SKIP TO CONTENT
TRAVELLER BUSINESS

Vanaf
€ 4.130/ maand excl. BTW (i) Prix net conseillé TVAC. Offre soumise à conditions et réservée aux particuliers, valable à l’achat de véhicule neuf, hors véhicule utilitaire, du 01/02/204 au 29/02/2024, dans le réseau Peugeot belge participant. 

60 maanden/ 50.000 km, zonder opties,
Diensten inbegrepen, huurprijs exclusief BTW

Rijbereik : 330 km
Uitstoot : 0 g CO2/km
Elektrisch verbruik : 23,0 - 30,0 kwh/100km (i) gecombineerde cyclus, WLTP 

Opladen : 30 minutes voor 80% van het rijbereik

De PEUGEOT Traveller, ontworpen om zoveel mogelijk ruimte en comfort te bieden aan de bestuurder en zijn passagiers, nodigt je uit om achter het stuur te kruipen. Deze gezinswagen geeft je ook de vrijheid om te kiezen voor een dieselmotor of een volledig elektrische motor. 
 

VOORDELEN VAN EEN ELEKTRISCHE MOTOR

EEN NIEUWE RIJBELEVING
Tot wel 330 km rijbereik (WLTP)

Volledig elektrisch rijden bied je vernieuwd rijplezier:

 

 • Vlot rijden zonder trillingen
 • Snel vertrekken dankzij het direct beschikbare koppel
 • Een stille motor
 
BESPARING

0 g CO2-uitstoot

 

Geniet van de sterk verminderde rijkosten:

 • Energiekost lager dan met fossiele brandstoffen
 • Lage gebruikskosten dankzij verminderd onderhoud
 • De ECO-modus laat je toe het batterijbereik te optimaliseren
 
EENVOUDIG IN GEBRUIK
30 minuten

om 80% VAN DE AUTONOMIE TE BEREIKEN

 

 • Vindt een laadpunt in de buurt dat de ChargeMyCar service van Free2Move aanbiedt
 • Beheer vanop afstand het opladen en voorprogrammeren van de verwarming met de MyPeugeot app
 • Als je af en toe wat meer bereik nodig hebt kan je een auto met verbrandingsmotor huren tegen een gunstig tarief met de Mobility Pass
 
 
 

BEDANKT VOOR JE INTERESSE IN PEUGEOT

 
Een commerciële adviseur van je PEUGEOT-verkooppunt neemt zo snel mogelijk contact met je op.
Configureer jouw PEUGEOT als je dit nog niet hebt gedaan of raadpleeg onze exclusieve aanbiedingen online .

 

 

AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

ONTDEK ONZE AANBIEDINGEN VAN HET MOMENT

Aanbiedingen van het moment op heel ons Peugeot-gamma.

DESIGN

PREMIUM SHUTTLE VOOR NEXT GEN TRAVELLER

Het elegant design geeft de volledig elektrische PEUGEOT e-Traveller een uitgesproken sterk karakter. Het gamma biedt verschillende versies om te voldoen aan de eisen van zakelijke klanten die personen vervoeren: tot 3 lengtesAfhankelijk van de versie: Business met 3 lengtes en tot 9 stoelen, Business VIP met 2 lengtes met 6 of 7 stoelen , tot 9 zitplaatsenAfhankelijk van de versie: Business met 3 lengtes en tot 9 stoelen, Business VIP met 2 lengtes met 6 of 7 stoelen , een ruime en premium VIP-cabineBeschikbaar bij de Business VIP versie , bagageruimte tot 1.500 l en met een hoogte van minder dan 1,9 m..
 

ELEGANTIE AND MODERNITEIT

Met de PEUGEOT Traveller Business VIP, reist u altijd in business class.

Om u bij uw dagelijkse werk te helpen, is de PEUGEOT Traveller verkrijgbaar in 3 lengtes met een maximale hoogte van 1,9 m1.94 m maksimum afhankelijk van de versie . Met zijn uitgebreide uitrusting en configuraties met 5, 7 of 8 zitplaatsen schikt de PEUGEOT Traveller zich vlot naar uw behoeften.

 

EEN UITSTRALING VOL AMBITIE

 
Met zijn verticale grille, LED-lichtsignatuur and Xenon koplampenStandaard verkrijgbaar of als optie, naargelang het type verzonken in de carrosserie, combineert de PEUGEOT Traveller Business VIP's design en elegantie. De 17 " lichtmetalen velgen en extra donker getinte achterruiten dragen bij aan zijn appeal.


VRIJE TOEGANG

 
Dankzij de superieure wendbaarheid en de hoogte van minder dan 1,9 m zijn de Traveller Business en de nieuwe e-Traveler Business eenvoudig te besturen en te parkeren in een stedelijke omgeving en hebben ze toegang tot alle parkingsToegang tot overdekte parkeergarages in stadscentra, industrieterreinen of luchthavens. , terwijl de nieuwe e-Traveler  ook kan gebruikt worden in zones met strenge milieunormen. 
 

2 GLAZEN DAKPANELEN

Twee glazen dakpanelen, die indien gewenst elk afzonderlijk afgedekt kunnen worden, zorgen voor een natuurlijke lichtinval in de passagiersruimte en bieden onbedekt ook een panoramisch zicht op het hemelblauw. Het plafond heeft ook kleurige LED-stripverlichtingEnkel beschikbaar bij de Allure  en is ook voorzien van individuele leeslampjes.

Voor nog meer luxe aan boord van de PEUGEOT Traveller Business is er de zachte luchtstroom van de airconditioning ter hoogte van de achterzetels.

 

APARTE SYMBOLEN

 
De grille, opgesmukt met het monogram van een dichroïsche leeuw, met groene en blauwe lichtweerspiegelingen, verwijst overduidelijk naar het elektrische karakter van de nieuwe PEUGEOT e-Traveller. De klep van de laadpoort werd vooraan geplaatst, langs de kant van de bestuurder, om handig op te laden, terwijl het 'e-Traveller'-monogram achteraan zijn stempel op het geheel drukt.

COMFORTABEL REIZEN

Binnenin de PEUGEOT Traveller Business VIP staat alles in het teken van het comfort voor de bestuurder. De opstaptrede vergemakelijkt de toegang tot de verhoogde zetel die een dominante rijpositie garandeert Neem plaats aan boord: dank zij het gebruik van elegante materialen straalt de cockpit pure moderne design uit. De ergonomische uitrusting, zoals het Head-Up Display * en het 7 ” touchscreen * zijn altijd binnen handbereik en in het zicht..NIEUW INSTRUMENTENPANEEL

Het speciale 3,5-inch instrumentenpaneel met kleurenmatrix van de PEUGEOT e-Traveler Business biedt essentiële rij-informatie, zoals het rijbereik en en vermogensmeterLADEN: Regeneratief/partiëel opladen van de batterij - ECO: Optimaliseren van de energie - POWER: Maximale energie , in realtime.

TOUCHSCREEN

Met behulp van het grote touchscreen heb je via een snelkoppeling eenvoudig toegang tot alle informatie over het elektrische systeem en kan je de elektrische flow duidelijk visualiseren.

ELEKTRISCHE PARKEERREM

De "e-Toggle" -knop biedt directe toegang tot de bedieningselementen van de elektrische automatische transmissie en je hebt ook keuzemogelijkheid tussn 3 rijstijlen: ECO, NORMAL en POWERECO: optimalisatie rijbereik – NORMAL: optimaal comfort – POWER: optimale prestaties bij zware belading . De standaard elektrische parkeerrem werkt automatisch en is dus bijzonder gebruiksvriendelijk.

COMFORT PASSAGIERS

Transformeer de cabine in een VIP-lounge! De inklapbare schuiftafelOptioneel , omringd door 4 of 5 zitplaatsen tegenover elkaar, biedt een gezellige ruimte voor uw klanten. De derde rij bestaat uit een 2/3 - 1/3Optioneel  gedeelde bank en dankzij de afneembare verschuifbare stoelen kunt u de ruimte achterin gemakkelijk aanpassen.

2 GLAZEN DAKPANELEN

De PEUGEOT Traveller Business VIP is net zo goed uitgerust als het om verlichting gaat: twee ingewerkte glazen dakpanelen, die afzonderlijk kunnen worden afgedekt en geopend, laten natuurlijk licht in het passagierscompartiment vallen en bieden een panoramisch uitzicht naar boven. Door de extra donkere getinte ruiten kunnen passagiers hun privacy én het uitzicht behouden. In het interieur wordt led-sfeerverlichting aangevuld met individuele leeslampjes.

VERHOOGDE AANPASBAARHEID EN FLEXIBILITEIT

Met de PEUGEOT Traveller Business kan je je passagiers een betere service bieden: luchthavenshuttle, stadstaxi, langeafstandsritten en nog veel meer.

Configureer het interieur naar wens naar 5 en 9 zitplaatsen dankzij de uitneembare zetels. De toegang tot de derde rij is ongelooflijk gemakkelijk: met één enkele bediening kantelt de stoel en biedt zo voldoende ruimte om in te stappen.

PRESTEREN ZONDER COMPROMISSEN

De PEUGEOT Traveller Business en de nieuwe PEUGEOT e-Traveler Business pronken met het modulaire multi-energie EMP2EMP2: Efficient Modulair Platform. New generation platform van PSA Peugeot Citroën.  -platform, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen tussen een dieselmotor of een volledig elektrische aandrijflijn, met een even ruime koffer en een identieke rijpositie.
BELANGRIJKSTE UITRUSTING

OPTIMALE TOEGANG

Dankzij de handenvrije schuifdeurenStandaard verkrijgbaar of als optie, naargelang het type  laten de deuren van de PEUGEOT Traveller Business zich eenvoudig openen en te sluiten. Deze unieke technologie opent en sluit de schuifdeuren met een eenvoudige beweging van je voet onder de achterbumper van het voertuig. U hoeft alleen de elektronische sleutel bij u te hebben.

CONNECTIVITEIT

Maak uw reizen eenvoudiger door het geconnecteerde navigatiepakket met spraakopdracht te gebruiken dat onder meer actuele verkeerssituaties en risicozones meldt via TomTom ServicesStandaard beschikbaar, zorgen de TomTom-services ervoor dat je alle factoren die essentieel zijn voor het rijden kan bekijken in realtime: realtime verkeer, tankstations, parkeerterreinen, weersomstandigheden, lokale opzoekingen en gevarenzones (volgens de plaatselijke wetgeving). Je bent gedurende 3 jaren aangemeld bij al deze diensten. Daarna kun je deze zelf online verlengen of hernieuwen (tegen betaling). , evenals de locatie en beschikbaarheid van openbare oplaadpunten. Het 7’’ touchscreen integreert ook de Mirror Screen®-functieEnkel goedgekeurde apps zoals Android AutoTM en Apple CarPlayTM zullen werken in stationaire modus of tijdens het rijden, indien van toepassing. Tijdens het rijden zullen bepaalde functies in de desbetreffende apps uitgeschakeld worden. Sommige soorten informatie die met je smarphone gratis toegankelijk is, vereisen toch een betaalde toegang tot een equivalent goedgekeurde Android AutoTM of Apple CarPlayTM app. De Mirror Screen-functie verloopt via Android AutoTM (voor Android smartphones) of Apple CarPlayTM (voor smartphones met iOS), indien van toepassing, en enkel in het geval dat je een mobiele provider hebt en verbonden bent met het internet. , waardoor je kunt genieten van de compatibiliteit van apps zoals bijvoorbeeld de Apple CarPlayTM of de Android Auto smartphone applicaties.

HEAD-UP DISPLAY

Belangrijke informatie zoals snelheid, cruisecontrol of snelheidsbegrenzing wordt in kleur op een intrekbaar scherm geprojecteerd. Dit bevindt zich binnen het gezichtsbereik van de bestuurder en helpt bij het rijden. Alle noodzakelijke informatie bevindt zich vooraan in het gezichtsveld  wat de veiligheid bij het rijden verhoogt

LEZEN VAN DE BEWEGWIJZERING EN SNELHEIDSBEGRENZER

De multifunctionele camera herkent borden met snelheidsbegrenzingOptioneel  en verwittigt de bestuurder van deze begrenzing via het dashboard en/of de head-up display. Je kunt dan deze snelheid in je snelheidsbegrenzer of cruisecontrol invoeren, tenminste als dit geactiveerd is.

VISIOPARK 1

De achteruitrijcameraOptioneel  wordt automatisch geactiveerd wanneer het voertuig in achteruitrijmodus wordt gezet. Dit biedt jouw een 180°-zicht van de achterkant van je voertuig. De aanwijzingen draaien mee met het stuurwiel. Wanneer er zich in de omgeving enig obstakel bevindt, zal het systeem er automatisch op inzoomen en op jouw vraag eventueel bijkomende invalshoeken tonen.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Het automatische noodremsysteem, genaamd Active Safety BrakeOptioneel , wordt ingeschakeld wanneer er een nakende aanrijding wordt gedetecteerd. De camera en de radar detecteren om het even welk bewegend of geparkeerd obstakel. Wanneer de bestuurder niet tijdig kan remmen, of het nu om gedeeltelijk remmen gaat of om in het geheel niet remmen, zal het systeem zelf het nodige doen om in de plaats van de bestuurder te remmen. Het voorkomt een aanrijding bij snelheden onder 30 km/h of beperkt de ernst ervan boven de 30 km / u.

 

RIJBEREIK & OPLADEN

Dankzij het rij- en laadbereik van de PEUGEOT e-Traveller reis je tot wel 330 km ve-r volgens het WLTPHet opgemeten rijbereik en het energieverbruik zijn correct en stemmen overeen met het WLTP, een protocol dat sinds 1 september 2018 als norm voor nieuwe voertuigen wordt gehanteerd. Het WLTP-protocol vervangt het New European Driving Cycle (NEDC), dat tot dan toe in gebruik was. Omdat de metingen zo realistisch mogelijk worden uitgevoerd, liggen de aangetoonde waarden van onder andere het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot volgens het WLTP-protocol meestal iets hoger dan voorheen gemeten tijdens de NEDC-procedure. Het aangetoonde brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en het rijbereik kunnen wisselen al naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren, zoals laadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, type banden, omgevings- en binnentemperaturen. Neem voor meer informatie contact op met je verdeler. Lees meer op https://ct-ndp.peugeot.com/fr/marque-et-technologie/wltp.html  (Worldwide harmonised Light Vehicles Test Procedures) gecertificeerd protocol. De WLTPHet opgemeten rijbereik en het energieverbruik zijn correct en stemmen overeen met het WLTP, een protocol dat sinds 1 september 2018 als norm voor nieuwe voertuigen wordt gehanteerd. Het WLTP-protocol vervangt het New European Driving Cycle (NEDC), dat tot dan toe in gebruik was. Omdat de metingen zo realistisch mogelijk worden uitgevoerd, liggen de aangetoonde waarden van onder andere het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot volgens het WLTP-protocol meestal iets hoger dan voorheen gemeten tijdens de NEDC-procedure. Het aangetoonde brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en het rijbereik kunnen wisselen al naargelang de werkelijke gebruiksomstandigheden en verschillende factoren, zoals laadfrequentie, rijstijl, snelheid, specifieke uitrusting, opties, type banden, omgevings- en binnentemperaturen. Neem voor meer informatie contact op met je verdeler. Lees meer op https://ct-ndp.peugeot.com/fr/marque-et-technologie/wltp.html  is een protocol dat de gebruikers een preciezer en realistischer beeld geeft van de rijbereikwaarden gebaseerd op een reëel gebruik van het voertuig..

BEREKEN HET BEREIK VAN JOUW PEUGEOT TRAVELLER

230 km aan 50 kWh, 330 km aan 75 kWh

BUSINESS SERVICES SPECIFIEK VOOR ELEKTRISCHE VERSIES

Dankzij de dienstverlening van MyPeugeot en de app Free2Move, bepaal je zelf hoe je je plug-in hybridewagen gebruikt.
 

GECONNECTEERDE DIENSTEN

AFSTANDSBEDIENING

Bedien je wagen vanop afstand met MyPeugeotGratis dienstverlening enkel beschikbaar met RCC + BTA of NAC + BTA – zonder BTA is de vertraagde laadoptie beschikbaar via de drukknop aan de binnenkant van de laadklep.  (beheren en plannen van het laden om het meeste uit de daluren te halen, programmeren van de binnentemperatuur van je wagen vooraf, en zoveel meer).l

LAAD MIJN WAGEN OP MET FREE2MOVE

Kies voor een oplossing die je makkelijke toegang geeft tot openbare laadpunten door gebruik te maken van het Charge My CarTegen betaling -aanbod van Free2Move.

 

MOBILITY PASS

Voor de occasionele langere ritten bestaat er de optie om een wagen met verbrandingsmotor te huren tegen een competitieve prijs wanneer je dat nodig zou hebben.

MYPEUGEOT® APP

Profiteer van diensten die in realtime met je account gesynchroniseerd worden, dankzij de gratis MyPeugeot In acht genomen dat je toegang hebt tot een mobiel netwerk, en de beschikbaarheid ervan op je locatie    app:

 • Houd de staat van je wagen in het oog (rijgegevens, locatie).
 • Krijg snel bijstand
 • Beheer het onderhoud en de dienstverlening aan je voertuig.
 • Beheer eenvoudig het laden van je batterij en de binnentemperatuur.

TOTALE COST OF OWNERSHIP

 

 

HET TOP GAMMA VOOR PROFESSIONALS

De PEUGEOT Traveller Business-bestelwagen is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionals door de optimalisatie van de total cost of ownership. Peugeot heeft zijn experts opdracht gegeven om ontwerp, afwerking en duurzaamheid van de PEUGEOT RIFTER te optimaliseren met het oog op maximaal waardebehoud..

 

Evenzo zijn de apparatuur, materialen en aandrijflijnen met grote zorg en nauwkeurigheid geselecteerd om de kosten voor routineonderhoud en het verbruik te minimaliseren..

 

 

DIENSTEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Ontdek ons Free2Move Lease-langetermijnlease-aanbod en de bijbehorende services, evenals al onze andere financieringsoplossingen, de verschillende verzekeringscontracten, garanties en assistentie 7 dagen op 7 en 24 uur op 24; niet te vergeten de service na verkoop voor professionele voertuigen