CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

OVERWELDIGENDE ERVARING

/image/10/5/peugeot-e-legend-1809heme311-small.454105.jpg
/image/10/5/peugeot-e-legend-1809heme311-small.454105.jpg

Wij streven naar welbehagen in de auto, ongeacht de rijstijl, met dank aan een comfortabel interieur. En een subtiele mix van hightech elementen en nobele materialen.

IMMERSIEVE EN WARME EMOTIE

In het hele interieur is digitale materie (of een digitale interpretatie van echte materialen) opgedeeld in twee grote thema's: een lijnenmotief dat verwijst naar brons en een lijnenmotief dat hout imiteert. Dit wordt geprojecteerd via 16 schermen van verschillende afmetingen, bijvoorbeeld een gebogen 49" scherm onder de audiobalk tegenover de inzittenden, 29" schermen in de deuren en 12" schermen onder de zonnekleppen. De ontwerpers hebben ernaar gestreefd om deze systemen optimaal te integreren in het interieur. De middenconsole biedt toegang tot de belangrijkste rijfuncties via een draaiknop en een 6" touchscreen. Links van het stuur bevindt zich een rij digitale tuimelschakelaars die naar wens kan worden geconfigureerd in functie van de rijmodus.

/image/10/4/peugeot-e-legend-1809heme304-small.454104.jpg

De H-vormige zetels en rugleuningen zijn geïnspireerd op de Peugeot 504 Coupé: gewichtsbesparing door minimale afmetingen en maximaal zitcomfort dankzij de vulling met geheugenschuim (met het gevoel van een maatpak). De doorlopende hoofdsteunen zijn verstelbaar en zelfs volledig integreerbaar in de zetel.

De Responsive i-COCKPIT® is afgeleid van de i-COCKPIT® waarmee alle Peugeot-modellen zijn uitgerust. Dit bestaat o.a. uit een head-up instrumentarium met 3 klokken en een ultracompact stuur.

/image/10/3/peugeot-e-legend-1809heme453-small.454103.jpg

Voor een optimale immersie en personalisering van het interieur is er ook een parfumdiffuser voorzien.
EX-NIHILO® heeft speciaal voor de Peugeot e-LEGEND CONCEPT twee specifieke parfums ontwikkeld.