SKIP TO CONTENT
TRAVELLER

Vanaf
€ 52.995 incl. BTW(i) Aanbevolen catalogusprijs incl. btw – basiskorting incl. btw. Aanbod onder voorwaarden en voorbehouden aan particulieren, geldig voor de aankoop van een nieuwe wagen, exclusief bedrijfsvoertuigen, van 01/03/2023 tot 31/03/2023, in het deelnemende Belgische netwerk van Peugeot.  


Rijbereik(i) WLTP   330 km

CO2-uitstoot : 0 g CO2/km
Elektrisch verbruik : 23,0 - 30,0 kwh/100km(i) gecombineerde cyclus, WLTP 

Opladen : 30 minutes voor 80% van het rijbereik

 

PEUGEOT e-Traveller | De elegante elektrische combispace

Ontdek met de PEUGEOT e-Traveller combispace een moderne visie op trajecten en grote open ruimtes.

Ontdek deze gezinswagen uitgerust met een 100% elektrische motor die tot "339 km autonomie" biedt.

 

 

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.
DESIGN
NEXT GEN TRAVEL CAR BY PEUGEOT*

* NEXT GENERATION REISWAGENS VAN PEUGEOT

Met zijn hedendaags vooraanzicht, krijgt de volledig elektrische PEUGEOT e-Traveller een uitgesproken sterk karakter, dat nog wordt benadrukt door zijn elegant design.

 

De combispace past zich aan jouw behoeft aan dankzij zijn 3 beschikbare lengtes (Compact, Standaard en Long), zijn moduleerbaarheid (tussen 5 en 8 zitplaatsen) en zijn kofferruimte die tot wel 3.000 l tot wel 1.500 l met 8 passagiers, of tot wel 3.000 l met 5 passagiers.  reikt.

 

VOORAANZICHT

Met zijn verticale grille, zijn LED-stripverlichting signatuurStandaard beschikbaar en zijn Xenon-koplampenStandaard beschikbaar of als optie, al naargelang het type benadrukt het assertieve design van de PEUGEOT Traveller zijn sterke karakter en elegantie.

2 GLAZEN DAKPANELEN

Twee glazen dakpanelen, die indien gewenst elk afzonderlijk afgedekt kunnen worden, zorgen voor een natuurlijke lichtinval in de passagiersruimte en bieden onbedekt ook een panoramisch zicht op het hemelblauw.  Het plafond heeft ook kleurige LED-stripverlichtingEnkel beschikbaar bij de Allure en is ook voorzien van individuele leeslampjes.

 

Voor nog meer luxe aan boord van de PEUGEOT Traveller combispace is er de zachte luchtstroom van de airconditioning ter hoogte van de achterzetels.

MAKKELIJKE TOEGANG TOT DE WAGEN

Met de handenvrije toegang Standaard beschikbaar of als optie, al naargelang het type via de schuifdeur open en sluit je makkelijk de deuren van de PEUGEOT Traveller, zelfs wanneer je je handen vol hebt.  Deze unieke technologie opent en sluit de schuifdeuren met een eenvoudige beweging van je voet onder de achterbumper van het voertuig.

OPENEN VAN DE ACHTERRUIT EN DE KOFFER

De achterruit is handig te openen, zodat het toch nog mogelijk is om iets uit de koffer te halen, zélfs wanneer je achteraan over maar weinig parkeerruimte beschikt.


Je geniet van tot wel 1.350 l kofferruimte door de zetels in rij 3 neer te leggen en tot wel 1.978 l door deze zetels er volledig uit te halen. Door de zetels van rij 2 er ook nog uit te halen, loopt je ruimtevolume op tot wel 3.397 l. 

 

 Meer nog, je kunt zelfs voorwerpen tot wel 3.5 mDoor de voorste passagierszit neer te leggen. Enkel beschikbaar bij het Active-model lang meenemen in je PEUGEOT Traveller combispace.

DUIDELIJK ELEKTRISCH

 • Het kenmerkende monogram "e-Traveller" is op de achterkant van de wagen aangebracht, wat aangeeft dat de e-Traveller tot het elektrisch aangedreven PEUGEOT-gamma behoort.
 • Het elektrische luik is vooraan, aan de bestuurderszijde, geplaatst voor gemakkelijk opladen.
 • Zeer wendbaar, e-Traveller verplaatst en parkeert gemakkelijk in de stad en komt zelfs in gebieden met beperkt verkeer.
 •  Zijn hoogte beperkt tot 1,90m 1,90 m op alle versies met standaard laadvermogen  geeft toegang tot alle parkings.
 
 BESTEL JE PEUGEOT ONLINE
Je kan je nieuwe PEUGEOT van begin tot het einde online bestellen. 
Ontdek onze aanbiedingen van het moment en ons gamma dankzij de configurator.
PROFITEER VAN DE BESTE AANBIEDINGEN
Koop je toekomstige Peugeot en profiteer online van onze aanbiedingen van het moment
BEGELEIDING OP ELK MOMENT
Aankoop, financiering of herstelraming, onze adviseurs begeleiden u.
LEVERING OVERAL IN BELGIË
Haal je wagen op bij een van onze Peugeot-verkooppunten.
14 DAGEN BEDENKTIJD
Voor alle online of telefonische bestellingen.
RIJCOMFORT

RELAXED EN COMFORTABEL

Binnenin de compacte PEUGEOT Traveller combispace staat alles in het teken van het comfort van de bestuurder. Het opstapje voorziet een gerieflijke toegang tot de verhoogde zetel, waardoor je vanuit de cockpit neerkijkt op de baan wat een dominante rijpositie oplevert.  De cockpit kreeg een eenvoudig, maar hedendaags design, uitgevoerd in elegante materialen en voorzien van een innovatieve uitrusting.  

 

De ergonomische uitrusting, zoals onder andere het Head-Up Display  Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type. en het 7” touchscreen Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type., bevinden zich altijd binnen handbereik en in het zicht.

Bij de volledig elektrische versie, maken het dashboard en het touchscreen deel uit van de elektrische totaalomgeving, waardoor je zicht hebt op de elektrische energiestroom.
 
 

EEN COCKPIT IN VOLLE E-VOLUTIE

Het nieuwe bijzondere 3.5 "display met kleurenmatrix van de PEUGEOT e-Traveller toont belangrijke ritinformatie, zoals de staat van het realtime rijbereik en de energiemeterLADEN: Regeneratief/partiëel opladen van de batterij - ECO: Optimaliseren van de energie - POWER: Maximale energie.

De “e-Toggle”-knop biedt onmiddellijke toegang tot de elektrische automatische transmissiebediening. Je kiest tussen drie verschillende rijstijlen: ECO, NORMAL en POWERECO: geoptimaliseerd rijbereik - NORMAL: optimaal comfort - POWER: geoptimaliseerde prestaties bij het transporteren van zware vrachten. Bovendien is the elektrische parkeerrem standaard voorzien bij alle modellen uit de reeks.

AANGENAME RITTEN MET CONNECTIE

Je ritten worden aangenamer met het geconnecteerde navigatiepakket, dat onder andere actuele verkeerssituaties en risicozones via de TomTom Services Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type. De TomTom services zorgen ervoor dat alle essentiële ritaspecten in realtime getoond worden: realtime verkeersomstandigheden, benzinestations, parkings, weersomstandigheden, lokale bestemmingen en risicozones zoals verstrekt door TomTom services (afhankelijk van de nationale regelgeving) Je bent gedurende 3 jaren aangemeld bij al deze diensten. Daarna kun je deze zelf online verlengen of hernieuwen (tegen betaling). meldt. 

 

Het 7’’ Standaard verkrijgbaar, als optie of niet verkrijgbaar, al naargelang het type touchscreen integreert ook de Mirror Screen®-functie, waardoor je kunt genieten van de compatibiliteit van apps zoals bijvoorbeeld de Apple CarPlayTM of de Android AutoEnkel goedgekeurde Android AutoTM en Apple CarPlayTM apps zullen werken in stationaire modus of tijdens ritten, indien van toepassing. Tijdens het rijden zullen bepaalde functies in de desbetreffende apps uitgeschakeld worden. Sommige soorten informatie die met je smarphone gratis toegankelijk is, vereisen toch een betaalde toegang tot een equivalent goedgekeurde Android AutoTM of Apple CarPlayTM app. De Mirror Screen-functie verloopt via Android AutoTM (voor Android smartphones) of Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS), indien van toepassing, en enkel in het geval dat je een mobiele provider hebt en verbonden bent met het internet. smartphone applicaties.

Belangrijke informatie zoals snelheid, cruisecontrol of snelheidsbegrenzing, of de tijd tussen voertuigen wordt in kleur op een beweeglijk display geprojecteerd. Dit bevindt zich binnen het gezichtsbereik van de bestuurder en helpt bij het rijden.

VERHOOGDE AANPASBAARHEID EN FLEXIBILITEIT

Het Traveller-model is verkrijgbaar met een zetelopstelling van 5, 7 en 8 zitplaatsen en om aan al je noden tegemoet te komen. 

 

De tweede en derde rij bestaat uit een opgesplitste zetelrij 2/3 - 1/3, waarbij 2 delen volledig van elkaar gescheiden zijn en op rails naar voren of naar achteren kunnen worden geschoven.

 

Zo gaat het nooit mis bij het aanpassen van je combispace: je zitplaatsen kunnen zelfs naar believen worden weggehaald. 

TECHNOLOGIE

VISIOPARK 1

De achteruitrijcameraBeschikbaar als optie, of als optie met het 7" touchscreen, al naargelang het type wordt automatisch geactiveerd wanneer het voertuig in achteruitrijmodus wordt gezet.  Dit biedt jouw een 180°-zicht van de achterkant van je voertuig. De aanwijzingen worden gegeven bij elke draai van het wiel. Wanneer er zich in de omgeving enig obstakel bevindt, zal het systeem er automatisch op inzoomen en op jouw vraag eventueel bijkomende invalshoeken tonen.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Het automatische noodremsysteem, genaamd Active Safety BrakeStandaard beschikbaar of als optie, al naargelang het type, wordt ingeschakeld wanneer er een nakende aanrijding wordt gedetecteerd. De camera en de radar detecteren om het even welk bewegend of geparkeerd obstakel. Wanneer de bestuurder niet tijdig kan remmen, of het nu om gedeeltelijk remmen gaat of om in het geheel niet remmen, zal het systeem zelf het nodige doen om in de plaats van de bestuurder te remmen.  Dit zorgt ervoor dat er geen enkele impact is wanneer de snelheid lager ligt dan 30 km/u, of de gevolgen van een aanrijding verkleinen bij om het even welke snelheid van het voertuig.

LEZEN VAN DE BEWEGWIJZERING EN SNELHEIDSBEGRENZER

De multifunctionele camera herkent borden met snelheidsbegrenzingBeschikbaar als optie en verwittigt de bestuurder van deze begrenzing via het dashboard en/of de head-up display.  Je kunt dan deze snelheid in je snelheidsbegrenzer of cruisecontrol invoeren, tenminste als dit geactiveerd is.

GRIP CONTROL

De PEUGEOT Traveller is uitgerust met Grip Control®Al dan niet verkrijgbaar, al naargelang het type-technologie, dat het rijgedrag aanpast door middel van een tractiecontrolesysteem.  Sneeuw, off-road, zand… Selecteer op je dashboard in een oogwenk het meest aangewezen tractieniveau dat past bij de aard van het terrein waarop je rijdt. Ontspan en geniet van je trip.

HOOGVOLTAGE BATTERIJ MET DUAL PORT

De PEUGEOT e-Traveller combispace beschikt over een hoogvoltage-batterijbereik van  50 kWh (bereik tot wel 230 km WLTP 50 kWh-batterijbereik: beschikbaar voor de types Compact, Standaard en Long. Het aangetoonde rijbereik en het energieverbruik zijn correct en stemmen overeen met het WLTP, een protocol dat sinds 1 september 2018 als norm voor nieuwe voertuigen wordt gehanteerd. Deze waarden hangen af van het werkelijke gebruik en diverse andere factoren, zoals onder meer de snelheid, de temperatuurinstelling van de wagen, de rijstijl en de buitentemperatuur. De benodigde tijd om te laden hangt voornamelijk af van de energiemeting van de geïnstalleerde lader in het voertuig, de laadkabel en het soort van energiemeter van het gebruikte laadpunt. Neem voor meer informatie contact op met je verdeler.) , of tot wel 75 kWh batterijbereik (tot wel 339 km WLTP 75 kWh-batterijbereik: beschikbaar voor de types Compact, Standaard en Long. Het aangetoonde rijbereik en het energieverbruik zijn correct en stemmen overeen met het WLTP, een protocol dat sinds 1 september 2018 als norm voor nieuwe voertuigen wordt gehanteerd. Deze waarden hangen af van het werkelijke gebruik en verschillende factoren, zoals onder meer: snelheid, de temperatuurinstelling van de wagen, de rijstijl en de buitentemperatuur. De benodigde tijd om te laden hangt voornamelijk af van de energiemeting van de geïnstalleerde lader in het voertuig, de laadkabel en het soort van energiemeter van het gebruikte laadpunt. Neem voor meer informatie contact op met je verdeler.)  , dermate geïnstalleerd dat de passagiersruimte en de koffer optimaal gebruikt kunnen worden. Er is 8 jaar garantie op de batterij of 160.000 km voor 70% van de laadcapaciteit.

RIJMODI

De PEUGEOT e-Traveller heeft 3 rijmodi:
 • Eco: optimalisatie van het rijbereik door bepaalde parameters te regelen.
 • Normaal: optimaal comfort voor dagelijks gebruik.
 • Vermogen: Optimalisatie van de prestaties bij het vervoeren van veel mensen en bagage.

Remmodi

Dankzij regeneratief remmen zijn er 2 niveaus van motorrem beschikbaar zodat je de batterij kan opladen bij het afremmen:

 • Matig (standaardmodus), voor sensaties vergelijkbaar met een thermisch wagen,
 • Verhoogd (remmodus), voor vertraging gecontroleerd door het gaspedaal.

TECHNISCHE INFORMATIE

TARIEF & ACCESSOIRES
 • Raadpleeg de brochure met tarieven, uitrusting en technische kenmerken
 • Ontdek de Traveller Accessories-catalogus.