Traveller Business

Peugeot Traveller Business

PEUGEOT Traveller Business

Vanaf 25.518 BTW incl.*

Vanaf 25.719 BTW excl.*

137g i

5.2l i

De PEUGEOT Traveller is verkrijgbaar met diverse uitrusting zodat u steeds met een gerust gemoed de weg op kunt.

CONNECTIVITEIT

/image/35/8/peugeot_traveller_galerie-12-2.133358.jpg
/image/36/0/peugeot-travel-2016-190-fr.img.133360.jpg

Maak het u een stuk makkelijker met geconnecteerde 3D navigatie van de nieuwe generatie met spraakherkenningi. Inclusief tal van geconnecteerde diensten en realtime verkeersinfo van TomTom Trafici.
Het 7” touchscreeni is ook uitgerust met de functie Mirror Screen die Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto* compatibele apps vanop een smartphone op het scherm “projecteert”.

*Alleen gecertifieerde MirrorLink® of Apple CarPlayTM of Android Auto apps werken stilstaand of rijdend. Sommige functies zijn evenwel niet al rijdend beschikbaar. Sommige content die gratis beschikbaar is op uw smartphone vereist een gecertifieerde MirrorLink®, Apple CarPlayTM  of Android Auto app tegen betaling. De Mirror Screen functie werkt via MirrorLink® technologie voor telefoons met besturingssysteem van Androïd, RIM en Windows Phone die compatibel zijn met MirrorLink® en via Apple CarPlayTM voor telefoons met iOs en Android Auto voor telefoons met Androïd en een abonnement met internetverbinding. Deze technologie wordt geleidelijk geïntroduceerd op nieuwe smartphones. 

HEAD-UP DISPLAY

/image/35/9/peugeot-travel-2016-199-fr.img.133359.jpg

Het head-up displayi projecteert op een doorzichtig spiegelvrij scherm, dat mooi in het gezichtsveld ligt van de bestuurder, alle essentiële rijinformatie: snelheid, info van cruisecontrol of snelheidsbegrenzer... Zo verliest u de weg nooit uit het oog en rijdt u bijgevolg een stuk veiliger.

NIEUW MODULAIR EN EFFICIËNT PLATFORM

/image/35/7/peugeot_traveller_gallery-15.133357.jpg

De PEUGEOT Traveller is gebaseerd op het modulaire platform EMP2i, een garantie voor comfort, kwaliteit en efficiëntie. Profiteer van ongeziene verbruikscijfers in dit segmenti, subliem rijcomfort en maximaal comfort voor uw passagiers.


De variabele schokdemping staat garant voor maximaal rijcomfort, zelfs met 9 personen en bagage aan boord.

FLEET MANAGER

Een transponderi in de PEUGEOT Traveller biedt u toegang tot alle nodige gegevens voor het beheer van uw wagenpark.
Het pack Parkbeheer geeft een overzicht van het verbruik, de geplande onderhoudsbeuren, foutmeldingen en kilometerstand.
Het pack Ecorijden vult het pack Parkbeheer aan met een analyse van de rijstijl, vergelijking tussen bestuurders en gerichte aanbevelingen.
Het pack Geolokalisatie visualiseert in real time alle wagens van uv vloot op een kaart.