SKIP TO CONTENT
Operationele leasing

OPERATIONELE LEASING VOOR PROFESSIONALS

OPERATIONELE LEASING

Een ruime keuze aan voertuigen en diensten om in te spelen op professionele mobiliteitsnoden.

 

 

Operationele leasing is de autofinancieringsformule bij uitstek voor professionals. Met vaste maandelijkse betalingen biedt deze mobiliteitsoplossing de mogelijkheid om over nieuwe voertuigen en specifieke diensten te beschikken zonder eigen middelen aan te spreken en zich zorgen te moeten maken over de verkoop aan het einde van het contract.

 

WAT IS OPERATIONELE LEASING PRECIES?

Een flexibele formule op maat

Operationele leasing biedt de mogelijkheid om het maandbedrag af te stemmen op de bedrijfsactiviteit en de grootte van de onderneming, op basis van de behoeften het budget. Kies voor:

 

Het contract kan te allen tijde worden aangepast.
Na afloop van het contract zijn er twee mogelijkheden:

 • Inruilen voor een nieuw voertuig
 • Voertuig inleveren

VOORDELEN VAN OPERATIONELE LEASING

Huren in alle gemoedsrust


 

NIEUWE VOERTUIGEN
Beschik als professional altijd over nieuwe voertuigen met de meest efficiënte motoren en de meest geavanceerde veiligheidsuitrusting, onderhouden door onze PEUGEOT Experts. 
BUDGET ONDER CONTROLE EN EENVOUDIG EINDE CONTRACT
Een operationele leasing doet geen afbreuk aan uw leencapaciteit en de maandbedragen zijn aftrekbaar. U betaalt enkel voor het gebruik van uw voertuigen. Aan het eind van het contract kunt u het voertuig inleveren zonder na te moeten denken over de verkoop en de restwaarde van het voertuig. 
FLEXIBILITEIT VERZEKERD EN SPECIFIEKE DIENSTEN
De looptijd en het aantal kilometers kunnen op elk moment worden aangepast. Kies voor specifieke diensten om de totale gebruikskosten van uw voertuigen laag te houden en de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen. 

ONTDEK DE LEASYS

De operationele leasing van Group Stellantis

Leasys is de afdeling van Groupe Stellantis die met operationele leasing inspeelt op de mobiliteitsnoden van bedrijven.

Leasys biedt zowel nieuwe bedrijfsvoertuigen als personenwagens aan. Alle voertuigen kunnen volledig naar wens worden uitgerust, ingericht en omgebouwd: bedrijfswagens, professioneel transport enz.

Tal van bijbehorende diensten maken het leven van fleet managers en bestuurders gemakkelijk.

MEER DAN HUUR

Leasys biedt diverse diensten aan

MEER DAN ZOMAAR EEN LEASING

Leasys biedt je bijkomende diensten aan

REPARATIES & ONDERHOUD

Naargelang de gekozen formule dekt het Leasys contract onderhoud, herstellingen en de vervanging van slijtageonderdelen en dat tegen een vast maandbedrag.

 

Dit kan worden aangevuld met:

 • Een vervangwagen om mobiel te blijven wanneer een voertuig is geïmmobiliseerd voor onderhoud
 • Zomer- en/of winterbanden om altijd met aan het seizoen aangepaste banden te rijden

BIJSTAND

Leasys Assistance staat u bij 24u/24, 7d/7 in België en Europa. Indien nodig wordt het voertuig gratis weggesleept.

 

Kan het voertuig niet ter plaatse worden hersteld, dan zorgen wij voor logies en mobiliteit (bijvoorbeeld overnachting in een hotel in afwachting van herstelling, vervangwagen, repatriëring van personen).

ACTIVITY COVER

Leasys biedt de mogelijkheid om u te verzekeren tegen inkomensverlies bij immobilisatie van een voertuig.

VOLLEDIG ONLINE, VOLLEDIG IN CONTROLE

Met My-Leasys heeft u altijd de informatie met betrekking tot uw contract onder controle en beheert u alle Leasys-diensten online in slechts een paar klikken. En mocht uw mobiliteitsbehoefte veranderen, dan vindt u op My-Leasys de beste aanbiedingen speciaal voor u die u online kunt kopen. Of je nu een bedrijf of een particulier bent, je huur beheren is nog makkelijker met My-Leasys.
 

Drie goede redenen om u op My-Leasys aan te melden:

 • GENIET VAN DE DIENSTEN IN SELF SERVICEMODUS EN 100% DIGITAAL
 • CONTROLEER ALLES LIVE ONLINE
 • ONTDEK SPECIALE AANBIEDINGEN

TANKKAART

Het is mogelijk om de tankkaart te gebruiken in België en in Europa. Zo wint u onderweg tijd en hoeven geen onkostennota's meer te worden opgemaakt voor deze uitgaven

U kunt het verbruik beheren aan de hand van rapporten die worden aangeleverd door de brandstofleverancier.

ANDERE DIENSTEN

Leasys biedt diensten en beheersystemen aan die zorgen voor een efficiënte, rationele, veilige en duurzamere mobiliteit. Met Leasys kunt u zich concentreren op wat voor u het belangrijkst is, en wij zorgen voor de rest.
 

 • Connect Fleet: Geeft toegang tot real-time informatie aan de wagenparkbeheerder. Het maakt het mogelijk om het voertuig te lokaliseren en het brandstofverbruik te controleren om de kosten te optimaliseren
 • PHEV Connect: Maakt het mogelijk om het gebruik van uw hybride wagenpark in zowel elektrische als brandstofmodi te evalueren en zo de verbruikskosten te optimaliseren
 • E-Mobility advisor: Onze e-Mobility Advisor applicatie beoordeelt het potentieel van uw wagenpark op basis van gebruik en bepaalt het aantal laadpalen dat u nodig heeft per vestiging. U ontvangt een gepersonaliseerd voorstel met de ideale mix van thermische, hybride en elektrische voertuigen voor uw wagenpark.

ONTDEK MEER FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN VOOR PROFESSIONELEN

Peugeot biedt ook de volgende financieringsformules:

 • Financiële leasing of renting
 • Klassieke financiering