COVID-19 | Onze beschikbare diensten voor meer veiligheid. MEER INFORMATIE

Configureer uw Peugeot Traveller

Bent u geïnteresseerd in de Peugeot Traveller? Ga dankzij de Peugeot-configurator een stap verder: kies de uitvoering, motor, kleur en uitrusting van wat uw toekomstige combispace kan zijn!

U hebt gekozen voor de Peugeot Traveller: deze combispace biedt u een nieuwe kijk op ontspannen reizen. Een karaktervol design, de rijkwaliteiten van een echte Peugeot, Euro 6 BlueHDi-motoren en een sfeervol en comfortabel interieur. Leverbaar in de uitvoeringen Compact, Standard en Long. Start de configuratie van uw auto door een van de uitvoeringen te kiezen: Peugeot Traveller Active Compact, Peugeot Traveller Active Standard, Peugeot Traveller Allure Standard, Peugeot Traveller Active Long, Peugeot Traveller Allure Long.

Peugeot biedt u de keuze uit een groot aantal hightech uitrustingselementen en levert deze auto met moderne, krachtige en efficiënte motoren, zoals de 1.5 BlueHDi dieselmotor in combinatie met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. U kunt natuurlijk ook kiezen voor het gemak van een automatische transmissie. En voor nog meer comfort kunt u een keur aan hightech voorzieningen selecteren waarmee u altijd verbonden blijft met de buitenwereld.

Zodra u uw keuze voor de uitvoering van uw Peugeot Traveller hebt gemaakt, kunt u de motor en de versnellingsbak kiezen die het beste aansluiten bij het gebruik dat u van uw auto wilt maken. Kies vervolgens de carrosseriekleur (gaat u voor Noir Onyx, Orange Tourmaline, Blanc Banquise of voor een van de andere kleuren?) en het type velgen. Ten slotte kunt u het interieur van uw auto personaliseren, de standaarduitrusting bekijken en eventuele opties en accessoires kiezen.