CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

De PEUGEOT Traveller is verkrijgbaar met diverse uitrusting zodat u steeds met een gerust gemoed de weg op kunt.

CONNECTIVITEIT

/image/35/8/peugeot_traveller_galerie-12-2.133358.jpg
/image/36/0/peugeot-travel-2016-190-fr.img.133360.jpg

Maak het u een stuk makkelijker met geconnecteerde 3D navigatie van de nieuwe generatie met spraakherkenningi. Inclusief tal van geconnecteerde diensten en realtime verkeersinfo van TomTom Trafici.
Het 7” touchscreeni is ook uitgerust met de functie Mirror Screen die Apple CarPlayTM, MirrorLink® of Android Auto* compatibele apps vanop een smartphone op het scherm “projecteert”.

*Alleen gecertifieerde MirrorLink® of Apple CarPlayTM of Android Auto apps werken stilstaand of rijdend. Sommige functies zijn evenwel niet al rijdend beschikbaar. Sommige content die gratis beschikbaar is op uw smartphone vereist een gecertifieerde MirrorLink®, Apple CarPlayTM  of Android Auto app tegen betaling. De Mirror Screen functie werkt via MirrorLink® technologie voor telefoons met besturingssysteem van Androïd, RIM en Windows Phone die compatibel zijn met MirrorLink® en via Apple CarPlayTM voor telefoons met iOs en Android Auto voor telefoons met Androïd en een abonnement met internetverbinding. Deze technologie wordt geleidelijk geïntroduceerd op nieuwe smartphones. 

HEAD-UP DISPLAY

/image/35/9/peugeot-travel-2016-199-fr.img.133359.jpg

Het head-up displayi projecteert op een doorzichtig spiegelvrij scherm, dat mooi in het gezichtsveld ligt van de bestuurder, alle essentiële rijinformatie: snelheid, info van cruisecontrol of snelheidsbegrenzer... Zo verliest u de weg nooit uit het oog en rijdt u bijgevolg een stuk veiliger.

NIEUW MODULAIR EN EFFICIËNT PLATFORM

/image/35/7/peugeot_traveller_gallery-15.133357.jpg

De PEUGEOT Traveller is gebaseerd op het modulaire platform EMP2i, een garantie voor comfort, kwaliteit en efficiëntie. Profiteer van ongeziene verbruikscijfers in dit segment, subliem rijcomfort en maximaal comfort voor uw passagiers.


De variabele schokdemping staat garant voor maximaal rijcomfort, zelfs met 9 personen en bagage aan boord.

FLEET MANAGER

Een transponderi in de PEUGEOT Traveller biedt u toegang tot alle nodige gegevens voor het beheer van uw wagenpark.
Het pack Parkbeheer geeft een overzicht van het verbruik, de geplande onderhoudsbeuren, foutmeldingen en kilometerstand.
Het pack Ecorijden vult het pack Parkbeheer aan met een analyse van de rijstijl, vergelijking tussen bestuurders en gerichte aanbevelingen.
Het pack Geolokalisatie visualiseert in real time alle wagens van uv vloot op een kaart.

Brandsofverbruik en CO2-uitstoot

Waarde WLTP(1) Waarden : Brandstofverbruik van 6,1 tot 8 (gecombineerd) WLTP (I/100 km) – CO2-uitstoot (gecombineerd) WLTP : van 157 tot 208 (g/km)

WLTP (1)

De vermelde waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot zijn conform de WLTP-homologatie (EU-verordening 2017/948). Sinds 1 september 2018 worden nieuwe wagens goedgekeurd op basis van de wereldwijd geharmoniseerde testprocedure voor lichte voertuigen (WLTP), een nieuwe, meer realistische testprocedure om het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot te meten. Deze WLTP-procedure vervangt volledig de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC), de vroegere testprocedure. Omdat de testvoorwaarden veel realistischer zijn, liggen het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot volgens de WLTP-procedure in veel gevallen hoger dan de waarden gemeten volgens de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen variëren naargelang specifieke uitrusting, opties en type remmen. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer inlichtingen.

Valeur NEDC(²) valeurs :  Consommation de carburants de 4,8 à 6,3 (cycle combiné) NEDC (I/100 km) - CO2  Émissions (combinée) NEDC : de 127 à 166 (g/km) 

NEDC (2)

Les valeurs de consommation de carburant et d'émissions de CO2 sont déterminées sur la base d'une nouvelle règlementation WLTP (Règlement UE 2017/948) et les valeurs obtenues ont été converties en NEDC pour permettre la comparabilité avec les autres véhicules. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour de plus amples informations. Les valeurs ne tiennent pas compte notamment des conditions d'usage, du style de conduite, des équipements ou des options et peuvent varier en fonction du type de pneumatiques. Un guide de la consommation de carburant et des émissions de CO2 contenant des données pour tous les modèles de voitures particulières neuves est disponible sur le site web énergivores :  http://www.voiturepropre.be.