AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

PEUGEOT 508 SW HYBRID
Ontdek de aanbieding
PEUGEOT SUV 3008 HYBRID
Ontdek de aanbieding

PEUGEOT STORE

Ontdek de Peugeot Store: bekijk de beschikbare Peugeot-wagens, configureer ze en bestel je toekomstige Peugeot onmiddellijk online!
 
NIEUWIGHEDEN

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED

Ervaar wat Peugeot bedoelt met neo-performance.
  
Met de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED toon je jouw gevoel voor schoonheid en jouw liefde voor innovatie, en geniet je van indrukwekkende prestaties gecombineerd met een geringe uitstoot: de kenmerken van de nieuwe efficiënte en geëlektrificeerde PEUGEOT SPORT ENGINEERED-modellen.
 
Maak nu een afspraak in een van onze toegewezen expertisecentra's, waar onze experts je verwelkomen voor een uitzonderlijk moment achter het stuur van de nieuwe 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED Berline of Break.
 

NIEUWE PEUGEOT 308 BERLINE

De intense verleiding van de nieuwe Peugeot 308, die spontaan topklasse aantoont en je bekoort door zijn kracht en dynamiek.
 
En voor nog meer rijcomfort, die prestatiegericht en efficentie combineert, laat je verleiden door onze Plug-In Hybridemotoren, benzine of diesel.
 
 
Profiteer van onze uitzonderlijke aanbiedingen online
Koop online en geniet van extra exclusieve voordelen

TRY BEFORE YOU BUY

Alles begint met goede energie

GA VOOR GEMOEDSRUST
 
Kies zonder zorgen voor een elektrische of Plug-In Hybridewagen.
Niet zeker of hun technologie wel iets voor jou is ?
Dan kan je probleemloos terug overstappen naar een wage met brandstofmotor, en dat vanaf het einde van de 3e maand van jouw Private Lease contract.
 

POWER ON

100% ELEKTRISCH

Ga voor 0 uitstoot met de elektrische wagens van PEUGEOT. Ons gamma elektrische wagens kan aan al je behoeften voldoen: ultracompacte stadswagen, gezinswagen, stoere SUV, zakelijke bedrijfswagen ...

De 100% elektrische wagens van PEUGEOT combineren innovatief design, opmerkelijke milieuprestaties en de allernieuwste technologieën.

 

PLUG-IN HYBRID

De Plug-In Hybride-wagens van PEUGEOT zijn veelzijdig en stellen je in staat om lange ritten te maken.

 

Ga in een mum van tijd 100% elektrisch en leg tot 59 km af. Berline, Break of SUV, ons gamma Plug-In Hybride-wagens voldoet aan al je behoeften en combineert innovatief design, milieuprestaties en geavanceerde technologieën, zonder compromissen te sluiten.

 

NEWS

ONTDEK DE LIFESTYLEBOETIEK

Breid je ervaring met het merk uit door onze verschillende producten te ontdekken die onze waarden weerspiegelen en beschrijven: Allure, Excellence en Emotion.
 
Geniet van -10% op je eerste bestelling met de code WELCOME.
 
Gratis levering vanaf 50 € aankoop.

 

BEN JIJ ELEKTRO COMPATIBEL ?

Ben je verleidt door een Peugeot-wagen uit het elektrische of Plug-In Hybride-gamma, maar vraag je je af of deze echt aan je wensen voldoet?
 
De vraag is volkomen terecht en je zal zien dat deze niet zo moeilijk te beantwoorden is!

 

ONDERHOUD VAN EEN ELEKTRISCHE WAGEN

De elektromotor is eenvoudiger dan de verbrandingsmotor en verlost je van veel onderhoudswerkzaamheden.


Je hoeft de olie niet te verversen, de riem, de bougies of het oliefilter te vervangen: je gaat minder vaak naar de garage ... en je bespaart geld!