CORONAVIRUS | PEUGEOT BLIJFT VOOR JOU BESCHIKBAAR MEER INFORMATIE

Met de PEUGEOT Traveller Business reist u altijd in business class. Het moderne silhouet verbergt een ruim en premium interieur.

PASSAGIERSCOMFORT

/image/35/1/peugeot_traveller_gallery-9.133351.jpg

Het interieur van de PEUGEOT Traveller Business VIP biedt uw passagiers maximaal comfort.
Bovendien kan het in een oogwenk worden omgetoverd tot VIP salon! Uw klanten zitten gezellig rond een verschuifbare klaptafeli met 4 of 5 plaatsen tegenover elkaar.
PEUGEOT Traveller Business VIP is ook synoniem met licht: het glazen dak in twee delen met apart zonnescherm zorgt voor een unieke lichtsfeer in het interieur en een panoramisch zicht naar boven. Achterin zorgen donker getinte ruiten voor extra privacy zonder het zicht naar buiten te belemmeren. De sfeervolle LED-interieurverlichting is aangevuld met individuele leesspots.
De derde zetelrij kan in twee ongelijke delen 2/3 - 1/3i worden neergeklapt terwijl uitneembare en verschuifbare zetels op rails de zitconfiguratie achterin vergemakkelijken.

RIJCOMFORT

/image/35/2/peugeot_traveller_gallery-10.133352.jpg

Binnenin zet de PEUGEOT Traveller Business VIP volop in op rijcomfort. Een trede maakt de hoge rijpositie vlot toegankelijk.

Neem plaats aan boord: de strakke en moderne cockpit wordt gekenmerkt door elegante materialen. Ergonomische voorzieningen zoals het head-up displayi en 7” touchscreeni zitten perfect binnen hand- en oogbereik.

MEER MODULARITEIT VOOR MEER FLEXIBILITEIT

/image/34/8/peugeot_traveller_layout7-2.133348.jpg
/image/34/9/peugeot_traveller_layout7-4.133349.jpg
/image/35/0/peugeot_traveller_layout7-1.133350.jpg

Met de PEUGEOT Traveller Business bewijst u uw passagiers een uitstekende dienst:
luchthavenpendeldienst over korte afstand, taxidienst, wintersporttaxi met veel bagage, transport over lange afstand… De PEUGEOT Traveller Business is voor alles in. Configureer interieur en premium uitrusting naar believen en beleef een unieke rijervaring.

Kies uit diverse configuraties met 5 tot 9 zitplaatsen. De zetels zijn bovendien uitneembaar zodat de binnenruimte in alle eenvoud kan worden gemoduleerd.

De tweede en derde zetelrij kan bestaan uit een monobloc zitbank of ongelijk gedeelde 2/3 - 1/3 zitbank terwijl de derde zetelrij bijzonder vlot toegankelijk is. De zetel is in een handomdraai neergeklapt waardoor de achterste inzittenden bijzonder vlot kunnen in- en uitstappen.