TRAVELLER

Peugeot Traveller

PEUGEOT Traveller

Vanaf 29.479 BTW incl.*

Vanaf 24.363 BTW excl.*

127g i

4.8l i

TRAVELLER

Ontdek met de combispace PEUGEOT Traveller een moderne vorm van reizen en ruimte. Karaktervol design, de rijkwaliteiten van een PEUGEOT, BlueHDi Euro 6-motoren, sfeer en luxecomfort… de perfecte mix voor sereen rijgenot.

UITNODIGING TOT REIZEN

/image/15/5/peugeot_traveller_galerie-2-2.129155.jpg

De PEUGEOT Traveller nodigt uit tot rijden, als ideale hobbygenoot en reisgezel.
Het moderne en elegante silhouet verraadt een ruim en comfortabel interieur.
Deze comfortabele monospace oogt nog imposant ook. Een verticale grille, LED-lichtsignatuuri en fraai geïntegreerde Xenon-koplampeni accentueren de styling van de PEUGEOT Traveller.
Maak u het leven als bestuurder makkelijk met de nieuwste geconnecteerde 3D-navigatie met spraakherkenning. Inclusief geconnecteerde diensten en realtime verkeersinfo van TomTom Trafici.

MEER MODULARITEIT EN MEER FLEXIBILITEIT

/image/16/1/peugeot_traveller_galerie-11-2.129161.jpg
/image/15/8/peugeot_traveller_galerie-6-2.129158.jpg

De PEUGEOT Traveller is verkrijgbaar in 3 lengtes en de hoogte blijft beperkt tot 1,90 m.
Met zijn royale uitrusting en 5 of 8 zitplaatsen, zelfs in de uitvoering Compact, maakt de PEUGEOT Traveller u het leven altijd even makkelijk. Met de zetels op rails kan de binnenruimte bovendien optimaal worden benut.
Ontdek ook het glazen dak in twee delen met individueel zonneschermi waarmee u het daglicht optimaal kan doseren.

Kortom, de combispace PEUGEOT Traveller heeft alles om u het leven makkelijk te maken. De innovatieve gemotoriseerde schuifdeureni kunnen worden ontgrendeld, geopend en gesloten met een eenvoudige beweging van de voet achteraan onder de auto. Het volstaat de elektronische sleutel bij zich te hebben.
.

DE NIEUWE REFERENTIE IN HET COMBISPACE-SEGMENT

/image/15/6/peugeot_traveller_galerie-3-2.129156.jpg
/image/15/7/peugeot_traveller_galerie-4-2.129157.jpg

De PEUGEOT Traveller is gebaseerd op het modulaire platform EMP2, een garantie voor comfort, kwaliteit en efficiëntie. Dit platform biedt nog meer binnenruimte en het rijcomfort waarvoor PEUGEOT bekend staat. 

BlueHDi-motoren van 95 tot 180pk en de EAT6 automaat staan garant voor aangenaam rijden bij een verbruik en uitstoot die tot de laagste in dit segment kunnen worden gerekend.

IN ÉÉN OOGOPSLAG

ZET EEN STAP VERDER

ONTDEK OOK