SKIP TO CONTENT
TRAVELLER

PEUGEOT e-Traveller & Traveller | De elegante elektrische combispace

Met de combispace PEUGEOT Traveller krijg je een frisse kijk op reizen en ervaar je een ruimtegevoel. Deze gezinswagen geeft je ook de vrijheid om te kiezen voor een dieselmotor of een volledig elektrisch aangestuurde motor.

VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE MOTOR

EEN NIEUWE RIJBELEVING
Tot wel 330 km rijbereik (WLTP)
Volledig elektrisch rijden bied je vernieuwd rijplezier:

 

 • Vlot rijden zonder trillingen
 • Snel vertrekken dankzij de onmiddellijke motorkoppeling
 • Een stille motor
 
BESPARING

0 g CO2-uitstoot

 
 

BESPARING

 • Energiekost lager dan met fossiele brandstoffen
 • Lage gebruikskosten dankzij verminderd onderhoud
 • De ECO-modus laat je toe het batterijbereik te optimaliseren
 
EENVOUDIG IN GEBRUIK

Eenvoudig in gebruik zodat je dagelijkse leven weer een stuk makkelijker wordt:

 

 • Snel en intuïtief laden in 7 uren
 • Volledig opladen in minder dan 2 uren
 • Realtime informatie over je trip
 • Vanop afstand te bedienen met behulp van de MyPeugeot® app
 • Ritten worden eenvoudiger met de Free2Move
 
AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN ONLINE

Configureer en bestel je toekomstige Peugeot Traveller onmiddellijk online.

NEXT GENERATION REISWAGENS VAN PEUGEOT

Met zijn hedendaags vooraanzicht, krijgt de volledig elektrische PEUGEOT e-Traveller een uitgesproken sterk karakter, dat nog wordt benadrukt door zijn elegant design.

De combispace past zich aan jouw behoeft aan dankzij zijn 3 beschikbare lengtes (Compact, Standaard en Long), zijn moduleerbaarheid (tussen 5 en 8 zitplaatsen) en zijn kofferruimte die tot wel 3.000 ltot wel 1.500 l met 8 passagiers, of tot wel 3.000 l met 5 passagiers. reikt.

EEN STERK KARAKTER

De PEUGEOT Traveller is de perfecte uitnodiging om in je vrije tijd de baan op te gaan voor zowel activiteiten of als voor langere reizen.
Zijn hedendaags, elegant silhouet biedt een ruim en luxueus interieur, dat volledig werd ontworpen om aan al jouw comfortwensen te voldoen.

VOORAANZICHT

Met zijn verticale grille, zijn LED-stripverlichting signatuurStandaard beschikbaar en zijn Xenon-koplampenStandaard beschikbaar of als optie, al naargelang het type benadrukt het assertieve design van de PEUGEOT Traveller zijn sterke karakter en elegantie.

FLEXIBEL, OM AAN AL JOUW NODEN TE VOLDOEN

De PEUGEOT Traveller combispace is verkrijgbaar in 3 lengtes. In elk van deze ruime modellen kunnen minstens acht passagiers op een comfortabele meereizen.
Met een hoogte begrensd op 1.9 m, is het makkelijk parkeren in ondergrondse garages of parkeerruimtes met meerdere verdiepingen bij drukke winkelcentra of toeristische plekken.

2 GLAZEN DAKPANELEN

Twee glazen dakpanelen, die indien gewenst elk afzonderlijk afgedekt kunnen worden, zorgen voor een natuurlijke lichtinval in de passagiersruimte en bieden onbedekt ook een panoramisch zicht op het hemelblauw.  Het plafond heeft ook kleurige LED-stripverlichtingEnkel beschikbaar bij de Allure en is ook voorzien van individuele leeslampjes.

Voor nog meer luxe aan boord van de PEUGEOT Traveller combispace is er de zachte luchtstroom van de airconditioning ter hoogte van de achterzetels.

MAKKELIJKE TOEGANG TOT DE WAGEN

Met de handenvrije toegangStandaard beschikbaar of als optie, al naargelang het type via de schuifdeur open en sluit je makkelijk de deuren van de PEUGEOT Traveller, zelfs wanneer je je handen vol hebt.  Deze unieke technologie opent en sluit de schuifdeuren met een eenvoudige beweging van je voet onder de achterbumper van het voertuig.

OPENEN VAN DE ACHTERRUIT EN DE KOFFER

De achterruit is handig te openen, zodat het toch nog mogelijk is om iets uit de koffer te halen, zélfs wanneer je achteraan over maar weinig parkeerruimte beschikt.
Je geniet van tot wel 1.350 l kofferruimte door de zetels in rij 3 neer te leggen en tot wel 1.978 l door deze zetels er volledig uit te halen. Door de zetels van rij 2 er ook nog uit te halen, loopt je ruimtevolume op tot wel 3.397 l.  Meer nog, je kunt zelfs voorwerpen tot wel 3.5 mDoor de voorste passagierszit neer te leggen. Enkel beschikbaar bij het Active-model lang meenemen in je PEUGEOT Traveller combispace.

APARTE SYMBOLEN

De grille, opgesmukt met het monogram van een dichroïsche leeuw, met groene en blauwe lichtweerspiegelingen, verwijst overduidelijk naar het elektrische karakter van de nieuwe PEUGEOT e-Traveller. De klep van de laadpoort werd vooraan voorzien, langs de bestuurderszijde, om handig op te laden, terwijl het 'e-Traveller'-monogram achteraan zijn stempel op het geheel drukt.

RELAXED EN COMFORTABEL

Binnenin de compacte PEUGEOT Traveller combispace staat alles in het teken van het comfort van de bestuurder. Het opstapje voorziet een gerieflijke toegang tot de verhoogde zetel, waardoor je vanuit de cockpit neerkijkt op de baan wat een dominante rijpositie oplevert.  De cockpit kreeg een eenvoudig, maar hedendaags design, uitgevoerd in elegante materialen en voorzien van een innovatieve uitrusting.  De ergonomische uitrusting, zoals onder andere het Head-Up Display Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type. en het 7” touchscreenStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type., bevinden zich altijd binnen handbereik en in het zicht.

Bij de volledig elektrische versie, maken het dashboard en het touchscreen deel uit van de elektrische totaalomgeving, waardoor je zicht hebt op de elektrische energiestroom.

COMFORTABEL RIJDEN

Het nieuwe bijzondere 3.5 "display met kleurenmatrix van de PEUGEOT e-Traveller toont belangrijke ritinformatie, zoals de staat van het realtime rijbereik en de energiemeterLADEN: Regeneratief/partiëel opladen van de batterij - ECO: Optimaliseren van de energie - POWER: Maximale energie.

De “e-Toggle”-knop biedt onmiddellijke toegang tot de elektrische automatische transmissiebediening. Je kiest tussen drie verschillende rijstijlen: ECO, NORMAL en POWERECO: geoptimaliseerd rijbereik - NORMAL: optimaal comfort - POWER: geoptimaliseerde prestaties bij het transporteren van zware vrachten. Bovendien is the elektrische parkeerrem standaard voorzien bij alle modellen uit de reeks.

AANGENAME RITTEN MET CONNECTIE

Je ritten worden aangenamer met het geconnecteerde navigatiepakket, dat onder andere actuele verkeerssituaties en risicozones via de TomTom ServicesStandaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type. De TomTom services zorgen ervoor dat alle essentiële ritaspecten in realtime getoond worden: realtime verkeersomstandigheden, benzinestations, parkings, weersomstandigheden, lokale bestemmingen en risicozones zoals verstrekt door TomTom services (afhankelijk van de nationale regelgeving) Je bent gedurende 3 jaren aangemeld bij al deze diensten. Daarna kun je deze zelf online verlengen of hernieuwen (tegen betaling). meldt. Het 7’’Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type touchscreen integreert ook de Mirror Screen®-functie, waardoor je kunt genieten van de compatibiliteit van apps zoals bijvoorbeeld de Apple CarPlayTM of de Android AutoEnkel goedgekeurde Android AutoTM en Apple CarPlayTM apps zullen werken in stationaire modus of tijdens ritten, indien van toepassing. Tijdens het rijden zullen bepaalde functies in de desbetreffende apps uitgeschakeld worden. Sommige soorten informatie die met je smarphone gratis toegankelijk is, vereisen toch een betaalde toegang tot een equivalent goedgekeurde Android AutoTM of Apple CarPlayTM app. De Mirror Screen-functie verloopt via Android AutoTM (voor Android smartphones) of Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS), indien van toepassing, en enkel in het geval dat je een mobiele provider hebt en verbonden bent met het internet. smartphone applicaties.
Belangrijke informatie zoals snelheid, cruisecontrol of snelheidsbegrenzing, of de tijd tussen voertuigen wordt in kleur op een beweeglijk display geprojecteerd. Dit bevindt zich binnen het gezichtsbereik van de bestuurder en helpt bij het rijden.

VERHOOGDE AANPASBAARHEID EN FLEXIBILITEIT

Het Traveller-model is verkrijgbaar met een zetelopstelling van 5, 7 en 8 zitplaatsen en om aan al je noden tegemoet te komen. De tweede en derde rij bestaat uit een opgesplitste zetelrij 2/3 - 1/3, waarbij 2 delen volledig van elkaar gescheiden zijn en op rails naar voren of naar achteren kunnen worden geschoven. Zo gaat het nooit mis bij het aanpassen van je combispace: je zitplaatsen kunnen zelfs naar believen worden weggehaald. 

PRESTEREN ZONDER COMPROMISSEN

Het PEUGEOT Traveller-model en de nieuwe PEUGEOT e-Traveller combispace beschikken beiden over het EMP2i- platform, waarbij je de vrije keuze hebt tussen een diesel of een volledig elektrische motoraandrijving.
TECHNOLOGIE

GRIP CONTROL

De PEUGEOT Traveller is uitgerust met Grip Control®Al dan niet verkrijgbaar, al naargelang het type-technologie, dat het rijgedrag aanpast door middel van een tractiecontrolesysteem.  Sneeuw, off-road, zand… Selecteer op je dashboard in een oogwenk het meest aangewezen tractieniveau dat past bij de aard van het terrein waarop je rijdt. Ontspan en geniet van je trip.

VISIOPARK 1

De achteruitrijcameraBeschikbaar als optie, of als optie met het 7" touchscreen, al naargelang het type wordt automatisch geactiveerd wanneer het voertuig in achteruitrijmodus wordt gezet.  Dit biedt jouw een 180°-zicht van de achterkant van je voertuig. De aanwijzingen worden gegeven bij elke draai van het wiel. Wanneer er zich in de omgeving enig obstakel bevindt, zal het systeem er automatisch op inzoomen en op jouw vraag eventueel bijkomende invalshoeken tonen.

LEZEN VAN DE BEWEGWIJZERING EN SNELHEIDSBEGRENZER

De multifunctionele camera herkent borden met snelheidsbegrenzingBeschikbaar als optie en verwittigt de bestuurder van deze begrenzing via het dashboard en/of de head-up display.  Je kunt dan deze snelheid in je snelheidsbegrenzer of cruisecontrol invoeren, tenminste als dit geactiveerd is.

AUTOMATISCHE KOPLAMP INSCHAKELEN

Dit intelligent systeemBeschikbaar als optie, dat 's nachts geactiveerd wordt, schakelt de koplampen automatisch in op dimstand, en andersom, al naargelang er door de camera andere wagens in de nabijheid worden gedetecteerd.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Het automatische noodremsysteem, genaamd Active Safety BrakeStandaard beschikbaar of als optie, al naargelang het type, wordt ingeschakeld wanneer er een nakende aanrijding wordt gedetecteerd. De camera en de radar detecteren om het even welk bewegend of geparkeerd obstakel. Wanneer de bestuurder niet tijdig kan remmen, of het nu om gedeeltelijk remmen gaat of om in het geheel niet remmen, zal het systeem zelf het nodige doen om in de plaats van de bestuurder te remmen.  Dit zorgt ervoor dat er geen enkele impact is wanneer de snelheid lager ligt dan 30 km/u, of de gevolgen van een aanrijding verkleinen bij om het even welke snelheid van het voertuig.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Dit systeemBeschikbaar als optie detecteert wanneer de wagen per ongeluk de witte of gebroken lijn overschrijdt en de richtingaanwijzer niet werd geactiveerd.  Deze hoorbare en zichtbare verwittiging is vooral handig wanneer de bestuurder slaperig wordt of tijdelijk over een verminderde concentratie beschikt.

BLIND SPOT DETECTION

Door gebruik te maken van 4 sensoren voor- en achteraan op je combispace, zorgt het Blind Spot MonitoringBeschikbaar als optie-systeem (dodehoekbewaking) ervoor dat de bestuurder, tijdens het hele verloop van de rit verwittigd wordt wanneer er een voertuig in de 'dode' hoek van de wagen wordt gedetecteerd, zowel aan de linker- als aan de rechterkant van de wagen.  Om de bestuurder te verwittigen, verschijnt er een lichtsignaal in één van de buitenspiegels en op het dashboard.

BEREKEN HET BEREIK VAN JOUW PEUGEOT TRAVELLER

SPECIFIEKE DIENSTVERLENING VOOR ELEKTRISCHE TYPES

Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot en Free2Move
was je nooit eerder zo onafhankelijk bij het beheren van jouw elektrische wagen.
GECONNECTEERDE DIENSTEN

AFSTANDSBEDIENING

Bedien je wagen vanop afstand met MyPeugeotGratis dienstverlening enkel beschikbaar met RCC + BTA of NAC + BTA – zonder BTA is de vertraagde laadoptie beschikbaar via de drukknop aan de binnenkant van de laadklep. (beheren en plannen van het laden om het meeste uit de daluren te halen, programmeren van de binnentemperatuur van je wagen vooraf, en zoveel meer).

LAAD MIJN WAGEN OP MET FREE2MOVE

Kies voor een oplossing die je makkelijke toegang geeft tot openbare laadpunten door gebruik te maken van het Charge My CarTegen betaling-aanbod van Free2Move.

MOBILITY PASS

Voor de occasionele langere ritten bestaat er de optie om een wagen met verbrandingsmotor te huren tegen een competitieve prijs wanneer je dat nodig zou hebben.

MYPEUGEOT® APP

Profiteer van diensten die in realtime met je account gesynchroniseerd worden, dankzij de gratis MyPeugeotIn acht genomen dat je toegang hebt tot een mobiel netwerk, en de beschikbaarheid ervan op je locatie app:

 • Houd de staat van je wagen in het oog (rijgegevens, locatie).
 • Krijg snel bijstand
 • Beheer het onderhoud en de dienstverlening aan je voertuig.
 • Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur.

VOOR PROFESSIONELEN

De PEUGEOT Traveller, ontworpen om zoveel mogelijk ruimte en comfort te bieden aan de bestuurder en zijn passagiers, nodigt je uit om achter het stuur te kruipen.  Deze bus is uitgerust met efficiënte diesel- of elektrische motoren om tegemoet te komen aan de behoeften van zakelijke klanten.