tegen.

/image/98/9/peugeot-3008-2016-229-fr.198989.jpg

Groot touchscreen

Een groot touchscreen groepeert alle bedieningsfuncties (radio, airco…) en draagt bij tot een intuïtieve bediening van alle uitrusting.

Een groot commercieel succes

/image/98/7/peugeot-308-2013-125-fr.198987.jpg

Sinds 2012 genieten klanten van de innovatieve PEUGEOT i-Cockpit® waarmee de best verkopende modellen van het merk zijn uitgerust:

  • PEUGEOT 208, de stadswagen in het B-segment;
  • PEUGEOT 2008, de SUV in het B-segment B;
  • PEUGEOT 308, de compacte berline in het C-segment.

Alle klantenonderzoeken in Europa en China bewijzen het: de PEUGEOT i-Cockpit® zorgt voor een unieke rijervaring. Dit concept is dan ook een essentieel onderdeel van de nieuwste modellen van het merk met de Leeuw.

Hightech PEUGEOT i-Cockpit® van de nieuwe generatie

Met de nieuwe Peugeot i-Cockpit® laten de SUV 3008 en 5008 u vertoeven in een 100% digitale wereld, compleet met capacitief 8’’ touchscreeni, een configureerbaari en personaliseerbaari head-up display boven een compact stuur met geïntegreerde bediening en een elektrisch bediende automaat.

In deze hightech omgeving wordt alle belangrijke info weergegeven op een configureerbaari en personaliseerbaar 12,3’’ display.

De nieuwe PEUGEOT i-Cockpit® is revolutionair in alle opzichten. Uitgesproken kwaliteitsvol, geavanceerd, geconnecteerd en intuïtief maar ook emotioneel en personaliseerbaar - typerend voor het PEUGEOT-interieur van vandaag en morgen.