CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

HYPERCONNECTIVITEIT

HYPERCONNECTIVITEIT

"De Peugeot Traveller i-Lab staat voor gemak en stroomlijning. De state-of-the art technologie aan boord maakt het reizen en werken bijzonder aangenaam."

PASSAGIERSERVARING

/image/09/4/peugeot_travellerilab_1602at011_640x480.30094.jpg
/image/09/5/peugeot_travellerilab_1602at012_640x480.30095.jpg

Voor personen met een overvolle planning waren shuttle reizen tot nu toe weinig productief. Met de Traveller i-Lab is zo'n zakenrit een bron van inspiratie en een 'gestroomlijnde' ervaring. Die begint meteen bij het openen van de elektrische schuifdeuren. Een voetbeweging voor de sensor die zich onder de drempel bevindt volstaat, en de handsfree zijschuifdeuren openen vanzelf. Zodra de passagiers binnen plaatsnemen, worden hun smart devices automatisch verbonden met de ingebouwde WiFi hotspot. Gelijktijdig worden de verschillende shuttle-uitrustingen, afhankelijk van de inhoud van hun documenten, geüpdatet.

TECHNOLOGIE AAN BOORD

De tablet met capacitief touchscreen is de centrale interface van dit ecosysteem. Hij is gemonteerd op een draagbrug in traditioneelmoderne stijl, gemaakt van ruw hout en kunststof. Aangezien deze houder zowel kan schuiven als hellen, kan hij op verschillende manieren gebruikt worden om efficiënt te kunnen werken: individuele tablet, tablet verdeeld in vier schermen voor vier gebruikers, enz. Voor het laden van smartphones zijn twee inductie-oplaadpunten beschikbaar op de draagbrug.

OPTIMAAL LUISTERCOMFORT

/image/10/0/peugeot_travellerilab_1602at019_640x480.30100.jpg

De Traveller i-Lab is uitgerust met een specifieke geluidsisolatie en een FOCAL-installatie.  Deze bestaat uit 17 FOCAL-luidsprekers (woofers, mediums, subwoofer, tweeters) die evenwichtig verspreid zijn in de wagen. De luidsprekers zijn aangestuurd door drie FOCAL FD-versterkers, goed voor een rms-vermogen van 1300 Watt. De afstelling van deze elementen via een digitale signaalprocessor zorgt ervoor dat de klank aangepast wordt aan de architectuur van de binnenruimte. De installatie bevat bovendien vier mediums en twee tweeters. Dit is een deel van de audio-installatie ontwikkeld door FOCAL, die zo zijn werk dat het merk reeds uitvoerde in eerdere concept cars voortzet. Dankzij dit akoestisch comfort van het hoogste niveau in het segment, wordt het beluisteren van playlists op een smartphone een streling voor het oor.

 

 

EFFICIËNTERE TOEKOMST

De geconnecteerde Peugeot-navigatie is ingesteld op het adres dat in het geheugen is opgeslagen voor de volgende afspraak. Indien de volgende bestemming het geboekte hotel is, dan maakt de tafeltablet van 32'' een verbinding met de betreffende website en kunt u, via de Samsung Gear VR virtual reality headset, een virtueel kijkje nemen in de kamer. Een regisseur kan zo bijvoorbeeld een potentiële filmlocatie uitvergroot bekijken. En een designer kan het systeem gebruiken om producten te bekijken die in ontwikkeling zijn.

Welke activiteit de reizigers ook uitoefenen, ze winnen allemaal tijd: hun smartphone wordt immers omgetoverd tot een console die hun leven en werk stroomlijnt. Aan- en afmelden in het hotel kunnen ze zo vanuit de shuttle. Eens ter plaatse gaan de reizigers, met hun elektronische sleutel die via hun toestel werd opgeladen, meteen naar hun kamer, zonder bij het onthaal te moeten langsgaan. Bij hun vertrek wordt de factuur automatisch opgemaakt, en gebeurt de betaling ook via smartphone.  

Voor internationale reizigers biedt de Peugeot Traveller i-Lab ook een taaloplossing. Wanneer een passagier in het buitenland zijn agenda wijzigt, moet hij geen moeite meer doen om zich verstaanbaar te maken voor de bestuurder. De gewijzigde afspraak wordt rechtstreeks geregistreerd in de planning van de bestuurder.