CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

RIJERVARING

Voor nog meer rijcomfort en rijveiligheid beschikt de combispace PEUGEOT Traveller over tal van rijhulpsystemeni van de nieuwste generatie. 

Standaard of optie naargelang de versie

ACHTERUITRIJCAMERA

/image/21/3/peugeot_traveller_layout4-2.129213.jpg

De achteruitrijcamerai wordt automatisch geactiveerd wanneer in achteruit wordt geschakeld. Hij biedt een zicht van 180° achteraan de auto en op de omgeving. Het beeld bevat richtlijnen die samen met het stuur bewegen. Wanneer obstakels achteraan het voertuig worden gedetecteerd, zoomt het systeem hier automatisch op in en geeft het desgewenst ook nog andere beelden weer.

VERKEERSSIGNALISATIEHERKENNING EN SNELHEIDSBEGRENZING

i echec de chargement du média

De multifunctionele camera herkent verkeersborden met snelheidsbeperkingen en informeert de bestuurder hierover op het instrumentenbord en/of head-up display. De geregistreerde snelheid kan worden opgeslagen in de cruisecontrol of snelheidsbegrenzer wanneer die is geactiveerd.i

AUTOMATISCHE DIMLICHTEN

i echec de chargement du média

Het systeemi werkt ‘s nachts en schakelt automatisch om tussen grootlichten en dimlichten wanneer de camera al dan niet tegenliggers detecteert.

SAFETY PACK

i echec de chargement du média

Het Safety Packi is een automatisch noodremsysteem met crashdetectie van de nieuwe generatie. De camera en de radar detecteren bewegende of vaste obstakels. Wanneer de bestuurder dan niet of onvoldoende hard remt, doet het systeem dat in zijn of haar plaats. Zo wordt een botsing vermeden bij snelheden tot 30 km/u en zijn de gevolgen ervan lichter bij hogere snelheden.

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

/image/21/4/peugeot_traveller_layout4-6.129214.jpg

Dit systeem i detecteert onvrijwillige overschrijding van een volle of onderbroken witte lijn zonder gebruik van de richtingaanwijzers. Het audiovisuele alarm bewijst ook zijn nut wanneer de bestuurder wat slaperig wordt of even minder geconcentreerd is.

DODEHOEKBEWAKING

Dankzij vier sensoren in de voor- en achterbumper waarschuwt de dodehoekbewakingi de bestuurder tijdens het rijden wanneer er zich een voertuig in de dode hoek links of rechts bevindt. Er gaat dan een verklikkerlichtje branden in één van de zijspiegels of op het instrumentenbord.

AIRBAGS

/image/21/5/peugeot_traveller_galerie-22-2.129215.jpg

De PEUGEOT Traveller is leverbaar met 6 airbags, waarvan 2 frontairbags, 2 zijairbags en 2 gordijnairbagsi op de 2e en 3e zetelrij om het hoofd van de achterpassagiers te beschermen.